Első nap Párizsban

2014.április.23.

Már jól ismerhetitek Baczay Dalmát, aki tavaly az Elite Model Look hazai versenyét megnyerte, és nem kis büszkeségünkre a világdöntőn is harmadik helyezett lett. Nem véletlenül most jelentkezik a VM fiatal modellje gardróbnaplóval!

Sziasztok! A héten - hála a Glamour felkérésének - én fogom bemutatni a ruhatáramat nektek és véleményem szerint az időzítés nem is lehetne tökéletesebb, ugyanis tegnap végre betöltöttem a 15. életévemet és végre elkezdhetem a nemzetközi karrieremet, a mai napon Párizsba utazok az ELITE ügynökséghez, a hét többi napján onnan fogom küldeni nektek az outfiteket, remélem így picit izgalmasabb lesz és jobban ki is tudom élni majd a kreativitásomat, mintha a tornaórák közötti szünetben kellene jelentkeznem … :–)

Íme Baczay Dalma mai szettje:

Ma van az első napom itt Párizsban, ma találkoztam először az ügynökségemmel (bár néhányukat már ismertem Shenzenből, az ELITE MODEL LOOK világdöntőről) és ma van az első nap hogy mehetek castingokra (válogatásokra) is. Ezen kívül a mai napon készül rólam egy tesztfotó-sorozat egy itteni fotóssal, úgyhogy elég zsúfolt a napom.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy itt Párizsban az egyik ügynököm lakásában lakom, így első utamon ez még nagy könnyebség. Bálint, a hazai anyaügynököm (VM Model) megkérte az itteni ügynökségemet, hogy az első héten még segítsenek mind a közlekedésben, mind az öltözködésben, így ennek megfelelően a mai outfitem összeállításában házigazdám és itteni ügynököm, Ting Ting segített, még 1-2 ruhadarabot is kaptam kölcsönbe ameddig Párizsban vagyok. :-)

A fénykép egyébként az itteni ügynökségem irodájában készült, még a castingok és a tesztfotózás előtt, ebben a szerelésben kell járnom ma válogatásokra is:

Kabát: COS
Csőtop és short: ZARA
Cipő: YSL

Ez is érdekelhet

Minden, amit a szexjátékszerek tisztításáról tudnod kell

Minden, amit a szexjátékszerek tisztításáról tudnod kell

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját