Bárcsak minden nap ilyen lenne! - Egymondatos horoszkóp - június 5. csütörtök

2018.július.5.

A barátságos Nap-Jupiter sugárzás megkönnyíti konfliktusaink, problémás anyagi vagy ingatlannal kapcsolatos ügyeink rendezését. Főnökeink, szponzoraink, rokonaink és magas beosztású ismerőseink teljesítik kéréseinket, ha kellő diplomáciával fordulunk hozzájuk. Peres ügyekre, távoli utazásokra, lakásfelújításra, vízparti nyaralásra, ismereteink gyarapítására, kockázatvállalásra, új vállalkozás elindítására kedvező időszak, még spekulatív befektetésekre is – ha nem valami illegális tevékenységről van szó.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha új vállalkozáson, lakás- vagy házvételen, esetleg a pároddal való összeköltözésen töröd a fejed, most tedd meg - most kellene körülnézned az ingatlanpiacon.

Bika (04. 21-05. 20.) Egyik rokonod vagy a párod pénzhez vagy jó lehetőséghez juttathat, de az sem kizárt, hogy egy közös vállalkozással kapcsolatban születik előnyös megegyezés.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pályádon kezdenek beérni korábbi fáradozásaidnak gyümölcsei, fizetésemelést kaphatsz, értéked megnő a munkaerőpiacon, s ebből anyagi hasznod származik.

Rák (06. 22-07. 22.) Az önbizalom a szakmai, szerelmi és üzleti siker eredményeként alakul ki benned, és ha a megérzéseidre hallgatsz, s nem az eszedre, megérzed, mikor kell lépned.

Szerelmi csalódás van kilátásban, de fel a fejjel, valami nagyon jó jön júliusban - Júliusi horoszkóp

Szerelmi csalódás van kilátásban, de fel a fejjel, valami nagyon jó jön júliusban - Júliusi horoszkóp

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma különös dolgok történnek körülötted, és ezek közül valamelyik megoldást hoz egy régi anyagi vagy szerelmi problémádra, pedig már-már lemondtál róla.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szinte csak ki kell gondolnod, hogy mit is szeretnél, és abban a pillanatban már teljesül is: szerencsésnek érezheted magad egy különleges ismeretség miatt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne hidd, hogy mások csak akkor tartanak értékesnek, ha elérsz egy magas pozíciót és jövedelmet – ebben az időszakban számodra a siker fokmérője a vagyon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Minden sikerül, amibe csak belevágsz: siker a joggal és külfölddel kapcsolatos ügyekben, siker az üzleti életben, de még egy előnyös állásajánlat is bejöhet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vonzónak találod a tiltott témákat, ám ha befektetéseidet előbb megbeszéled egy könyvelővel, elkerülheted, hogy megtakarított pénzedet kidobd az ablakon.

Bak (12. 22-01. 20.) Befolyásos pártfogó a láthatáron, egy üzleti vagy szexuális kapcsolatot is felmelegíthetsz, ám az anyagi boldogulás érdekében elengedhetetlen az összefogás másokkal.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szakértelmeden keresztül hasznos szakmai és üzleti kapcsolatokat építhetsz ki, főnöködhöz vagy egyik kollégádhoz rokonszenv fűz, kapcsolatotok ígéretes.

Halak (02. 20-03. 20.) Utazási terved szerencsésen megvalósulhat, egyik kollégád pedig átkozottul kellemessé teszi a munkát, mert nem esik nehezére megjátszani hősszerelmest.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet