Heti horoszkóp: Szerencsésen indul az év első hete - január 2-8.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: január 2-8.
Heti horoszkóp: január 2-8.
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Semmi sem ragadja meg jobban a pasik figyelmét úgy, mint egy magabiztos nő. A párod vagy barátod igyekszik is méltónak lenni hozzád. A napi munkád meglehetősen kimerítő. Megbirkózni vele csak egy közös utazás vagy a humorérzéked segítségével sikerül. Szerencsés leszel viszont, akár a bingóban, akár a párod révén.

Bika (04. 21-05. 20.) Szakmai és üzleti terveidhez hasznos segítséget kaphatsz munkatársaidtól vagy barátaidtól. Az Uránusz, a változás ura veled van, váratlan szakmai és üzleti lehetőségeket hoz számodra. Találkozhatsz egy nagyon különleges emberrel a munkahelyeden, aki azért jött, hogy megmutassa neked, mit jelent a szerelem és a szex.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hátrálj meg, ha szinte teljesíthetetlen feladatokat kapsz, ám ha mégis sikerül ezekkel megküzdened, valószínűleg előbb kapsz dicséretet, mint pénzjutalmat. Kedvesed mindenkinek bemutat, a főnökeinek és a valóban jó barátoknak egyaránt, felvállal az ismerősei előtt, utazásotok során pedig átadhatjátok magatokat a vágyaitoknak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha az utóbbi időben nem volt minden rendben köztetek a pároddal és rokonaiddal, ahelyett, hogy folyton halogatnátok megbeszélni a problémákat, végre szembe kell nézni velük. Szexuális életedben 4-e táján kedvet kapsz a kísérletezéshez, vonz a szabadság és a spontán élvezet. Olyan kalandot élsz át, amellyel kilépsz kényelmi zónádból.

Éves horoszkóp 2023: végre javulnak a dolgok, de azért oda kell tenni magunkat

Éves horoszkóp 2023: végre javulnak a dolgok, de azért oda kell tenni magunkat

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem akarsz belefásulni egy halott kapcsolatba, de ha túl sokáig maradsz benne, úgy érzed, hogy a szerelem csak érdekkapcsolattá vált. De amint megtöröd a jeget különc munkatársadnál vagy külföldi pasidnál, meglepetésekkel teli viszonyvár rád. Azt azonban figyelembe kell venned, hogy választottad mindenáron óvja a függetlenségét.

Szűz (08. 24-09. 23.) A hét elején úgy érezheted, kihasználnak, ha bármit is nyújtasz a pasidnak. Haszonleső emberrel szemben ne legyél nagyvonalú! Munkahelyeden viszont olyan okból válhatsz valakinek a pártfogoltjává, amely kapcsolatban áll a szexszel. Munkáért, jól fizető megbízásért érdemes lobbizni, ráadásul kreativitásod is jövedelmezőnek ígérkezik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A szerelmi, üzleti és rokoni kapcsolatok felértékelődnek, több hódolód is akad, partnered felvállal, de egyetlen pillanatra sem feledkezhetsz meg arról, hogy a gyanúsítgatás olyan, mint az önbeteljesítő jóslat. Csak elégszer meg kell gyanúsítanod kedvesedet vagy rokonaidat, aztán automatikusan be is teljesedhet a feltételezésed!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Aggodalmaskodsz a pénzügyi vagy munkaköri megállapodásaidat érintő intézkedések miatt, de két kézzel osztogatod az üzleti tanácsokat, megmondod másoknak, mi számukra a legjobb. Kopogtat az ajtódon régi szerelmed, az egykori lázadó, aki megváltozott, amióta együtt vagytok. Csak azt ne várd el tőle, hogy konzervatívvá váljon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bár jól keresel, hasztalan osztasz-szorzasz, ha elvégezteted lakásod tatarozását, egy filléred sem maradna. A párodtól viszont kapsz pénzt a javítási munkákra. A kedvesed vagy egyik barátod azt állítja nagy hangon, hogy a legvonzóbb nők azok, akik jó kislánynak tűnnek, aztán annak örül, hogy a hálószobában megtöröd ezt a sztereotípiát.

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Bak (12. 22-01. 20.) Nem vagy olyan rideg, amilyennek mutatod magadat, és a kedvesed sem teljesen hatástalan rád. A férfiak jó lányokat keresnek, olyanokat, mint amilyen te vagy, de beleszeretnek a rosszakba. Ez már annyira ismerős modell, hogy már nem lep meg téged, de az életből tanulva a pasid nem áll készen arra, hogy eltávolodjon tőled – még egy lépésre sem.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kár, hogy a partnereddel nem mindenben értitek meg egymást ilyen kiválóan, mint az ágyban. De ne hagyd, hogy egy élősködő szerető vagy családtag bűvkörébe kerülj! Párban? Ezen a héten végre megtanuljátok, hogy, ne két független individuumnak tartsátok magatokat, hanem egy párnak, amelynek tagjai már régóta összefonódtak.

Halak (02. 20-03. 20.) Hol találod meg őt, amikor a Vénusz bújócskát játszik? Ne aggódj, nem kell keresned, mert meg fog találni! Lehet, hogy egy darabig nem veszed észre, de valaki a baráti körödben apró jeleket küld neked, amelyek idővel egyre és észrevehetőbbé válnak. Mivel most nem vagy elég kemény az üzleti élethez, csak a háttérben kevergetheted a kártyát.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Minden, amit megtehetünk a cyber grooming, vagyis a gyermekek online szexuális kizsákmányolása ellen

glamour plusz ikon Minden, amit megtehetünk a cyber grooming, vagyis a gyermekek online szexuális kizsákmányolása ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)