A csillagjegyednek megfelelő reggeli rituálék, amitől jól indulnak a napjaid

2019.június.30.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A rutinok igen fontos szerepet játszanak az életünkben, viszont ezek gyakran képesek monotonná válni. A rituáléink jelentéssel bírnak a számunkra, ezért vagyunk képesek minden nap megcsinálni azokat. Különben is miért szánnánk ennyi időt rá? Rengeteg rituálénk van az életünkben, de egyik sem bizonyul annyira fontosnak, mint a reggeli rutinunk. Az ébredésünk, és az azt követő pár óra ugyanis befolyásolja az egész napunkat.

A csillagjegyednek megfelelő reggeli rituálék, amitől jól indulnak a napjaid
Fotó: Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Át kell gondolnunk, milyen módon szeretnénk eltölteni az ébredés utáni pár pillanatot. Megnyomjuk a szundit és átfordulunk a másik oldalunkra, azt kívánva, bárcsak ne lenne még reggel? Megnézzük az Instát, amíg nincs elég energiánk az ágyból való kikeléshez? Teljesen élénkek vagyunk és egyből sietünk a kávéfőzőhöz, hogy élvezhessük a reggeli kávé finom ízét?

A reggeli tevékenységeink napról napra meghatározzák kik is vagyunk igazából. Ha még nincs meg a tökéletes reggeli rutinod akkor most eláruljuk mi is illene hozzád a legjobban a csillagjegyed alapján:

Kos (03. 21-04. 20.)

Az energikus Kosok fontolóra vehetik a reggeli edzés gondolatát, mivel általában reggel úgy érezik, hogy az energiaszintjük magasan van. Az edzés segíthet a stressz, szorongás elűzésében, és képes leszel elengedni minden feszültséget. Először cselekvés és aztán gondolkodás, az igazán jellemző rád.

Bika (04. 21-05. 20.)

Próbáld meg egészséges reggelivel kezdeni a napod. Neked ez nem csak a tápanyag beviteléről szól, hanem arról is, hogy egy gondosan elkészített reggelivel megteremtsd a napod hangulatát. Egy egészséges és finom reggeli lassan és kiélvezve elfogyasztva biztosítani tud számodra pár percet kényeztetést, amitől egyből könnyebbnek érzed az eléd tornyosuló napi teendőket.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Kezdd a napod egy kis meditációval. Az elméd egy dzsungel, ami tele van jobbnál jobb ötletekkel. Ez az egyik legjobb dolog benned, viszont ez képes nyomasztóvá válni, ha nem tudod irányítani. A meditáció segít kordában tartani a gondolataidat. Akár egy 10 perces meditáció is csodákra képes.

Rák (06. 22-07. 22.)

Adj magadnak pár percet reggel arra, hogy átgondold az érzéseidet. Egy irányított meditáció segíthet "megalapozni" saját magad. Tegyél fel magadnak kérdéseket: Mi tenné jobbá a napomat? Jól gondold át a válaszaidat. A célok meghatározása segíthet az érzelmek kezelésében.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Töltsd a reggeleidet pár pozitív állítás ismételgetésével. Emlékeztesd magad, hogy gyönyörű és okos vagy, és nem számít mi történik, te akkor is tündökölni fogsz. Az önelfogadás segít a saját magunkban való kételkedés legyőzésében és könnyebbé teszi a lehetőségek észrevételét, és azok magabiztos kihasználását.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Frissítsd fel a tennivalók listáját. A dolgok sorba rendezése emlékeztetni fog majd arra, hogy képes vagy megbirkózni minden feladattal, ami az utadba kerül, és irányba tart majd a céljaid elérésében. Tudva mindennek az idejét és helyét, egy tökéletes kezdést tud biztosítani neked a reggeled során. Az energia végig fog kísérni az egész nap folyamán.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Emlékezz rá, hogy amennyire egyszerűnek tűnik a hála kifejezése, annyira sok jót képes tenni az érzelmeinkkel és a hangulatunkkal. A reggeli rutinodhoz adj hozzá valamilyen hálakifejező gyakorlatot. Túl sok időt töltesz mások vizsgálásával, akik körülötted vannak és az általuk elért célokkal. A másokhoz való hasonlítás az öröm elűzője, fontos, hogy ne veszítsd el magadat. Emlékeztetsd magadat, hogy mennyi mindened van már, mennyi mindent tettél és mennyi minden áll még előtted.

4 csillagjegy, aki nem bírja a változást

4 csillagjegy, aki nem bírja a változást

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A naplóírás minden érzelemmel teli ember számára fontos. Képes vagy a felszínre hozni saját magad minden nap, az érzelmeid és gondolataid leírásával. A reggeli gondolataid rögzítésével, vagy csak az álmod leírásával képes vagy kitisztítani az elmédet az adott napra.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Tedd elsődlegessé a megbecsülés elérését. Keress egy kis időt reggelente egy számodra elragadó könyv olvasgatására. Ez esélyt ad az elmédnek a kalandozásra, képes leszel új izgalmakat és új nézőpontokat feltárni. Ha nem vagy egy nagy könyvmoly, akkor ehelyett álmodozz a következő nagy utazásodról. Ezek a tevékenységek meditatívak, egyensúly kiépítésére alkalmasak.

Bak (12. 22-01. 20.)

Nyugodt és összeszedett állapotban vagy a legjobb, így képes leszel mélyre ásni és fókuszálni a fontos dolgokra, ahelyett, hogy kizökkentenének az apróbb bosszúságok. Minden reggel szánj egy kis időt légzőgyakorlatokra. Adj magadnak időt a prioritásaidra való fókuszáláshoz, ez segíteni fog a megerősödésedben. Mindig emlékezz a feladataid során, hogy pár mély lélegzettel könnyen el tudod érni a nyugalmi állapotot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Néha könyörögsz a menekülésért az életedtől, az elmédtől, mindenkitől és mindentől, ami körülötted van. Mind voltunk már így. Ragadd meg az alkalmat és térj vissza önmagadhoz. Kérdezd meg magadtól: milyen lenne a tökéletes napom? Ne aggódj, ha irreálisak az elképzeléseid. A mentális vakációd végére teljesen felfrissültnek érzed majd magad, és látni fogod az igazi szenvedélyedet az életben.

Halak (02. 20-03. 20.)

Töltsd el a reggeledet művészettel teli környezetben, ahol ki tudod élni a kreativitásodat. Rakj be egy jó zenét, olvass el, vagy nézz meg egy interjút, ami inspirál téged, vagy meditálj egy olyan zenelistára, ami feltölt. Fontos, hogy minden nap, más-más hatások érjenek, így találod majd izgalmasnak a napjaidat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője