Egymillió forint gyűlt össze a Gardóbfrissítésen

2012.december.3.

Több száz zsáknyi ruha és negyven felajánlás érkezett magyar topmodelleketől, divattervezőktől és ismert emberektől az idei GLAMOUR Gardróbfrissítésre. A felsők, szoknyák, kabátok és kiegészítők új tulajdonoshoz kerültek éppúgy, mint a hírességek felajánlásai. Nektek köszönhetően 1 millió forint gyűlt össze, amely a fiatal magyar divattervezőket segíti idén is, a megmaradt ruhákat pedig már el is szállítottuk a Máltai Szeretetszolgálat rászorultjainak.


Hatalmas érdeklődés volt az Arena Plaza popup üzletében, ahol temérdek ruha közül válogathattatok. Több száz zsáknyi felsőt, szoknyát, nadrágot, kabátot és kiegészítőt küldtetek be, amelyek 500 forintos darabáron keresték gazdájukat. Hazai hírességek, topmodellek (Mihalik Enikő, Palvin Barbi, Ebergényi Réka) és divattervezők (Abodi Dóra, Anh Tuan, Szegedi Kata, stb.) is csatlakoztak a kezdeményezéshez, erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

A Lakatos Márk vezette árverés és az egy napig nyitva tartó ideiglenes üzlet 1 millió forintos bevételt hozott, mely a MOME fiatal divattervezőinek munkáját támogatja. A Gardróbfrissítés üzletében maradt ruhák sem kerülnek kukába, a megmaradt felsők, szoknyák, nadrágok, kiegészítők a Máltai Szeretetszolgálathoz kerültek. Köszönjük, kedves GLAMOUR-olvasók a sok-sok zsákot és az adományokat!

Ne feledjétek, hogy a Ruhatop varrónői egész évben megoldják a ruhaigazítási-javítási problémáitokat: a gardróbfrissítésen kapott kupon segítségével 2013 végéig 25 % kedvezményt kaptok bármely igazítás, javítás árából.

Egymillió forint gyűlt össze a Gardóbfrissítésen A GLAMOUR Gardróbfrissítés idén is óriási siker volt! Képes beszámoló.

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan