GLAMOURSZKÓP 2015. szeptember

2015.szeptember.3.

Mit tartogatnak neked a csillagok szeptemberre?

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
A HÓNAPOD A munkahelyeden nagyon megbecsülnek, de ami az érzelmeket és a szórakozást illeti, takarékra állítod magad. Ennek az az oka, hogy túl óvatos vagy, félsz a sérülésektől, az új élményektől, mert attól tartasz, hogy kudarcot vallasz. Nagy aggodalmaskodásodban gyakran nem veszed észre az öröm lehetőségét. Ha azonban nem mersz kockáztatni, ha nem látod be, hogy megérdemled az örömöt, be fogsz savanyodni. Gondolkozz el tehát, hogy mire vágysz azon dolgok közül, amelyekben mások nyakig úsznak – hétvégi kiruccanás, bulizás – és vágj bele te is. Attól még nem jön el a világvége, ha kicsit fellazulsz. Ha túlságosan szeretsz valakit, képtelen vagy két lábbal a földön állni, s megfelelően értékelni saját pozíciódat ebben a kapcsolatban.

AZ ÉVED Jupiterrel, a szerencse és bőség planétájával a jegyedben a jó széljárás életed majdnem minden területén megmutatkozik. Családot alapíthatsz, de a megfelelő ingatlan, lakás vagy ház megtalálása okozza a legtöbb nehézséget. Uralkodj az érzelmeiden, ne sóvárogj valaki után, aki nem elérhető. Gyakran vetik a szemedre, hogy kedvesedre vetíted ki a "jót" és a "rosszat". Persze, hogy olyan társat kell találnod, aki beleillik saját életed tervébe (család, otthon, gyerekvállalás) – ám először talán az élettervet kellene pontosan megtalálni. Félő, hogy a párod hamis képet vés beléd önmagáról és közös jövőtökről. Az őszi hónapokban sokat teszel azért, hogy vágyaid tárgya a tiéd legyen, később azért is tenned kell, hogy megtartsd őt. Ha gyermeket vártok, és a partnered háziasszonyként akar lecövekelni téged, máris megjósolható a házassági válság.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Partik, ünnepségek, barátok, hódolók! Szórakoztat az egész, de a barátaid, az üzletfeleid nem hagynak békén, bemutatják neked az ismerőseiket, a partnerük barátait. Hát nem akarsz családot? Valakit ugyan vonzónak találsz, de akadhat némi probléma. Ha az elmúlt időszakban hagytál magad mögött egy válást, nem akarsz még egyszer hibázni. Szeretnéd megismerni a másikat, hogy lásd, vajon a mindennapokban is ki tudtok-e jönni egymással. Így magaddal viszed partikra, üzleti találkozókra, amíg mindketten rá nem jöttök, hogy jól viselitek egymást. Igazad van, hiszen ez az egyetlen módja, hogy ne vakon essél bele egy talán kilátástalan kapcsolatba. Ne fogadj el olyan állást, amelyhez nincs meg a szakmai gyakorlatod!

Skorpió (október 24.-november 22.) Hajtasz, melózol mint állat az irodában, s most az a vágyad, hogy felgyorsítsd a karrieredet. Megfordul a fejedben, hogy a főnökkel űzd az ipart. Tán csodálod őt, hogy ilyen sokra vitte, de az is lehet, hogy magadat legalább olyan alkalmasnak tartanád a melóra, ha nem jobbnak. Ideje olyan hely után nézni hát, amely komolyabb ambícióidat is kielégíti. Te mindenesetre nem akarod, hogy munkahelyi afférod egy szenvedélyes éjszakával véget is érjen. Ha viszont már van társad, lehetőleg ne keveredj szerelmi háromszögbe. Néhány barátod valóban értékes támogatást nyújt. Ám egyesek súlyos morális vagy lelki zavarokkal élnek, mások meg csúnyán kihasználnak.

Nyilas (november 23.-december 21.) Egyelőre nem akarsz megházasodni, mert elutasítod az ezzel járó felelősséget, mégis olykor abszurd anyagi felelősséget cipelsz a hátadon. Ha a munkád miatt utazol külföldre, vagy benevezel egy utószezoni nyaralásra, érdekes, szexi pasi tűnik fel a színen, aki azonban eléggé konvenciómentes ahhoz, hogy előbb megismerd alaposabban és megvizsgáld a kölcsönös elviselhetőséget. Abban az esetben, ha a megfelelő helyen vagy a megfelelő időben, megkaphatod a karrieredet beindító és a jobban fizető állást, ám ehhez a kapcsolati tőkédet is ajánlatos latba vetned. Partnered vagy főnököd biztosítja érdekedben a megfelelő hátszelet, ráadásul még arra is hajlandó, hogy felemelje az érdekedben a telefont.

Bak (december 22.-január 20.) Időnként összekevered a szexuális vágyat vagy az üzletet a szerelemmel. Nem kell mondanom, hogy csupán az ilyen vágyakra nem alapozható komoly kapcsolat. Viszont vesd be felturbózott szexuális vonzerődet egy családi örökségért vagy egy jól fizető munka megszerzéséért. Ha szeptemberben indulsz nagyobb útra vagy felsőfokú képzés miatt települsz külföldre, csalódásra, veszteségre, bírságra számíthatsz. Talán még az sem kizárt, hogy a bevándorlási hivatal nehezíti meg a dolgodat. De tartsd szemmel az irataidat és a csomagodat is! Ha jó vagy a szakmádban és az üzleti ügyekhez is értesz, előbb vagy utóbb kapsz néhány kéretlen munkaajánlatot. Ezek közül pár vonónak tűnhet. Ha írással vagy publikálással foglalkozol, ajánlatodat szépen fényesítsd ki, de a szerződéskötések területe csúszós talaj lesz számodra.

Vízöntő (Január 21.-február 19.) Nincs baj, ha kedveled a bulizást, csak nehogy elterelésből tedd. A folyamatos társasági pörgéssel ugyanis elvonhatod saját figyelmedet olyan személyes párkapcsolati, anyagi vagy szakmai problémákról, amelyek mégiscsak fontosabbak. Fogj vissza valamit a zsezsegésből, uralkodj magadon. Ha a hónap első napjaiban nem akarod, hogy az érzelmeid és az indulataid uralkodjanak rajtad, tenned kell valamit, hogy kritikus helyzetekben megőrizd a hidegvéred. Az érzelmi ámokfutás ugyanis csak vesztedet okozhatja. Mivel hamis kép és benned a valóságról, anyagi veszteségeket kell elkönyvelned, amelyek nagyon érzékenyen érintenek. Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz egy ismerős miatt, ezért jobb lenne, ha nem vállalnál kezességet senkiért. Az üzleti életbe ne ártsd bele magad, de erotikus kaland, új szerelem van kilátásban.

Halak (február 20.-március 20.) Ha némi külön bevételre vagy másodállásra szeretnél szert tenni, érdemes elhagynod a járt utat a járatlanért. A hónap elején lehetőleg ne az íróasztalon szexelve szerezz derűs perceket munkatársaidnak! Ha kiválasztottad a hozzád illő társat, gyakran elbizonytalanodsz, hogy lehetett volna egy jobb is, csak nem volt türelmed kivárni. Ám ha találsz egy jobbat, semmi sem garantálja, hogy valahol – talán a munkahelyeden – nincs-e valaki, aki még jobb. Ha nem tudsz megszabadulni az állandó kereséstől, sosem találod meg a nyugalmat senki mellett. Szerencsés választás esetén viszont számtalan előnyt remélhetsz a kapcsolatodtól, együtt fejlődsz a pároddal, és gazdagítva egymást egyre több örömet leltek az együttlétben.

Kos (március 21.-április 20.) Ha a hónap elején vonzó, sportos fazon kerül a látókörödbe, nyomulj! A Vénusz együttállása a Marssal most a merész lerohanást támogatja. Szabadnapjaitokon legyél két lábon járó kultúros. Egyik nap vidd el koncertre, vagy izguljatok végig néhány jó meccset a tévében, hétvégén pedig jöhet egy kellemes wellness-program. Megteszel mindent a főnökéért, a kollégákért és a rokonokért – hálát és köszönetet mégsem kapsz. Mindaddig az igazságtalanság és intrika áldozata leszel, amíg nem deríted ki, hogyan szállhatsz szembe vele eredményesen. Ám ha nem tisztességes cégnél dolgozol, ahol a vezetőség sem tisztességes, akkor szállj ki, és szép csendben keress új munkahelyet. A szervezetedbe mérgek kerülhetnek. Kerüld az alkoholt, mert májfunkciódban is zavar mutatkozhat. Vannak emberek, akikhez a saját jól felfogott érdekedben ne légy őszinte.

Bika (április 21.-május 20.) Talán úgy döntesz, szívesebben élnél másik lakásban, de néhány költséges beszerzésed nem lesz a párod kedvére. Ha egy érett emberrel kötötted össze az életedet, partnered kevés készséget mutat arra, hogy alkalmazkodjék. Még keresed Őt? Túl sokat vársz ettől az időszaktól, hajlamos lehetsz az önámításra. Csalódhatsz barátokban, szeretőben, különösen akkor, ha anyagi gondjaid megoldásában számítasz a támogatásukra. Menő üzletember csábíthat el, akinek, bőven van mit aprítani a tejbe. Ám ha anyagi támaszt keresel, nem árt észben tartanod, hogy egy magára valamit is adó pasi aligha olyan csajszit keres, akinek mindene az anyagi biztonság. Talán olyasmin mész keresztül ebben az időszakban, amit sok nő megtapasztalt. Mindennél jobban szeretnél gyereket – ugyanakkor tudod azt is, hogy egy gyerek kedvéért felvállalni valakit hosszú távon nem hozhat boldogságot.

Ikrek (május 21.-június 21.) Az unalmas hétköznapok, a kötelező otthoni tevékenységek kikezdhetik a szerelmet. Kezdj új sportba vagy tanulmányba! Pezsegtesd meg a pasid vérét valami izgalmas kalanddal, mint a bandzsidzsamping vagy más veszélyes kihívás. Szerelmi, szexuális aktivitásod növekszik, de valaki a munkahelyeden vagy a családban igyekszik kihasználni önzetlenségedet, segítő szándékodat. Sokkal többen drukkolnak Neked, mint gondolod, de arról sem feledkezhetsz meg, hogy akadnak kellemetlen intrikusok is munkahelyi környezetében, akik alig várják, hogy valahol keresztbe tegyenek. A családod vagy otthonod átalakítása a hónap végén sok idődet és energiádat veszi el, fontosabb kapcsolataid is válságba kerülhetnek. Ne feledd: minden ember, akivel ebben az időszakban összetűzésbe kerülsz, mindenekelőtt arra törekszik, hogy a saját érdekeit védje. Ezt el kell fogadnod.

Rák (június 22.-július 22.) Böngészd a nyárvégi kiárusításokat, és a barátnők sárgulni fognak az irigységtől. Elvárod a pasidtól, hogy űzze magas fokon szakmáját, de azért ne üljön mindig az irodában, mert azért a munka nem minden. Ja, és segítsen a házimunkában, a mindennapi rutintevékenységekben, mert a te napod is csak 24 órából áll. Legyen tehát támasz, legyen kiváló szerető és ügyintéző, de ne lépje át azt a határt, amelyen túl már a zsarnokoskodás birodalma van. Hát csoda, ha párod úgy érzi: nem képes megfelelni elvárásaidnak? Kezdesz beletanulni az üzleti életbe, a nyelvtanulás is jól megy, de ne fogadj el alacsony presztízsű munkákat. Vigyázz a jogi és hatósági ügyekkel, minden esetben nézz utána a paragrafusoknak, s csak azután cselekedj. Házasodási, állásváltoztatási szándékodat vedd alaposan fontolóra. Rokonra, kollégára, partnerre ne akard rákényszeríteni azt, ami csak a te szempontodból előnyös.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) A hónap elején, amikor a Vénusz a Te jegyedben együttállásba kerül a Marssal, feküdj ki a strandra az utolsó szép nyári napokon, és pontozd a pasikat. Ez a szexi csillagállás különösen kedvez egy új szerelem szárba szökkenésének. Egy izgalmas és érzelemteli éjszaka nagyon jó hatással lesz az egódra és az érzékiségedre, eztán hetekig úgy jársz-kelsz majd, mint egy szexistennő. Ám a pénzügyi melléfogások és a simlis ügyletek hamar kiderülnek – ez a kedvesedre is igaz. Jupiterrel a "pénzházadban" eljön a pénzcsinálás ideje, de nem a szerencsére, hanem a képességeidre támaszkodva. Óvakodj attól, hogy sok energiát és pénzt ölj kockázatos ügyletekbe! Az anyagi zűrök elkerülése most több realitásérzéket igényel, mint amennyi pillanatnyilag a rendelkezésedre áll.

Ez is érdekelhet

6 hollywoodi filmsztár, aki szerepelt pornóban

6 hollywoodi filmsztár, aki szerepelt pornóban

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod