Bikinis fotói miatt támadják Selena Gomezt

2023 van, és úgy tűnik továbbra sem hagytuk magunk mögött a testszégyenítés visszataszító jelenségét, amelynek ismét Selena Gomez vált a célpontjává.

Bikinis fotói miatt támadják Selena Gomezt, és elképesztő, hogy még mindig itt tartunk
Bikinis fotói miatt támadják Selena Gomezt, és elképesztő, hogy még mindig itt tartunk
Fotó: Emma McIntyre/Getty Images

Selena Gomezt rég láttuk annyira boldognak, mint legutóbbi nyaralásakor, amelynek során az óceán partján, legjobb barátai körében várta az új évet. A lesifotósok nem haboztak beleütni lencséjüket a társaság dolgába, az énekesnő azonban igazi dívához méltóan pózolt nekik bikinijében. Egy rajongó meg is osztotta az említett fotókat: „Selena Gomez csodásan néz ki, ahogy a paparazzóknak pózol Cabóban” – olvasható a képaláírás.

Ez eddig fantasztikusan hangzik, csakhogy a kommentszekcióban hamar elszabadult a pokol, és sorra jelentek meg az olyan jellegű hozzászólások, amelyek túl pocakosnak vagy éppen hatalmasnak titulálták a Golden Globe-jelölt színésznőt, valamint közölték, hogy le kéne adnia pár kilót, és hogy ő öregszik a legrosszabbul a popsztárok közül.

Álljunk meg egy pillanatra

Miért is foglalkozunk továbbra is megszállott rosszindulattal mások súlyával? Miért félünk továbbra is a teltségtől és dicsőítjük a karcsúságot? Egyáltalán, hogy jön bárki ahhoz, hogy megjegyzést tegyen mások testére? Ideje, hogy mindenki a saját portáján söprögessen: foglalkozzunk elsősorban a saját fizikai és mentális egészségünkkel.

Selena Gomez és Nicola Peltz Beckham ikerpárként ragyogott újévkor

Amint elkezdjük igazán szeretni és elfogadni önmagunkat, máris lényegtelenné válik, hogy mit gondolnak mások. Így történt ez Selena Gomezzel is, aki jelenleg a lehető legjobb formájában van. A fizikai és mentális egészségével, valamint félresiklott párkapcsolataival vívott sokéves küzdelme után most végre kezdi igazán jobban érezni és szeretni magát.

A színésznő többször is humoros videókkal adta követői tudtára a TikTokon, hogy magasról tesz a testével kapcsolatos elvárásokra, és az egyetlen diéta, amelyet követ az, hogy mások negatív energiájától és problémáitól távol tartja magát. Mi pedig továbbra is itt leszünk, hogy addig magyarázzuk a testpozitivitás fontosságát, amíg nem fogynak a testszégyenítő megnyilvánulások.

Olvass többet a női test felszabadításáról:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói