18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Azt gyanítom, leginkább azok a férfiak féltékenyek a vibrátorokra, akik egyébként nem túl jók az ágyban. Értsd: lenne hova fejlődniük empátiában, együttműködésben, türelemben, odaadásban. Ők nem tudják, hogy azzal a nővel, aki vibrátort használ, valószínűleg sokkal, de sokkal jobb lenne a szex!

 Azok a nők, akiknek van vibrátora, sokkal jobban ismerik a testüket, és azt, mi okoz nekik örömöt
Azok a nők, akiknek van vibrátora, sokkal jobban ismerik a testüket, és azt, mi okoz nekik örömöt
Fotó: Pexels/Glamour

„Nektek az igazi férfi már nem is jó?” – nem egy ilyen kommentet kaptam, amikor vibrátorokat ismertettem a videóimon. Elképzelem azokat a szegény férfiakat, akik azt érzik, egy szexjátékszer konkurenciát jelenthet számukra. Nem lehet valami boldog szexuális életük! Egy másik keserű szájízű vélemény szerint csak azok a nők használnak ilyesmit, akinek nem jut hús-vér férfi. Pedig megfigyeléseim alapján épp a huncutabb, nyitottabb nők szeretik a vibrátorokat. Azok, akik jobban el tudják engedni magukat partner mellett is, hiszen, mivel tudják, mi a jó nekik és bátran képviselik magukat az ágyban is, nagyobb biztonságban érzik magukat egy férfival.

Emiatt úgy gondolom, arányaiban pont népszerűbbek azok a nők, akiknek legalább egy dildó lapul a fiókjukban. És tegyük rendbe már most: a vibrátor nem konkurencia. Egy ilyen szexjátékszer nem bókol, nem nyög, nem is túl szexi. Nincs szuper illata, nem harap érzékien a nyakunkba - viszont rezeg. Teljesen más élményt ad, mint a partnerszex. Egyik sem helyettesíti a másikat: egyszerűen másra jók.

Meglepetés: a vibrátor a párkapcsolatoknak is jót tesz

Az első vibrátorokat állítólag a hisztéria kezelésére fejlesztették ki, de ennél sokkal több hasznot is hozhat egy pár életébe. Bár tény, hogy sokat javíthat egy olyan nő hangulatán, akinek a partnere kisebb libidóval van megáldva, mint ő, vagy például nem nyitott a szexre, mert épp egy stresszes projektzárás előtt áll. Ő valószínűleg jobban képes türelemmel lenni a partnere iránt, ha kezébe veszi az irányítást. Ráadásul az önkielégítés által jobban fel tudja térképezni, mi a jó a testének.

Egy korábbi cikkemben meséltem arról, hogy a hüvelyi orgazmus azért nem megy sok nőnek, mert nem gyakorolta azt, nem erre kondicionálta a testét. A többség egész életében a csiklóját masszírozta önkielégítés közben, majd, amikor a behatolás következik, csodálkozik, hogy nehezebben élvezi. Persze, mert nem tanította meg a testét arra, hogy a hüvelye is élvezzen, ahol nem mellesleg jóval kevesebb idegvégződés található, mint a csiklóban. Ráadásul a hüvelynek annyi különböző „szeglete” van, amit mind külön-külön fel lehet térképezni.

Ez lehet az oka, hogy nem nedvesedsz eléggé szex közben

Ez lehet az oka, hogy nem nedvesedsz eléggé szex közben

A dildó jó tanítómester

Mondhatnám, hogy dildókon nevelkedtem, és nem, most nem a tinikoromra utalok. Sok-sok éven át nehezen tudtam élvezni a szexet – több egymást követő kapcsolatban is megküzdöttünk ezzel. A probléma egyik oka az volt, hogy nehezen képviseltem az igényeimet a partnerem felé, és nem is igazán tudtam, mi az, ami valóban élvezetet nyújtana. Gyakorlatilag egyáltalán nem ismertem a saját testem. Egyszer aztán, amikor újra szinglivé váltam, eldöntöttem, hogy a következő kapcsolatomra már felkészülök: megtanulom jobban élvezni a behatolást.

A csempéhez rögzítettem egy tapadókorongos műpéniszt, és elképzeltem, ahogy a leendő szerelmem áll előttem, aki őrülten kíván engem. Egész addigi életemben gyakorlatilag mindig előbb történt a behatolás, mint ahogy a hüvelyem készen állt volna a befogadásra. Hol a férfi volt túl türelmetlen, hol én sürgettem, mert azt hittem, az a lényeg, hogy végre bent legyen. Pedig nem az a jó szex, amikor végre eljutunk a behatolásig, hanem az, ahol gyönyör van. Ahhoz pedig tiszteletben kell tartani a testünket.

A dildó nem sürget – vele megtanultam lassítani

Hány olyan alkalom volt, amikor ahelyett, hogy gyönyört okozott volna a párom befogadása, inkább kellemetlen, vagy akár fájdalmas élmény volt az. Miután átküzdöttem magam ezen az érzésen, gyakorlatilag újra fel kellett izgulnom. Meg kellett szoknom, hogy már bennem van. Úgy döntöttem, ebből elég. Meg kell tanulnom végre a saját tempómat és kiismerni, mikor áll készen a hüvelyem a befogadásra. Sőt, megvárni azt, amikor már nagyon vágyom rá, amikor már megőrülök a párom péniszéért. Elképzeltem hát, hogy a leendő szerelmem ott áll előttem, odanyomja hozzám az erekcióját és vár. Nem hatol be. Várja, hogy már nagyon kívánjam őt, várja, hogy szinte könyörögjek, és mindezt roppant mód élvezi.

Az, hogy a fantáziálgatás során megalkottam a fejemben az igazán odafigyelő és hozzáértő, türelmes partner képét, nagyon sokat számított. Hiszek benne, hogy csak olyan párt tudunk bevonzani, akit el is tudunk képzelni magunknak. Az én következő szerelmem pedig sokkal, de sokkal jobb volt hozzám az ágyban (is), mint bárki azelőtt. Már csak azért is, mert én is el tudtam gyakorolni önkielégítés közben, hogy lehetséges lassítani és fokozatossá tenni a behatolást. Huncut mosollyal néztem hát a képzeletbeli férfi szemébe, és mondtam neki: „még nem lehet, csak majd akkor, ha mondom!” – ő pedig imádta ezt a játékot! Aztán egy másik alkalommal ő játszott velem ugyanezzel a mondattal.

Fotó: Unsplash/Glamour

A hüvely felébresztése, a G-pont aktiválása

Nem csak a behatolás legideálisabb időzítését és tempóját lehet begyakorolni egy szexjátékszerrel. Mivel egy tárgy nem mocorog, mint egy férfi, általa kikísérletezhetjük, a hüvely mely pontjai a legjobb kéjközpontjaink, és azt is, hogyan lehet őket aktiválni. A G-ponti orgazmusra is a legtöbb nő csak azután hajlamos, ha már felébresztette a hüvelyének azt a területét. Ezt is érdemes gyakorolni, amit megtehetünk a saját ujjainkkal is, de érdemes aztán egy műpéniszt is bevetni hozzá, mert az már olyan nagy felületen tud nyomást gyakorolni, mint az igazi fallosz. Ezután jöhet a következő fokozat: amikor a férfi igyekszik odairányítani a hímvesszőjét, ahol a legnagyobb az extázis. Erre a többlépcsős tanulásra azért van szükség, mert kevés az a férfi, aki nem veszíti el a fejét egy ilyen betanulási helyzetben, és kezd el más irányokba ficánkolni, további gyönyöröket keresve. A vibrátor egy ilyen helyzetben fegyelmezett partnerünk lehet, hogy aztán később már mi tudjuk irányítani a férfit.

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Palvin Barbara istennőként tündökölt a cannes-i filmfesztiválon

8 alkalom, amikor Palvin Barbara istennőként tündökölt a cannes-i filmfesztiválon

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Bomba alak még a strandszezon előtt? - Ezzel a módszerrel lehetséges! (x)

Bomba alak még a strandszezon előtt? - Ezzel a módszerrel lehetséges! (x)

6 must-have termék, hogy a bőröd is tündököljön az esküvőd napján (x)

6 must-have termék, hogy a bőröd is tündököljön az esküvőd napján (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Mutatjuk, mire figyelj a csodás arcbőr érdekében (x)

Mutatjuk, mire figyelj a csodás arcbőr érdekében (x)