Havi horoszkóp: virágzik a romantika áprilisban

Új hónap, új lehetőségek. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok áprilisban!

Mit tartogatnak neked a csillagok áprilisra?
Mit tartogatnak neked a csillagok áprilisra?
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.)

A HÓNAPOD Senki nem tud ellenállni szórakoztató lényednek, és ahhoz is kiválóan értesz, hogyan add elő ismereteidet. Talán sejti leendő főnököd, hogy a felvételi beszélgetésen finoman szólva túlzol egy kicsit, így ne lepődj meg, ha felettesed tekintete elragadtatás helyett valami bizalmatlanságot tükröz. Ha nem felelsz meg a követelményeknek, akkor ne is nyűglődj szakmai önéletrajzod összefércelésével. A szerelem elválaszthatatlan a kockázattól és a hazardírozástól. A házban esedékes néhány javítás, de ha új lakást akarsz venni, sok minden függ az inflációtól és az ingatlanpiac alakulásától. Ha versenyhelyzetbe kerülsz, ezt kell gondolnod: vagyok olyan, mint a legjobbak! Jelenléted annyira kívánatos egy szervezetben vagy üzleti szövetségben, hogy mások lelkesen megnyitják ajtajukat.

AZ ÉVED Ha a párod és szüleid is elvárják, hogy megállj a saját lábadon, és eleged lett belőle, hogy pusztán egy életvidám cicababa legyél, te megmutatod nekik, hogy a szakmádban is elboldogulsz. Szabadulj meg bizonytalanságaidtól pártfogód vagy munkaadód segítségével! De talán nem véletlen, ha minden barátod lebeszél arról, hogy befolyásos szponzoroddal vagy a cégtulajdonossal kezdj. A szerelem néha kínzóbb, mint a szerzésvágy. Még érdekből se menj bele olyan kalandba, amelynek nem látod a végét. Tavasztól egészen őszig kalandvágyó és lelkes vagy, és imádod, ha a dolgok egy kicsit eldurvulnak a hálószobában.

Bika (04. 21-05. 20.)

Abban bízol, hátha feléled a szerelem az exeddel, ha összetalálkoztok. De ne add meg a számodat titokzatos szeretődnek, különben búcsút mondhatsz az éjszakai nyugalmadnak. Ki hitte volna, hogy főnököd vagy szomszédod ennyire szexi tud lenni, de ne kacérkodj azzal a gondolattal, hogy férjhez mész ehhez a befutott fickóhoz, pusztán azért, mert előnyös lenne a pályád és az anyagiak szempontjából. Szükséged van egy társra a hálószobában, aki ugyanolyan gondoskodó, figyelmes és érzékeny, mint te vagy, és pontosan ezért a Halak az igazi! A Halak előre teszi kimondatlan vágyaidat, és önzetlenül teljesíti azokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Bujdoklós hangulatod múlóban van, nincs is időd ilyesmiken törni a fejed, mert munkahelyeden lelombozó esemény történhet. Lehet, hogy még arra is szükséged lesz, hogy átképeztesd magad. Nem árt, hiszen így új lehetőségek nyílnak meg előtted. Partiról partira jársz, és megpróbálsz a legbefolyásosabb ellenkező nemű lény oldalán mutatkozni. Partnerednek annál több örömöt tudsz adni, minél jobban bízol a közös jövő lehetőségében – de ha tudod, milyen határai vannak egy munkahelyi vagy üzleti kapcsolatnak, ne csapd be a másikat. Áprilisban szükséged van valakire, aki élvezni fogja a tested, miközben az elméddel játszik. Te azon kevesek közé tartozol, akivel partnered ezt bűntudat nélkül megteheti.

Így hódíthatod meg a romantikus és családcentrikus Rák férfit

Rák (június 22.-július 22.)

Túlságosan érzelmi beállítottságod általában nem kedvez az üzletnek, ahol kizárólag a pénz számít. Áprilisban viszont, amikor rámenősnek kell lenned, tedd sutba érzékenységedet – ezt hamar megtanulhatod főnöködtől. Várhatod, hogy kinevezzenek vagy előléptessenek. Könnyen bele tudsz érezni mások hangulatába, ráadásul sikeres vagy különböző társadalmi és oktatási területeken is. De szükséged van egy társra is a hálószobában, aki ugyanolyan gondoskodó, figyelmes és érzékeny, mint te vagy. Egy Bika vagy Halak ráérez kimondatlan vágyaidra, és önzetlenül teljesíti azokat. Hivatalos és üzleti tárgyalásaid során, de vendéglátáskor is ügyfeleid és barátaid jó közérzetének elősegítése lehet a gasztronómia, a divat vagy a kozmetikai szektor, de művészi érzékedet, kreativitásodat is szabadjára engedheted.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Sótlan, unalmas pasi, kolléga vagy üzleti partner bújik ki drága öltönyéből csípős megjegyzéseid hatására. Áprilisban a sok bulizás és szakmai összejövetel mellett azért szentelj néhány napot a testi örömöknek is, mert a stressz lelombozó hatással lehet a pasid libidójára. Húsvéti meghívásod egyik kollégád vagy főnököd számára tényleg csak az étkezésről szól, hiszen egy olyan nőnek, mint te, nem szükséges leitatni a férfiakat ahhoz, hogy az ágyadba csalogassa őket. De ne hagyd magad belerángatni olyan kapcsolatba vagy illegális tevékenységbe, amiről világosan kijelented, hogy nem akarod! Sok barátod lesz, amint kezdesz sikeres lenni. Amint azonban kudarcot vallasz, vagy megbotlasz, néhány barát eltűnik.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Életedben nem kellett még ilyen keményen dolgoznod, munkaadód azonban nem ismer könyörületet. De most nem a gályán hajtasz, hanem a kormánynál irányítod szakmai-üzleti közösségedet. Néha arra gondolsz, mennyivel könnyebb volt magányos jégjegyként lebegni az élet tengerén, csakhogy ez az ünnepi hétvégén már nem menne. Partnered vagy valaki, akivel utazás közben találkozol, megolvasztja a jeget szíved körül. Rabold el a hosszú hétvégén egy-két napra – a romantika is újjáéled. Párod áthelyezése vagy külföldi munkád adhatja az ötletet, hogy te is máshol próbálj szerencsét. Munka- vagy üzlettársad udvarolni akar, de neked van szemed, és elég intelligens vagy ahhoz, hogy felismerd, ha akar valamit tőled.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Ha a pasid valamiféle vezető üzletember, és örökké irányítani akar téged, egy ponton túl úgysem tudsz eleget tenni az elvárásainak. A könyvelődet vagy az ügyvédedet viszont úgy csavarod az ujjad köré, ahogy akarod. A mentális és fizikai stimuláció elengedhetetlen számodra az ágyban. Ha azt akarod, hogy az agyad olyan aktív legyen, mint a tested, senki más nem tudja felajánlani ezt a kettősséget, mint egy Ikrek vagy Vízöntő. Ám a főnököddel vagy anyagias szeretőddel való párosítás robbanásveszélyesnek bizonyulhat. El kell ásnod a harci bárdot a pároddal és munkatársaiddal, jó lenne végre békét kötnötök.

Így hódíthatod meg a titokzatos és mély érzésű Skorpió férfit

Skorpió (október 24.-november 23.)

Tedd meg az első lépést húsvétkor, csábítsd el a pasidat egy romantikus zugban vagy a konyhában, és békésen hódolhattok a szerelem örömeinek. Értékelni fogod egyik barátod stabilitását és azon vágyát, hogy kényelmes, de érzéki környezetet teremtsen a szeretkezéshez. Néha ugyan csatáztok a hálószobában, de birtoklási vágyát azért még valahogy elviseled. Lehet, hogy nem sziporkázik, nem próbál mindenkit elbűvölni, de józanul gondolkodik, az üzlethez is van érzéke, ráadásul megbízható. És ha komolyan fontolóra veszed a házassági ajánlatát, de hadilábon állsz a hűséggel, akkor se jusson eszedbe egy másik pasi kétértelmű ajánlatait élvezni.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Elvileg akarsz gyereket, de csak a megfelelő időpontban, a párod viszont, akivel együtt dolgozol, kidumál minden pénzedből. Nehéz megtalálnod a társaddal, családoddal és kollégáiddal a megfelelő hangnemet, de meg kell követelned, hogy tiszteljenek. Gyorsan hozol döntéseket, csupán egy olyan keretet kell kialakítanod, amelyen belül szabadon mozoghatsz, mert a túlságosan korlátozó határok felállítása frusztrál. Ne hagyd magad, ha gonosz, pletykás irigyeid a jó híredet rontják! De soha nem fáradsz el, szingliként lépést tudsz tartani egy energiaköteg fickóval. Mivel felfedezőnek születtél, izgat minden új technológia, minden új játék és minden új kihívás. A tavasz is megteszi hatását, egy Kossal vagy Ikrekkel átélhetsz egy tűzijátékot.

Bak (12. 22-01. 20.)

Az ingatlan talán a legjobb befektetés, hogy megtakarításaid értékét megőrizd, de otthonod fenntartása nagyon sokba kerül. Azt azért vedd észre, hogy a pasid éppen egy romantikus meglepetéssel készülődik a tavaszünnepre. De még az sem kizárt, hogy házassági ajánlat megfogalmazásával vesződik. Ha nem éled bele magad az agyonhajszolt háziasszony vagy munkaerő szerepébe, és eltökéled, hogy belépsz a párod életébe, akkor húsvétkor már nekiállhatsz, hogy előkészítsd őt lelkileg. Na igen, te a kötelességtudat mintaképe vagy, a társad viszont a szívére és a vágyaira hallgat. De megbízol-e benne vagy üzleti partneredben valójában? Üzleti és ingatlanügyekben nem, de ami az érzelmeket illeti, vajon a továbbiakban is szerepet játszik majd életedben és vállalkozásodban? Sejted, hogy fogod még látni ezt a szeszélyes, de izgató fickót.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szükséged van egy olyan új szakmára, amely folyamatosan változik, amelyben kiélheted találékonyságodat. Képes vagy csapatban dolgozni, de személyes szabadságra van szükséged. Találj ki olyan foglalkozást, amely anyagi biztonságot nyújt, de időt enged arra is, hogy szórakoztató társa legyél a párodnak. Idődet olykor felőrli az egyensúlyozás a karriered, a párod meg a gyereknevelés között, ráadásul húsvétkor a kuglóf- és tortakésztés meghaladja képességeidet. Nehézségeitek abból adódnak, hogy életed párja vagy kedvesed túlságosan anyagias, ráadásul túl sokat van jelen az életedben. Ha túladagolja magát, ellenszert fogsz kitalálni egy Ikrek személyében, akinek szellemessége elszédít.

Hogyan hódíts meg egy Halak férfit? Mutatjuk, minek képtelen ellenállni

Halak (02. 20-03. 20.)

Lesz mit a tejbe aprítanod, egyre több megbízást kapsz. Sok házasságot a pénz tart össze. Vagy azért, mert olyan kevés van, hogy a válás után mindketten éhen halnátok, vagy azért, mert olyan sok van, hogy a szakítással őrültség lenne szétforgácsolni. Húsvétkor a tavaszi hangulat különösen hajlamossá tesz a romantikára, a Mars viszont szenvedéllyel teli napokat hoz, amelyeket aligha fogsz elfelejteni. És ki tudja, egy virtuális flörtből vagy vállalkozásból, nem születhet-e valami más. Több kolléga is randevúra hív, de te szíved szerint otthon maradnál, pedig jobban tennéd, ha kimozdulnál. A hónap közepén viszont beleeshetsz egy jóképű fickóba, akinek gazdag családja hallani sem akar kapcsolatotok komoly folytatásáról.

Tudj meg többet az asztrológiáról:

Ez is érdekelhet

„Neked mi volt a legextrémebb szexélményed?" - Ezért ne tedd fel soha ezt a kérdést egy szakértő szerint

„Neked mi volt a legextrémebb szexélményed?" - Ezért ne tedd fel soha ezt a kérdést egy szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

PR

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

PR

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)