Gyilkos magas sarkú a táskába készítve

2014.április.24.

Már jól ismerhetitek Baczay Dalmát, aki tavaly az Elite Model Look hazai versenyét megnyerte, és nem kis büszkeségünkre a világdöntőn is harmadik helyezett lett. Nem véletlenül most jelentkezik a VM fiatal modellje gardróbnaplóval!

Sziasztok! A héten - hála a Glamour felkérésének - én fogom bemutatni a ruhatáramat nektek és véleményem szerint az időzítés nem is lehetne tökéletesebb, ugyanis tegnap végre betöltöttem a 15. életévemet és végre elkezdhetem a nemzetközi karrieremet, a mai napon Párizsba utazok az ELITE ügynökséghez, a hét többi napján onnan fogom küldeni nektek az outfiteket, remélem így picit izgalmasabb lesz és jobban ki is tudom élni majd a kreativitásomat, mintha a tornaórák közötti szünetben kellene jelentkeznem … :–)

Íme Baczay Dalma mai szettje:

A mai nap nagyon mozgalmas lesz, ugyanis rengeteg válogatásom (vagyis inkább ilyen lefixált találkozóm van különböző fontosabb emberekkel – fotósokkal, magazinokkal, divatházakkal stb.), valamint ma is lesz egy fotózásom is még, szóval nem fogok unatkozni az biztos. A képet ma is az ügynökségen csináltuk, kint a teraszon. Mint láthatjátok nagyon szép idő van, remélem ilyen is marad, már csak a fehér ing miatt is …. :-P
A cipőről annyit, hogy a válogatások között ebben szaladgálok, mert nagyon kényelmes, és azért elég nagy távolságokat kell megtenni itt, gyakorlatilag egész nap rohanunk, sokszor 8-10 órán át (divathetekkor még többet) és ennyi időt lehetetlen lenne magassarkúban végigcsinálni. De van a táskámban egy gyilkos magassarkú is, amit mindig a castingok előtt, a folyosón szoktam átcserélni, illetve vissza a válogatás végeztével, mint a modellek többsége. :-))

Tehát a mai szerelésem:

Póló: ZARA
szoknya: ZARA
Cipő: H&M

Ez is érdekelhet

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!