Az erőszakosság ellenállást szül, ma is légy megfontolt - Egymondatos horoszkóp - február 10. vasárnap

2019.február.10.

Mivel a Hold ma a Kos jegyében jár, barátságos fényszögben a Nappal, együttállásban a Marssal, quadrát fényszögben a Plútóval, eluralkodhat rajtad a versenyszellem, s türelmetlenséged miatt konfliktushelyzetekbe keveredhetsz. Ha valamilyen kalandra, izgalomra vágysz, kezdeményezz bátran, próbálj ki új dolgokat, de ne követelőzz. Nem árt tudni, hogy az erőszakosság és a nyomásgyakorlás ellenállást eredményezhet. Ne erőltesd túl a szemed, a sok számítógépezés most ártalmasabb, mint máskor. Próbáld meg sportolással levezetni fölös energiáidat, de ne menj fogorvoshoz, viszont szánj némi időt fogad fehérítésére.

Kos (03. 2l-04. 20.) Akaraterőd abban a megrendíthetetlen döntésben nyilatkozik meg, hogy megszerezd, amit akarsz, de ha nem akarod megütni a bokádat, tartsd féken a haragodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha attól félsz, hogy elutasítják kérésedet, akkor érzelmileg még nem vagy eléggé érett ahhoz, hogy másoktól olyan dolgokat kérj, amelyeket meg szeretnél kapni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hasznosak az energikus emberekkel fenntartott kapcsolataid, de ha egyik barátod vagy kollégád megpróbál rávenni egy befektetésre, elveszítheted a pénzedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Lehetőleg ne most akard érvényesíteni az akaratodat a főnöködnél, a pasiddal se játszd a sértődősdit – talán derogálna kitűznöd azt a bizonyos fehér zászlót?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Elég anyag gyűlt össze, hogy bebizonyítsd az igazadat, de ehhez meg kell találnod a megfelelő formát is, mert vakon vagdalkozva hiába indulsz harcba.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma tele leszel olyan kérésekkel, amelyeket nem áll módodban teljesíteni, és ne nagyon ugrálj egy közös érdekeltséggel kapcsolatban: veszteség érhet.

Kínai szerelemhoroszkóp: ezt hozza neked a Disznó éve

Kínai szerelemhoroszkóp: ezt hozza neked a Disznó éve

Mérleg (09. 24-10. 23.) Már megint rosszul választottál: amikor azt hiszed, hogy ráakadtál a megfelelő pasira, váratlanul előbújnak a tüskék, amelyekkel alaposan megszúrhatod magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Becsapottnak, baleknak érezheted magad, nem azt kapod, amit ígértek, és azért kerülsz szembe rokonaiddal, mert olyan visszatetszően erőszakos vagy.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Leszámítva, hogy időnként indulatos és erőszakos vagy, egészen jól telik a napod, de ne reménykedj abban, hogy kreativitásodból, hobbidból meg is élhetsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Arra gondolj, hogy ha saját magadat ilyen nehezen viseled, akkor mit érezhetnek hozzátartozóid – türelmetlenséged miatt bizony nem könnyű veled együtt élni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma belátod a tudásod felfrissítésének szükségességét, de nincs értelme észérvekkel próbálkoznod, csak feldühítenéd a főnöködet vagy egyik rokonodat.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai gazdasági helyzet következményeként túlélési üzemmódba kell kapcsolnod, de ha eltökélt szándékod, hogy új bevételi forrást keress, most kell lépned!

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján