18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Minden, amit tudnod kell a cunnilingusról, hogy jobb legyen a szexuális életed

2021.március.26.

Először is nem árt tisztázni, mit is jelent ez a furcsa szó. Az előjáték azon része, mikor a férfi kényezteti a nő legkívánatosabb testrészét a nyelvével.

Minden, amit tudnod kell a cunnilingusról, hogy jobb legyen a szexuális életed
Fotó: Shutterstock

Ezt a nagyon is hasznos skillt sosem árt tökéletesíteni, mert néhányaknak a csikló megtalálása igencsak nehéz feladat, de ha ezen az akadályon átlendülnek, koránt sem biztos, hogy tudják, mit is kezdjenek vele. A lottó ötös megnyerése után sem tanácsos dolog ész nélküli költekezésbe kezdeni, és jelen helyzetben is igaz, hogy a kifinomult munka hozza meg igazán az édes gyümölcsét.

A leggyakoribb panasz ezzel a témával kapcsolatosan, hogy nem tart kellő ideig, vagy a minőséggel akad probléma. Egyik sem nyerő valljuk be, mert akár a konyhapulton, akár hagyományosan az ágyban kerüljön rá sor, ki kell élvezni. Továbbá a nők körében saját magukból eredeztethető gond lehet az is, ha valaki nem elég magabiztos, és feszeng saját teste miatt. Az illatok, a textúrák, a kinézet ebben a szituációban svédasztalon vannak tálalva, ezért nem árt ezzel a kétellyel is kezdeni valamit. Ne fosszuk meg a párunkat ettől a lehetőségtől, mert ez a legrövidebb út az orgazmushoz.

Fotó: giphy

Mint minden szexuális kísérletezés során, most is fontos leszögezni, hogy minden test különbözik, és a kulcsszó a felfedezésen van. Eltérő technikákat szükséges kipróbálni annak érdekében, hogy a legjobban süljön el az esténk. Gyakorlat teszi a mestert ugyebár.

Előtérben a kommunikáció

A nőknek ez egy igencsak kiszolgáltatott és sebezhető helyzet, hiába élvezetes, aki kicsit is bizonytalan, azt szépen finoman kell hagyni kinyílni, nyilván nem kevés rásegítéssel, mert ez egy igazán gyönyörű ajándék. Visszatérve a női test különbözőségeire tehát, ez nem az a helyzet, ahol a megszokás az úr. "ha az előzőnek tetszett biztosan neki is fog". Ez egyáltalán nem így működik. A csajokat lehet ugyanoda vinni megszokásból, le a Balatonra néhány napra, vagy ugyanabba az étterembe, hisz úgysem ismeri a mostani az előzőt, de az ágyban nincs helye vakításnak. Ott kiderül minden, és hidd el, feltűnő, ha a bevett mozdulatsort zongorázza végig egyik-másik fél. Jelenlegi témánk esetében tehát valaki a lassú, finom körkörös nyelvmozgást szereti, más a kicsit határozottabb mozdulatokra esküszik egy kis ujj játékkal megbolondítva. Az élet minden területének kulcsfontosságú része a kommunikáció, ez mindennek az Alfája és Omegája.

Íme az 5 legjobb álló szexpóz

Íme az 5 legjobb álló szexpózCsak engedd el

Ez mindenképp a relaxálásról és a komfortról szól. Ne légy feszült, nem kell túlizgulni a dolgokat, vegyél egy mély levegőt, és élvezd, ami ezután jön. A nők egy része ezzel a módszerrel könnyebben jut el az orgazmusig, mintha csak sima penetrációról lenne szó. A penetráció a ki-be mozgásnak köszönhetően éri el célját, míg a szájjal való ingerlés esetén az egész csiklót és a környező területeket is egyaránt éri a stimuláló kényeztetés. Az orális szex egy igazán intim dolog, tele hangokkal, textúrákkal, érintéssel, amik mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a megfelelő értelemben elengedd magad.

Fotó: giphy
Néhány kipróbálni való technika

Elsőként: semmiképp ne úgy bánj a csiklóval, mintha egy közönséges ajtógomb lenne. Maga a csikló jóval nagyobb, mint maga a kis látható gombocska, még erekcióra is képes. Ha csak a fej kap ingerlést, az olyan, mintha fordított esetben nőként csak a pénisz végét cirógatnád, a többi részt figyelmen kívül hagyva. Teljességgel értelmetlen. Újabb tipp, azoknak, akik bármilyen mértékben kompetitív alkatok: ez most kivételesen nem egy verseny. Ha azt hallod "lassíts" akkor tedd is ezt. Jöhetnek a lassú kényeztető, finom lehelettel kísért csókok az egész kiszemelt területre. Az agyhúzó csigázásnál semmivel nem lehet jobban az őrületbe kergetni a másikat. Használhattok olajokat is, a lényeg, hogy mindenkinek komfortos legyen. Ha pedig már elég idegi hagytad magad izgatni, akkor kérheted partnered a teljes erőbedobásra. Használja az ujjait, tenyerét, orrát, állát, nyelvét, és akár egyéb játékokat is.

7+1 kifogás, amit a nők mondanak amikor nem akarnak szexelni

7+1 kifogás, amit a nők mondanak amikor nem akarnak szexelniFontos a visszajelzés. Tudassuk, hogy mennyire tetszik, amit a másik csinál, és azt is, mi mennyire élvezünk valamit csinálni. Aki feszengős alkat, azt is lehet az ellenkező irányba terelni azzal, hogy megbecsülést sugárzunk felé, éreztetjük vele, mennyire jó vele.

Fotó: giphy

Az egész cikk arról szólt, miért kell szeretni, hogyan kell csinálni, de az is teljesen elfogadott dolog, ha valaki nőként egyáltalán nincs oda a fent említett dolgokért. Sok olyan nő van, akinek egyáltalán nem képezi szexuális életének nélkülözhetetlen részét az, ha a partnere orálisan kényezteti. Ez sem szégyen. Teljesen rendben van, ha valaki közli, mit szeret, és mit nem, a lényeg, hogy merjük kimondani, ami a fejünkben van, mert a szexualitás egyedi dolog, éljük meg, és élvezzük ki, ahogyan nekünk tetszik.

Ez is érdekelhet

Ökoszorongás - akármilyen kicsit teszel a környezetért, annak van jelentősége!

Ökoszorongás - akármilyen kicsit teszel a környezetért, annak van jelentősége!

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább