Heti horoszkóp: Tiszta lapot kapsz, de csak okosan! - január 16-22.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: január 16-22.
Heti horoszkóp: január 16-22.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Jó együttműködést alakítasz ki főnökeiddel, de mivel a céged hagyománytisztelő, vajon mit szólnának egyesek ahhoz, hogy viszonyt folytatsz a munkahelyeden? Ám a hét végén adódhat egy olyan lehetőség, amelyet nem szabad kihagynod, s amely előnyökkel járhat mind a szakmád, mind a párkapcsolatod szempontjából.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha családalapításra vágysz, de a párod éppen külföldön tartózkodik, lehet, hogy egy Las Vegas-i esküvőre gondoltok. Előfordulhat, hogy ezen a héten új munkahelyed lesz, de a kollégákkal való kapcsolatodban több problémával is szembesülsz. Főnököd jól megdolgoztat, de óvakodj attól, hogy a testeddel is egyengesd a karrieredet!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nagyon óvatosnak kell lenned a kiadásokkal, mert a bankárod vagy üzletfeled idegeskedni kezd a hiteltúllépésed miatt. Ha azért akarsz utazni a pároddal, hogy pénzt hajts fel vállalkozásod számára, a gazdasági visszaesés miatt nehezen szerzel befektetőt. Távkapcsolatod meglehetősen törékeny, akár átmeneti különválásra is sor kerülhet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a számlák kiegyenlítése és a pénzügyek kezelése a párod feladata, de ő nincs a helyzet magaslatán, kénytelen leszel hatalmi harcokat átélni vele. Ám ha magához ragadja a hatalmat, legalább azért harcolj, hogy neked is legyen beleszólásod a dolgokba. Ha partnered elvesztette érdeklődését a szex iránt, merj kísérletezni és feszegetni a határokat.

Kínai asztrológia: a január alapján 2023 fantasztikus év lesz!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A főnököddel együtt töltött órák hozzátartoznak „munkakapcsolatodhoz”, de nem te vagy az egyetlen nő, aki nem kapja meg azt a pasit, akit kiszemelt magának. Ő ugyanis a napnál világosabban értésedre adja, hogy nem vágyik házasságra. Ha siralmas helyzetedből a kemény munka jelent kiutat, attól sem riadsz vissza.

Szűz (08. 24-09. 23.) Eluralkodnak rajtad az ösztönök és feltétel nélkül rábízod a fiúdra, mit tesz veled. Kapcsolatod újjáélesztése lehet az a cél, amelyet most elérhetsz. Megbízód elhalmoz munkával, de még egy kicsit várnod kell a díjazásra. Ám ha elvárja tőled, hogy jelentéktelen legyen a küllemed és pamut alsóneműt hordj, szerezz másik állást magadnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szerelemben, családi életedben megtalálod azt az egyensúlyt, ami elég sokáig működik, annak ellenére, hogy a párod és rokonaid is a bankszámládra és ingatlan vagyonodra irányítják tekintetüket, vagy meglévő kapcsolatod miatt több kötelezettséget kell vállalnod. Az erotika területén nincs szükséged szavakra, mert a tetteid elég beszédesek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha fenyegetéseket fogalmazol, akkor a főnököddel való tárgyalás során tartsd meg őket magadnak. Textilpáncélt viselsz, mert ha igazán ráhajtanál, akkor csapatostul csalogathatnád az ágyadba a pasikat. Ám ha szeretnéd elérni, hogy a párod vállalja az érzéseit és az együttélést, ő szörnyűnek találhatja, hogy rendelkezni akarsz vele.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha tudomásul veszed, hogy kapcsolatod egyik barátoddal csak anyagi jellegű, addig egy csalódással is megbirkózol. Egyre fontosabbak a közösségi oldalakon megszületett kapcsolatok, és végre meghozod azt a döntést, hogy élőben találkozz virtuális partnereddel. Új munkád pedig ösztönzést jelenthet eredeti elképzeléseid megvalósítására.

Mutatjuk, hogyan ismerd fel a csillagjegyeket az öltözködésükről

Bak (12. 22-01. 20.) Nagy megterhelésnek vagy kitéve, ám ha hatalmat és pénzt is akarsz szerezni, tapasztalatodat senki sem vonja kétségbe. Képes leszel változtatni azon, ami nem felel meg számodra a munkahelyeden vagy bevételedben, s azt a lehetőséget sem hagyod elmenni magad mellett, amit egy tőkeerős befektetővel kialakított viszony jelentene.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vágd ketté a gordiuszi csomót, hogy kiderüljön: kapcsolatod és a munkád vajon megér-e egy misét, vagy legjobb lesz elfelejteni. Magánéletedben szakíts a rutinnal, tekintsd ezt az időt lehetőségnek, hogy megújítsd családi kapcsolataidat. Ha nyitni akarsz új ismeretségek felé, tájékozódj az interneten a környékedre tervezett eseményekről.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy eleged van barátaid vagy szeretőd üzleti cselszövéseiből, azért még ne szigeteld el magad. Találd meg azt az egyensúlyt, amely lehetővé teszi, hogy tiszta lappal kezdj új életet és pártfogókat is találj. A hét közepén végre tisztázhatod azokat a kapcsolatokat, amelyekre az elmúlt időszakban meglehetősen viharos viszony volt jellemző.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Ez is érdekelhet

Így edd a joghurtot, és fogyhatsz vele

Így edd a joghurtot, és fogyhatsz vele

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói