Heti horoszkóp: Szenvedélyes lesz az év utolsó hete - december 26. - január 1.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: december 26. - január 1.
Heti horoszkóp: december 26. - január 1.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Munkában, pénzügyekben meggondolt döntések és tárgyalások, de ne vitatkozz munkamániás partnereddel! A feladatod nem az, hogy egyengesd hitvesed karrierjét, hanem hogy karban tartsd a sajátodat. A pasid féltékenykedik szexis ügyfeleidre, ám ha semmi tiltottat nem követsz el a céges évbúcsúztatón, akkor nem lehet belőle lebukás.

Bika (04. 21-05. 20.) Társadat probléma nélkül kísérheted el üzleti útjára, házasságod pedig minden várakozásodat kielégíti. Kapcsolatban élsz? Mi értelme lenne halogatni az esküvőt vagy a nászutat? Ám ha az ágy lábához kötöz, meglepődsz majd, hogy ezt a pasit unalmasnak és minden tettét előre kiszámíthatónak gondoltad. Most meg Szilveszter, szex és pezsgő.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Azt hitted, boldogulsz egyedül az üzleti életben, de mostanában képtelen vagy. Csak a párod mentheti meg a cégedet, aki még szilveszterkor is a szexuális vonzerejét akarja feletted érvényesíteni manipulatív módon. Nem visszakozhatsz egy megkötött üzlettől, de az év végén ügyesen bonyolíthatsz biztosítási- vagy bankügyleteket.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha felhagysz a pasid irányításáért folytatott keresztes hadjárattal, akkor talán hajlandó szembesülni saját domináns és kényszeres viselkedésének következményeivel. Ne utasíts vissza jó tanácsot csak azért, mert bírálat formájában adták, de a szilveszteri bulin se játszd az úrinőt, amikor égsz a vágytól és a hálószobádban sem lesznek szabályok.

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Oroszlán (07. 23-08. 23.) 12 hónap munkája, küzdelme áll mögötted, de most nem fontos az eredményeket és a kudarcokat szembeállítanod. Jó híred van a szakmádban, és ha vannak eladható képességeid, új jövedelemforrásokat teremthetsz magadnak. A munkahelyi óévbúcsúztatón viszont tapasztalhatod, hogy a jó szex együtt jár a jó étellel és a jó borral.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem akarsz Hamupipőkéhez hasonlítani, aki szeretné megszerezni magának a gazdag királyfit, ennek ellenére felejtsd a fiúdnál az egyik cipődet kifelé menet. Beválhat ez a módszer. A szilveszteri bulit pedig ne üzleteléssel töltsd. Érezd jól magad, amikor beszélgetéseid között hihetetlenül szexi hercegeddel találod magad az ágyban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Örökségi civódások a családban, a lakásod tataroztatása is csak újabb gondot jelent számodra, ha nem vehetsz fel jelzálogkölcsönt és arra sincs pénzed, hogy rendbe hozasd. Ha nem tudtál még leszokni arról, hogy boldog családi életről álmodozz, szilveszterkor egy szexi ingatlanügynök vagy főbérlő teste melegének örvendhetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Új szomszédot kapsz, aki egymás után teljesíti titkos vágyaidat. Ám ahhoz, hogy szeretni lehessen téged, nem kell megtagadnod a kontrollra való igényedet, csak olyan mederbe kell terelned, hogy az kapcsolatod elfogadható részévé váljon. Szingliként birtokolni akarod ismerősödet, de lehetőleg ne egy autó hátsó ülésén add oda magad neki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne hagyd, hogy bárki is megfélemlítsen pénzügyi hatalmával, azt viszont tudomásul kell venned, hogy a pénz és barátság nem férnek össze. Ügyes piacpolitikával és a párod támogatásával kivezetheted cégedet a gazdasági krízis viharából. Megkeresni a pénzt a lakásrezsire sokáig tart, de szilveszterkor elkölteni gyorsan megy.

Csillagjegyek, akik nem tűrik, hogy korlátozzák őket

Bak (12. 22-01. 20.) Kapcsolataid révén egyengetni tudod a jövődet, s mióta ilyen sikeres és népszerű lettél, egy sereg pasi futkos utánad. Ám te csak arra vagy kíváncsi, vajon milyen különleges képességekkel rendelkezik a főnököd. Utóvégre ő sem csinálhatja másképp, mint a többi férfi – pezsgőbontás után viszont kiderül, hogy az ágyban maga az őstermészet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha néhány dolog ellened dolgozik és visszatart, söpörd ki őket az életedből. De nem tekinthetsz minden kapcsolat elé eleve bizalmatlansággal csak azért, mert csalódtál valakiben, vagy azért, mert nem tetszett hozzátartozóid házassága. Nem vagy férjhez menő típus, képtelen vagy annyira kívánni egy pasit, hogy feladd a függetlenséged.

Halak (02. 20-03. 20.) Partik, barátok, elérhető partnerjelöltek! Egy szakmai vagy pénzügyi kötelék megerősödik, és egy ismeretségnek köszönhetően biztonságérzeted fokozódik. Talán még ágyba is bújsz valakivel, akit a szilveszteri bulin ismersz meg. Ismerőseid jövedelmező üzleti ajánlattal keresnek meg, s egy barátságból könnyen szenvedélyes viszony lehet.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Ez is érdekelhet

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói