Decemberi horoszkóp: A Halakra szerelem és pénz vár, a Skorpió bárkit elbűvöl majd

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Új hónap, új lehetőségek. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok decemberben!

Heti horoszkóp: december 11 - 17.
Csodákat hoz a decemberi horoszkóp a csillagjegyek számára
Fotó: IMaxtree, montázs: Herceg Éva

Mi vár a hónap szülöttére, a Nyilasra? Ha a hónap elején bevetődsz egy klubba, vagy részt veszel a barátok által szervezett bulikon, mindenki odalesz érted. Bár a jegyedben lévő Mars kicsit felpörget szexuálisan, a hátráló Merkúr miatt gyakran ér az a vád, hogy összevissza beszélsz, fűt-fát ígérgetsz. A pénzügyek jó fordulatot vesznek, de nem árt, ha a vásárlásnál mindennek alaposan megnézed az árát, mert nem engedheted meg magadnak a pazarlást.

Kalandra éhesen járod a várost, kár lenne, ha nem lenne legalább egy igazán dögös flörtöd: rámenősségednek, bátorságodnak nincsenek határai. Ám az ünnepeken és az óévbúcsúztatón kerüld a múltbeli sérelmek felhánytorgatását, de ha valaki a terhedre van, közöld vele, hogy szükséged van egy kis egyedüllétre. Az ünnepek előtt néha túlérzékenynek és sebezhetőnek bizonyulsz, még a munkahelyeden is hajlamos leszel mindent felrúgni magad körül, pedig nem biztos, hogy ezt kellene tenned.

Mit hoz számodra az év?

Éles elméd roppantul élvezi a fejtörést igénylő munkát, kipróbálhatod a szabadúszást, de az sem kizárt, hogy megbízód jól fizetett túlórákat ajánl. A nyár beköszöntével hajlamos lehetsz egyszerre több vasat tartani a tűzben, amíg el nem varázsol valaki. Mindkettőtöknek nagy szüksége van a szabadságra, ezért inkább barátság, mint viharos szerelem alakul ki köztetek.

Kínálj a párodnak változatos programokat, hogy egyre újabb élményekben legyen része. Kedvesed egy idő után hozzászokik ahhoz, hogy melletted izgalmasan telnek a napok, és ha egy riválisod átmenetileg el is tudja csábítani partneredet, néhány nap múlva lelkesen fog visszatérni hozzád.

Decemberi pénzhoroszkóp: Ezek a csillagjegyek lesznek a hónap anyagi nyertesei

Decemberi pénzhoroszkóp: Ezek a csillagjegyek lesznek a hónap anyagi nyertesei

Bak (12. 22-01. 20.) Céges bulik követik egymást, ahol egy fejes közelébe kerülhetsz. Használd ki ezeket az alkalmakat karrierépítésre, üzletre és románcra egyaránt. Mert igen, akár új szerelem is szövődhet az egyik ilyen alkalommal. Év végén minden a terveid szerint történik, a pénzügyektől kezdve a szerelemig bezárólag. Jó döntések, sikeres pénzügyi tranzakciók, az ünnepnapokon romantika, szerelmi sikerek – nagy általánosságban ez jellemzi az óév végét. Fontos viszont, hogy a hónap végén ne oszd meg legféltettebb titkaidat munkatársaiddal! A pletykán kívül, semmi jó tanácsra nem számíthatsz tőlük.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Soha nem késő újra kezdeni egy barátságot vagy üzleti kapcsolatot. Még ha egy időre el is szakadtál valamelyik ismerősödtől vagy üzletfeledtől, érdemes vele ismét felvenni a kapcsolatot. Idén a szokottnál is előbb kezdődnek a karácsonyi partik. Ha ezeken kísérő nélkül jelensz meg, érdeklődő tekintetekben nem lesz hiány. De tartsd magad a „házinyúlra nem lövünk” mottóhoz, mert egy munkahelyi viszony túl sok kellemetlenséggel járhat. Lehet, hogy az ünnepeken sokkal többet szeretnél életed párjából, mint amit az adni akar. Mivel a válás vagy szakítás anyagi csőd, nem szeretnéd elveszíteni a tőkédet.

Halak (02. 20-03. 20.) Kínos meglepetéseknek veheted elejét, ha listát írsz az év végi teendőkről. Határidőkről, vendégekről, ajándékokról, tennivalókról. A december a szeretet és a jólét időszaka lesz számodra. Szeretsz ott lenni minden buliban, különösen a karácsonyi partikat élvezed. Főnököd, a párod és a rokonok is odalesznek tőled, szinte isszák a gondolataidat. A világot újra biztonságosnak látod, és minden esélyed megvan, hogy a karácsonyt és a szilvesztert valóban meghitten töltsd a pároddal és barátaiddal. A főnöködet viszont a hónap végén ne szidd mások előtt, ne igyál annyit, hogy elveszítsd az önkontrollodat, de feledkezz meg gátlásaidról.

Kos (03. 21-04. 20.) A hónap elején úgy viselkedsz, mint egy üzletasszony. A párod nem akarja, hogy úgy bánj vele, mint egy alkalmi szeretővel. Ami a cégeddel történik, őt is érinti, tehát joga van hozzá, hogy tudjon mindenről, ami vele van kapcsolatban. Külföldi munkavállalás, szakmai gyakorlat vagy képzés remek lehetőség, hogy megszerezd azt a képzettségi szintet, amelyre vágysz. Az év utolsó napjaiban kibújik a szög a zsákból – vagyis titkos viszonyodra fény derül. Ám ha unod a fagyos karácsonyokat és szilvesztereket, vagy egy kis változatosságot szeretnél csempészni az életedbe, dobj be a bőröndödbe pár lenge cuccot, és köszöntsd az új évet egy új pasival a pálmafák alatt.

Bika (04. 21-05. 20.) Féltékenységedben az ünnepek előtt olyat tehetsz, amivel rossz bizonyítványt állítasz ki magadról. Ha régóta vágyódsz már egy külföldi utazásra, most megengedheted magadnak ezt a fényűzést. Legalább egyszer az életben ne sajnáld erre a pénzt! Az ünnepeken és szilveszter előtt fontos dolgokra kell figyelned. Hogyan mutasd be hódolódat a családodnak, milyen legyen az esküvő… Mi a szándékod? Céged bővítése és a házasság! A párod éppen az év végén készül arra, hogy megkéri a kezedet. Ha karácsony után fogyni akarsz, nem önmegtartóztatásra van szükség, ez neked amúgy sem menne, csupán ésszerű mértéktartásra, esetleg új receptekre és a rossz szokások elhagyására.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Veszekedtek, kibékültök, szeretkeztek és néha megállás nélkül beszélgettek. Kicsit nehéznek találod, hogy kompromisszumokat köss, de a házi béke oltárán hozott áldozatok nem maradnak hatástalanok az ünnepek havában. Ne idegenkedj attól, hogy néhány apróbb dologban meg kell alkudnod: különösebb jelentősége amúgy sincsen, partneredet, rokonaidat és barátaidat pedig meglágyíthatod, jobb kedvre hangolhatod. Munkahelyeden rendszeresen adódnak problémák, de nem olyanok, amit nagy titkolózás közepette kell megvitatni. Ráadásul egy állásajánlat mögött is valamilyen hátsó szándék húzódik meg. Ám egy munkahelyi szerelem segít megbirkózni a karácsony és a szilveszter előtti stresszel.

Kos éves horoszkóp: 2024 váratlan lehetőségeket tartogat számodra, a legnagyobb siker pedig nyáron jön el

Kos éves horoszkóp: 2024 váratlan lehetőségeket tartogat számodra, a legnagyobb siker pedig nyáron jön el

Rák (június 22.-július 22.) Néha nehéz helyzetbe kerülsz a munkahelyeden, el kell döntened, menni akarsz, vagy akár kompromisszumok árán, de mégis maradni. Nyugodtan hajts rá egy olyan pasira, aki meggyengült kapcsolatban él, de ne csináld túl feltűnően! Csak légy ott a közelében, így ha szakítás után keres magának valakit, az a valaki te leszel. De jó, ha tisztában vagy azzal a hónap elején, hogy az összeköltözés nem jó módszere a házasság kipróbálásának. Míg mások az ünnepi előkészületekkel foglalkoznak, neked csak egy gondolat jár a fejedben. Mit csinálok rosszul másokkal kapcsolatban? Ne gyötörd magad, inkább próbálj meg beszélni a pároddal arról, hogy mi zavar. Szeretnél gyerekeket, családot, amelyik olyan, amilyennek egy családnak lennie kell. Az ünnepnapokon talán ez is bekövetkezik.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) A hónap elején nem érdekel a kollégák és a főnökök hatalmi harca, de lojálisnak kell lenned a párodhoz vagy munkahelyi kedvesedhez, aki elvárja, hogy az ő oldalán állj, ha segítségre van szüksége. Számodra a december elsősorban a bulik és a remek szórakozási lehetőségek ideje. Télapó-ünnep, karácsony, szilveszter... Élvezed, akár házas vagy, akár szingli. Az arany és a flitter idén egyaránt kötelező viselet – igazi csali leszel. De nem a legjobb indulás egy kapcsolathoz, ha a felek együtt dolgoznak. A párod számára a cége a legfontosabb, mert az üzlet megfogható, konkrét dolog. Ha vele akarod megalapítani a családot, amelyről álmodsz, ez csak szerelemből fakadhat.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Szexuális életed virágzik, de mivel a szokásosnál ingerültebb és sértődékenyebb lehetsz, az évbúcsúztató előtti napokban kerüld a munkával és a pénzzel kapcsolatos témákat, amikor otthon vagy. Ha bele akarsz vágni a lakásfelújításba, érdemes beiratkozni egy barkácstanfolyamra. A mai árak mellett kifizetődő apránként beszerezni a hozzávalókat. Figyelj oda rokonságodban vagy kreatív tevékenységed közben egy józan gondolkodású pasira! Az illető komoly állásajánlattal fog meglepni, ha megfelelő garanciát lát benned a pozíció betöltéséhez. Külföldi utazás, a szerelemben vagy egy jogi ügyben való előrelépés a hónap végén visszaadja az önbizalmadat.

Nehéz éveid voltak? Íme a numerológus válasza, aki segít, hogyan lehet jobb 2024

Nehéz éveid voltak? Íme a numerológus válasza, aki segít, hogyan lehet jobb 2024

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Közelednek az ünnepek, rendbe kell tenni a lakást, s közben még az ajándékok beszerzéséről sem feledkezhetsz meg. A karácsony és szilveszter előtti nyüzsgés megvisel, és alig várod, hogy vége legyen. Megeshet, hogy cégedet veszély fenyegeti, a párod azonban a segítségedre lehet. Kedvesed vagy családod az ünnepeken többet követel tőled otthon, mint amennyi jól esne. Fel kell ismerned viszont, hogy néha másokra is gondolni kell. Kedvesedről gyakran levarázsolod a ruhát, de a vagányokhoz is vonzódsz meg a független géniuszokhoz, akik hajlandók elég pénzt és időt fordítani rád. Te viszont az ajándékokkal is csínján bánsz: olyat adsz, amiről tudod, hogy a másiknak szüksége van rá.

Skorpió (október 24.-november 22.) A szenvedély sötét végletei, mint a harag, a féltékenység élettel töltik meg párkapcsolatodat. Ám az elszabadult féltékenység könnyen tönkretehet egy viszonyt. Legyél tehát mértékletes a párod iránt érzett birtoklásvágyban, különben az ünnep előtt veszélybe kerülhet a magánéleted. Csodálnak viszont szellemességedért, jó felfogásodért, meggyőzőképességed pedig előnyt jelenthet egy állás vagy üzlet megszerzésénél. A Vénusz, a Jupiter, a Neptunusz és a Plútó felturbózza erotikus vonzerődet, ezért kihasználhatod ezt a pezsgő időszakot, hogy elkápráztasd a nagy Őt, vagy felhabosíts egy haldokló kapcsolatot.Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 mondat, amit a boldog párok SOHA nem mondanak egymásnak

5 mondat, amit a boldog párok SOHA nem mondanak egymásnak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)