Havi horoszkóp: Vajon hogy alakul a Valentin-napod?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Új hónap, új lehetőségek. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok februárban!

Mit tartogatnak neked a csillagok februárra?
Mit tartogatnak neked a csillagok februárra?
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A HÓNAPOD Olyan stílusra törekszel, amely eltér a megszokottól, és kiemeli különc egyediségedet. Nem fogsz olyan ruhákat venni, amelyek matuzsálemi korból származnak. A vintage valóban jól áll neked, de csak amíg megfér az avantgárd darabokkal. Keményen dolgozol, élvezed a kreativitást, de mit követett el a párod, hogy éppen a hónap közepén, a szerelmesek ünnepén megint egy áthatolhatatlan fallal veszed körül magad? Hamarosan partnerre, gyerekre fogsz vágyni… Körül is nézel, ki lehetne az ideális jelölt. De ne keverd össze önmagad keresését a szép tárgyak utáni kereséssel. Lassíts, vásárlás közben néha kérdezd meg magadtól, hol van a lelked.

AZ ÉVED Az elmúlt évtizedben gyakran tapasztaltad, hogy a hatalom megrontja az embereket. Idén tavasztól viszont nem éred be a kiszolgáltatott alkalmazott szerepével, és belépsz a sorompóba a hatalomért. Ismerd fel, mi a baj az ésszerűtlen vásárlásaiddal, állíts össze egy költségvetést, jegyezd fel kiadásaidat egy jegyzetfüzetbe, amely kizárólag a költekezésed korlátozására szolgál. Míg a technológiának sikerült a vásárlás rabjává tenni az embert, ennek ellenére létezik egy másik találmánya, az úgynevezett ibag, egy táska, amely könnyelmű vásárlás veszélye esetén automatikusan záródik – még ha nem is szuperdivatos, tetszeni fog. Talán költözködni fogsz, mert domináns hímed tavasztól őszig újra támadásba lendül. Nagyobb házat veszel, de remélhetőleg mégsem palotát.

Halak (02. 20-03. 20.)

Ha az utóbbi hetekben nagyon súlyos bajban szenvedtél, képtelen voltál megnyílni mások felé, most belátod, csak a párod és barátaid segíthetnek át ezen. Ne elégedj meg kevesebbel, mint amennyit valóban megérdemelsz! Vénusszal a jegyedben stílusod romantikus, az apró kiegészítők is remekül mutatnak rajtad, ideális jelöltté tesznek a kifutóra – egyszóval a divat imád téged. Átrendeződik a baráti köröd, de valaki, akit könnyelműen hazacipelsz, meggyötör és kidob pár éjszaka után. Te viszont akkor sem hagysz cserben senkit, ha az illető nem érdemli meg a bizalmukat és a szeretetedet. Mindig adsz egy második esélyt. De ezt a Valentint nem fogod társ nélkül tölteni – most végre te érdemled meg, hogy a pasid gondoskodjon rólad.

Kos (03. 21-04. 20.)

Február tizennegyedikéig feltétlenül keríteni szeretnél egy „rendes” kísérőt, akivel elmehetsz a céges Bálint-napi vacsorára. Nem fogod azonban megtalálni az igazit, ha nem is keresed. Titkos rajongód szívére venné, ha lerobbant járgányoddal közelebbi kapcsolatba kerülnél az első utadba akadó fával, úgyhogy addig nem enged kiszállni a járgányodból, amíg azzal fenyegetőzöl, hogy újra volán mögé ülsz. Mivel egyre jobban szorít az idő, több pasival is sikerül közelebbi ismeretséget kötnöd, leszámítva azokat, akiket rokonaid mutatnak be neked. Mindegyikkel a munkahelyeden ismerkedsz meg, de tudod jól, milyen sok kellemetlenség adódik abból, ha nem választod el szigorúan a magánéletedet a munkádtól. Kedvenc munkatársadat viszont a hónap végén az ujjad köré csavarhatod.

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad

Bika (04. 21-05. 20.)

Főnököd próbára akar tenni, vajon fontosabb-e számodra a család és a magánélet, mint a vállalati érdek. Bárhogy van is, a lényeg az, hogy a hónap elején és végén nem tudsz találkozni szeretteiddel és kedveseddel. Amikor a főnököd beszél, jó sokat bólogass, hagyd, hogy érezze, nála van az irányítás, de ne feledd, hogy egy normális munkahelyi konfliktus esetén meg lehet oldani a dolgokat azzal, hogy megbeszélitek a problémákat. Bálint-nap táján megtörténhet, hogy munkahelyi kapcsolatod tovább megy a flörtölésnél. De mivel a munkának az üzletről kell szólnia, nem pedig intim kapcsolatról, megeshet, hogy a hónap elején és végén el kell rejtened a kapcsolatot. Beszélj a pároddal a pénzről, ez a téma ugyanis csúnyán elfajulhat, ha hagyjátok.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Természetesen észreveszed, ha meg akarnak fúrni a munkahelyeden vagy ha becsapnak az üzleti világban. Állj végre a sarkadra, és ugyanúgy állj bosszút, ahogy veled szemben viselkedtek. Mivel remekül tudod beszéltetni az embereket, kitűnő interjúkészítő lehetsz. Most bebizonyíthatod, hogy jogosan dicsérik a képességeidet. Ha Bálint-nap táján a munkát nem kevered össze a szerelemmel, nem lesz okod panaszra. Megjelenésed a hónap utolsó harmadában a társadalmi siker útlevelévé válik, rokonaid és barátaid egymás után mutatják be neked a véleményük szerint megfelelő férjjelölteket. Te viszont kifogod a cég és a felső körök legvonzóbb agglegényét.

Rák (június 22.-július 22.)

A konkurencia keresztezni próbálja céged terjeszkedési terveit, de mivel más érdeklődő is van, nem jelent gondot, ha az eladást vagy a cégegyesítést feltételhez kötöd. Munkahelyeden nemcsak azzal töltöd az idődet, hogy lefegyverzed a reklamáló telefonálókat, és üzeneteket adsz át, hanem ennek tetejébe még villámhárító is vagy az üzleti ebédeken. Főnökeid és ügyfeleid néha tényleg nagyon igénybe vesznek. Túlságosan érzelmes vagy, de sajnos érzelmi kitöréseid a hónap elején szívfájdalmat eredményeznek. De annak ellenére, hogy nagyon könnyű megbántani téged, egy olyan nő klasszikus példája vagy, aki a megfelelő választás egy stabil és hosszú távú kapcsolathoz. Bálint napon viszont ellensúlyozd szexi fehérneművel a Szaturnusz libidórongáló hatását.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Partnered nagyon öntudatos, ráadásul az egyenjogúság a vesszőparipája. De nem engednéd, hogy utánad mászkáljon, ha nem gondolnál arra, hogy hozzámész. Beleszeretsz mindenbe, ami szép és drága, és amint meglátsz egy ruhát kedvenc filmsztárodon, ugyanazt akarod. Szingliként viszont torkig vagy már barátaid és rokonaid unszolásával, hogy végre menj férjhez, ezért nyomban összeállsz polgárpukkasztó, zseniális, de mindenkit megbotránkoztató kollégáddal vagy főnököddel, aki nem igazán tisztességes veled. Nem szokásod kerülgetni a forró kását, nem beszélsz mellé, tárgyalásaid, megbeszéléseid során akkor is kimondod, amit gondolsz, ha esetleg megbántasz vele valakit.

Szűz (augusztus 24.-szeptember23.)

Amikor nem vagy nyakig a munkában, te is szoktál gondolni a házasságra. Munkahelyi kedvesed állandóan csipkelődik. Egyébként érti a szakmát, van humora, s mivel minden kalandban benne van, talán együtt utazgattok vagy üzletet köttök. Párban? Hidegvérű halacskádat nem könnyű beindítani, de néhány szégyentelen célzás megteszi a hatását. Bálint napon vidd el egy termálvizes fürdőhelyre! Nincs is romantikusabb, mint a meleg pára rejtekében csókolózni a meleg vízben. Ám a munka és az edzőterem hősnőjeként könnyen gipszkötésben végezheted, ha nem tartasz mértéket a gályázásban és a súlyok emelgetésében. Kreativitásodnak köszönhetően nagyon intelligens vagy, és van egy oldalad, amelyet a párod soha nem fog elfelejteni. Februárban szeretsz kifinomult életet élni, szereted a jó italokat és a jó zenét.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Lehet, hogy a hónap elején életednek legizgatóbb élménye lesz szeretkezésed egy bőbeszédű külföldivel vagy ügyféllel, a pasi ellenben kijátszhat és kihasználhat. Ám te is vagy a futó kalandokat kergeted, vagy annyira csak az üzlet foglalkoztat, hogy legfeljebb a munkahelyeden jut időd udvarlók fogadására. Pedig Bálint nap táján szükséged lesz egy kis egotuningoló kacérkodásra – mi másra valók a régi barátok? Párban? A pasid lesz a kikötő meglehetősen viharos anyagi helyzetedben, de a horoszkópod nem javasolja, hogy kétes forrásokból szerezz pénzt. Mindig arra törekedsz, hogy pozitív és boldog legyél, de ez nem akadályoz meg abban, hogy kezeld a konfliktusokat a házasságodban és a munkahelyeden. Csak azután tudsz nyugodtan aludni, ha rendezed a vitákat partnereddel. Ezért ragaszkodsz a problémák mielőbbi megoldásához.

Éves kínai asztrológia: Olvasd el, mit ígér a Nyúl éve hónapokra bontva

Éves kínai asztrológia: Olvasd el, mit ígér a Nyúl éve hónapokra bontva

Skorpió (október 24.-november 22.)

Az utóbbi időben semmiben sem értetek egyet rokonaiddal. Ők pedig fogadni mernének, hogy a közelgő Bálint-napot egyedül fogod otthon tölteni egy könyvbe mélyedve. A szavakhoz csodálatosan értesz, de most tettekre kell váltanod őket. Már elkeltél? Ha lovagod vagy hitvesed nem nézi ki belőled az igazi, mély érzéseket, a szerelmesek napján bebizonyítod, hogy melegszívű csajszinak tartod magad, aki a lelke mélyén hajlamos az érzelmes ábrándozásra. Míg mások pihennek a hónap végén, te robotolsz. Vajon ennek a munka az oka, vagy más tényező is szerepet játszik? Úgy látszik, munkahelyeden a gyors csábítás a divat.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Ha egy erőszakos fráter megközelít, őrizd meg a hidegvéredet. De ha a ház teteje is beázik, kimegy a villany, a vízvezetékek pedig bármikor szétrepedhetnek, a dolog akkor fordul igazán rosszra, amikor beleszeretsz a háziúrba. A hónap első felében nem akad egyetlen partiképes férfi sem a környezetedben? Nyomulós, nagydumás pasi próbál megkörnyékezni, de 20-áig túlérzékenységben szenvedsz. A bolygók kedveznek az intim beszélgetéseknek, ismerd el, van benne valami rendkívüli, hogy csinos kollégádat és barátodat Bálint napon látod vendégül a lakásodban. Micsoda pletyka keveredik majd ebből az irodában!

Bak (12. 22-01. 20.)

Kollégáid már több hónapja harci lázban égnek, és időzített bombákat dugdosnak egymás íróasztala alá. Legalább te őrizd meg semlegességedet! Ha a pasid csak a pénzével és az ügyeletes kedvesével játszadozik, Bálint napon bizonyítsd be neki, hogy nem csak abból áll az élet, hogy a milliókat hajkurássza. Ám ha együtt dolgozol vágyaid tárgyával, Bálint-nap közeledtével remek ötleted támad: titkos imádóként ajándékokat és szerelmes üzeneteket kezdesz küldözgetni munkatársadnak és ezzel izgalmas szerelmi játék kezdődik. Lehet, hogy kollégáid és rokonaid eddig rosszul ítéltek meg? A lelked legmélyén igenis rejtőznek regényes érzelmek, de egy jól fizető állást azért nem utasítasz vissza.

Kezdd a csillagokkal a februárt:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Ismered a zöld kávét? Ezért olyan fantasztikus

Ismered a zöld kávét? Ezért olyan fantasztikus

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Nem tudsz leszokni a dohányzásról? Ezt kell tenned a szakértő szerint (x)

Nem tudsz leszokni a dohányzásról? Ezt kell tenned a szakértő szerint (x)

PR

Kimerültél testileg és szellemileg is? Derítsd ki, mi állhat a háttérben! (x)

Kimerültél testileg és szellemileg is? Derítsd ki, mi állhat a háttérben! (x)

PR

A te ciklusod rendben van? Mutatjuk az egészséges ciklus öt ismertetőjegyét (x)

A te ciklusod rendben van? Mutatjuk az egészséges ciklus öt ismertetőjegyét (x)

PR

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)