Heti horoszkóp: Észbontó lesz a szex a kiszemelteddel - december 5-11.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: december 5-11.
Heti horoszkóp: december 5-11.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A hét első felében felvetődik a külföldi munkavállalás lehetősége. Maradj – vagy menj? Ez itt a kérdés! Ha külföldre tartasz, ne vitatkozz a hatósággal! Soha nem gondoltad, hogy olyan pasival töltöd az éjszakát, akivel a chaten találkoztál. Ám ahogy eddig viselkedtél rokonaiddal, az örökös hadiállapot mindenki számára roppant megerőltető.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha visszaesett az üzletmenet, szeretnéd egyesíteni cégedet egyik barátoddal vagy kedveseddel, aki sikeres üzletember, de ő nem akar segíteni, nem megy bele a közös vállalkozásba. Talán majd az első gyerek után. Ám azt is észre kell venned, hogy valaki csak akkor hajlandó találkozni veled, ha a helyzet lehetővé teszi, hogy ágyba bújjatok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A főnököd nem szokta meg, hogy a szemébe mondd a véleményedet. Néha összevissza beszélsz, később viszont megbánod, hogy belegázoltál felettesed, a párod és rokonaid lelkébe. Tárgyaláskor, megállapodáskor nem érdemes egyértelműséget elvárnod. Inkább kérdezz rá egy megállapodás minden pontjára: „Tartható a határidő?”

Rák (06. 22-07. 22.) Igazságtalan bánásmódban lesz részed a munkahelyeden, utazásod meghiúsulhat, és az is nagyon valószínűtlen, hogy kollégáid, rokonaid tartják magukat egy megállapodáshoz. A héten egyszerűen képtelenség mindenkinek megfelelned, de nem maradhatsz ki a politikából, ha azt akarod, hogy rendben menjenek a dolgok.

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A számlák csak úgy özönlenek, és ha hátralékod van, szükséged van a pénzre. Remélhetőleg a Mikulás hozzásegít. De nagyon vigyázz, ha kedvesed több időt tölt a barátaival, mint veled, ez lehet jelzés, hogy valami baj van. De lendületed és szenvedélyed miatt a legjobb barátod elveszíti az eszét. A szex varázslatos lesz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Félő, hogy békákat csókolgatsz, lehetetlent vársz a párodtól és hozzátartozóidtól. Nem szeretsz egyedül élni, de nem titkolod, mennyire zavar partnered szétszórtsága és ügyetlenkedése. Mégis meg akarod tartani, azért, mert remekül elboldogul az emberekkel, és talán azért is, mert előnyödre válhat a családi üzlet szempontjából.

[object Object]

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyre gyakrabban kell szerelőhöz vinni a járgányodat, de a pároddal nem engedhettek meg magatoknak egy új autót. Sose adj kéretlenül tanácsot, kerüld a verbális és szerelmi melléfogásokat, de ha valaki ajándékot küldött neked, talán mókás Télapódtól jött. A héten gyakran emlékeztesd magad arra, hogy a megbeszélés és ígéret – nem ugyanaz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Vállalkozásod bajba kerül, s ha pénzről van szó, költekező kedvesed tudja, hogyan kell a szárnyadat szegni. Ám a héten te is inkább elköltöd a pénzt, mint megkeresed. Érdemes elkerülni a kockázatos kiadásokat, különösen akkor, ha vannak olyan kifizetések, amelyek késve érkeznek meg. Csemetéd viszont várja a csoki télapót.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Legyél megfontolt, ha lakást vásárolsz, szerződést kötsz, vagy aláírsz valamit – figyelmesen olvasd el az apró betűs záradékot is. Idén a Mikulás farmerben érkezik – titokban minden nő ilyen Télapóról álmodik. A rokonságban érdekellentét merül fel, de ha türelmesen végighallgatnátok, hogy a másiknak mi lenne jó, egyezségre lehetne jutni.

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Bak (12. 22-01. 20.) Szembekerülsz olyan munkahelyi és kommunikációs problémákkal, amelyek súlyosan érintenek. Beszélj egyértelműen, mert ami neked világos, másoknak nem mindig egyértelmű. Elvárod, hogy a pasi tegye meg az első lépést az ismeretség érdekében. De egy tartózkodó nő hogyan közeledjék egy olyan fickóhoz, aki még nála is tartózkodóbb?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A héten hiába próbálkozol azzal, hogy a tárgyaló fél korrektségére hivatkozol, de bármilyen pofátlan emberekkel hoz is össze a sors, próbálj meg nyugodt maradni. A házasság révébe nem akarsz beevezni, majd akkor töröd ilyesmin a fejed, ha a tartozik helyett megszaporodnak a követel rovat bejegyzései. A fizetési határidőket tartsd be!

Halak (02. 20-03. 20.) A tárgyalóasztalt kerüld el, mert át akarnak ejteni! Csak annyit vállalj, amennyiről tudod, hogy határidőre el tudod végezni, de óvakodj attól, hogy több engedményt tegyél a kelleténél. Munkádat kritizálhatják, és az is előfordulhat, hogy a főnököddel szemben csak ritkán szerzel érvényt érdekeinek. Éppen ezért érdemes lenne több lábon állni.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Ez is érdekelhet

Ráadás digitális kuponok és nyereményjáték a március-áprilisi GLAMOUR-ban!

Ráadás digitális kuponok és nyereményjáték a március-áprilisi GLAMOUR-ban!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói