Lesd el Flórián Fanni, a sikkes vállalkozó mai szettjét

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Flórián Fanni sminkes, vállalkozónő ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Flórián Fanni egy sikeres vállakozó anyuka. Közel tizenöt évet töltött a sminkes szakmában, és hirtelen pályaváltásából született a saját optikai üzlete. A különleges márkák mellékessé válnak a minőségi, empatikus értékesítés mellett a küldetésének érzi a munkatársak és az ügyfelek megbecsülését. Számos újrahasznosított és fenntartható márkával dolgozik a fenntarthatóság jegyében. Kávé iránti rajongásának következménye az üzleteiben található specialty kávé sarok, mellyel minden betérő ügyfelet megkínálnak.

Kezdődik a hét, nem is akármilyen, ugyanis végre kicsit vékonyabban is öltözhetek. Idén aligha vásároltam magamnak ruhát, viszont amit beszereztem, évekre szóló tervekkel tettem. Így volt ez az új kabátommal is, amihez egy vásáron jutottam hozzá. A tavasz szele kedvet hozott a színekhez, és most az új kedvencem a krémes citrom. A nadrágom egy nagyon régi Levi’s, a napszemüvegem pedig az új hódolatom szolgálja, a grandiózus formát."

Flórián Fanni, a Szemes Optika tulajdonosa nagyon sikkes szettel indítja a hétfőt

Kabát: Nanushka

Nadrág: Levi’s

Csizma: Mango

Napszemüveg: Szemes Optics - Linda Farrow

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói