Erre már nincsenek szavak! A fidget spinner mellbimbótapasz létezik

2017.július.7.

Nem is olyan régen írtunk éppen arról, hogy ameddig csak lehetséges volt, igyekeztünk messzire elkerülni a fidget spinner-őrületet.

Fidget Spinner
Fotó: Rexfeatures

Azonban nem olyan könnyű csak úgy lesütni a szemünket, ha mindenhol ott pörög az eredetileg stresszoldónak szánt játék. Például némi spéttel, de azért a szépségiparban is bepörgött a dolog, hiszen mi is az ajakfény fidget spinnernél adtuk be a derekunkat. A legújabb fidget spinner innováció azonban egészen szürreális.

Oké, hallottunk már fidget spinner vibrátorról is, de azért a fidget spinner mellbimbótapasz is erős versenyző a játék körüli őrületben. Az UCLA egyetem végzős diákja Manuela Torres-Orejuela "találta fel" a furcsa kiegészítőt. A lány saját bevallása szerint szorongásos depresszióval küzd, és úgy érzi, hogy a játék nagyon sokat segített neki, hogy kordában tartsa a betegségét. Éppen ezért a diplomaosztó ceremónián viselt sapkájára egy tépőzárral felszerelt egy fidget spinnert, egyfajta szimbólumként, amiért a játék segítette a nehéz időszakokban. Innen jött az ötlete, hogy ehhez hasonló módszerrel máshogyan is tudná alkalmazni a játék felhasználását, hát persze, hogy eljutott oda, hogy végtére is mellbimbótapaszként is használható az újhullámos pörgettyű.

Olvastad már? Ez a fitneszmodell nemet mondott a szőrtelenítésre

Manuela ugyanakkor nem csupán egy őrült hóbortot akar ezzel elindítani (amúgy sikerült, hiszen a Twitter-bejegyzése őrült módon terjed), hanem ezzel az akciójával az anyatejes táplálás fontosságára is fel kívánja hívni a figyelmet, ami üdvözlendő dolog, viszont a hipnotikus videójától még mindig nem térünk magunkhoz:

hi everyone i have been working on something that absolutely no one asked for pic.twitter.com/now4kG8ZYA— manu (@caritadepincel) 2017. július 4.
src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói