Bika éves horoszkóp: 2023-ban nagy siker vár rád, de csak ezzel a feltétellel

Éves horoszkóp sorozatunkban jegyről-jegyre vesszük végig, kire mi vár 2023-ban karrier, szerelem és fejlődés téren. Mivel nagyon nehéz és sűrű időszakot élünk, nyilván kíváncsi vagy, megkönnyebbülést hoz-e a következő év, és ha igen, mikortól lesz könnyebb. Tarts velünk, hogy felkészülten várd 2023-at.

Bika éves horoszkóp: 2023-ban nagy siker vár rád, de csak ezzel a feltétellel
Fotó: Keszeg Ágnes

Bikaként tapasztalnod kell, hogy jól indul az éved, s még a szerelem és a szexuális élvezet sem kerül el. Ha a pasid síszabadságot vagy kalandos vakációt tervez december vége és január eleje között, akkor ő az ideális útitárs. Ha társaságban vagy külföldön köszöntöd az újévet, akkor talán még arra is lesz alkalmad, hogy megkeresd azt a potenciális partnert, akit éjfélkor megcsókolhatsz. A sors elintézi, hogy az „igazi” karjában találd magad az éjszaka végén.

Már az elmúlt évben tapasztalhattad, hogy minden nagy változást egy összeomlás előz meg. Néhány éve te jobban érzed a változás szükségességét, mint a legtöbben. De gondolj a céljaidra, és nézd meg, hogy összhangban vannak-e az értékrendeddel. Az új évben tudatosan építs arra, hogy mindenkinek van egy gyenge pontja, amelyen keresztül elérhetők az érdekei. Feladatod, hogy megtaláld ezt. Ha arra vágysz, hogy segíthess az embereken, idén más körökben forogsz, mint azelőtt.

A tavasz könnyebbséget, a nyár hangos sikert hoz

Márciustól megszűnik a munkahelyi nyomás, és tiszta, akadálytalan rálátásod lesz a jövődre, képességeidre és vágyaidra. Biztos lehetsz környezeted támogatásában, júniusban pedig minden sikerre van ítélve, amibe belekezdesz. De néhány év alatt eljutottál odáig, hogy egyedül is boldogulni tudsz. Ellentmondások azért vannak a kapcsolatodban. Elismerésre vágysz és arra, hogy tiszteljenek. Ugyanakkor azt is szeretnéd, ha a partnered gyenge nőként kezelne, és még a munkahelyi frusztrációktól is óvna. A fiúd azonban nem érti ezt az ellentmondást, ami konfliktusokhoz és sértődésekhez vezet. Ám a karriered ne foglaljon el annyira, hogy elhanyagold a párodat vagy elnyomja benned a gátlástalan örömhajhászt.

Jupiterrel a jegyedben májustól megalapozhatod anyagi jólétedet. De az is megeshet, hogy főnököd vagy egyik támogatód eszköznek tekint a munkahelyi és pénzügyi hatalmi játszmában. Neked viszont kerülnöd kell azokat a helyzeteket, ahol ütközhetsz a törvénnyel – a legfontosabb például az adóügyek rendbetétele. Ha stabil kapcsolatban élsz, az igényeid hangos követelésekké válhatnak. Követelni fogsz dolgokat a partneredtől, és nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni. Ahelyett, hogy makacs kölyökként viselkednél, kérj szeretetet és figyelmet.

Íme minden, amit tudnod kell a Bika jegyről!

A Jupiter helyzete kihatással van küllemedre és testsúlyodra, külső megjelenésed pedig jelentősen befolyásolja párod szexuális kedvét. Lehet, hogy nem örülsz ennek, de akkor is így van. Hitvesed szexuális vágyának forrása te magad vagy, viszont a jegyedben tartózkodó Jupiter nemcsak vagyont ígér, de súlyfelesleget is „ajándékozhat”. A párod, talán a munkahelyén vagy utazás közben nem azért bámul meg más nőket, vagy ad búcsúpuszit nekik, mert nem kíván téged, hanem mert a látvány vizuálisan ingerli. Ilyenkor nyilván azt érzed, hogy ha igazán szeretne, másra rá sem nézne. Ő viszont téged ezért – főleg június és október között – féltékenynek tart. A szép arcok és testek csodálata addig nem lehet elítélendő, amíg a pasid a te arcod és tested is megcsodálja.

Mi vár rád még?

Ez is érdekelhet

Hivatalos: 12 év után válik Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth

Hivatalos: 12 év után válik Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói