Havi horoszkóp: Tiszta lappal indíthatod az új évet

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Új év, új lehetőségek. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok januárban!

Mit tartogatnak neked a csillagok januárra?
Mit tartogatnak neked a csillagok januárra?
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Bak (12. 22-01. 20.)

A HÓNAPOD Hogy-hogy nem egyedül ébredsz újév hajnalán? Üsse kő, hiszen új esztendő kezdődik, új reményekkel. Minden lehetőség megvan, hogy ezek megvalósuljanak. Pezsgőspohárral a kezedben elcsavarod a felső tízezer egyik kedvencének vagy munkaadódnak fejét. Lehet, hogy a főnököd vagy kedvesed éhbérért robotoltat, s ha neki dolgozol, igazán megérdemelsz egy kis kikapcsolódást. 18-ig, amíg a Merkúr hátramenetben halad, ne zsúfold túl az új évet új célokkal, hanem korlátozd néhányra, amelyeket gyorsan és egyszerűen elérhetsz. Egy telefonhívásból kiderül: vállalkozásod sínre került, ráadásul egy hatalommal és vagyonnal rendelkező díszpéldány is elnyeri a tetszésedet.

HIRDETÉS

AZ ÉVED Ami az anyagi gondjaidat illeti, a pénzt be kell osztanod, csak márciustól jutsz ki az alagútból, de a változásokhoz idő kell. Tűzz ki célul egy kockázatos próbálkozást, legyen szó párkapcsolatról vagy pénzügyekről, hogy megszabadulj túlságosan kontrollált életedtől! Május és június között valakinek komoly érdeke fűződik ahhoz, hogy levegyen a lábadról. A megvesztegetésnek sokféle formája van, ezért legyél nagyon óvatos. Lehet, hogy nagyobb lakásba költözöl, mert ha felrúgod a magadra erőltetett viselkedési szabályokat, akár gyereked is lehetne egyik anyagilag jól eleresztett hódolódtól; de akkor gyerekszobára is szükség lesz. Mivel kitűnő üzletasszony hírében állsz, idén vajon miféle hormonális változás megy végbe majd benned?

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Iratkozz be egy nyelvtanfolyamra, művészeti, esetleg technikai továbbképzésre – pompás lehetőségek nyílnak meg előtted. Valaki a hónap elején felvillanyoz, és ez már sokkal több, mint felszínes érdeklődés. Jó vele lenni, beszélgetni, de attól félsz, hogy a kapcsolat felvállalásával túl sok igénynek és kötelezettségnek kell megfelelned, és az érzelmeidről is vallanod kell. Nem tudod, mit akarsz, és ha a partnered nem áll készen arra, hogy megadja neked, amit szeretnél, akkor ugyanilyen könnyen mondhatod neki, hogy nélküled menjen tovább. De miért ne tudnád feladni azokat a szokásaidat, amelyek eddig csak kudarcot okoztak neked? Nem a párodnak kell megváltoznia, hanem neked kell új módon reagálnod.

Halak (02. 20-03. 20.)

Barátokkal köszöntöd az új évet, és ha ebben a hónapban csevegsz a cimboráiddal, a pároddal, a barátaiddal vagy az exeiddel, felkeltheti az érdeklődésedet az az információ, hogy egyesek kielégítő titkos viszonyban vagy szerelmi háromszög-kapcsolatban élnek. Te is szívesen kipróbálnád, de nem lesz elég bátorságod hozzá. A fantáziádat és vágyaidat viszont kielégítheted néhány, az interneten található felnőtt filmmel. A múlt be fog kúszni életed erotikus területére, így találhatod magad az ágyban az exeddel. Ha vannak rejtett vágyaid, amelyekről soha senkinek nem beszéltél, itt az ideje, hogy megtedd. Ám a hónap végéig aligha találsz olyan partnert, akivel mind szexuálisan, mind pedig érzelmileg összhangban leszel.

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Kos (03. 21-04. 20.)

A párkapcsolatodban végleg letisztulnak a dolgok, és ez segít megérteni, hol tartasz. Szilveszter éjjelén és az év első napjaiban szokatlanul szexisen öltözködsz, és a munkád révén sok befolyásos férfit ismersz meg. Ám egy munkahelyi zaklatás csak megerősíti a főnöködről alkotott rossz véleményedet. Egyik barátod viszont igazán különleges pasi, de nehezen állapodik meg. Egy kollégád vagy a cégvezető kimutatja a foga fehérjét, ezért inkább várd ki, amíg 18-a táján az édes bosszúra magától adódik lehetőség. Fényesítsd az imidzsedet, bővítsd a kapcsolatrendszeredet, és meglátod, nem lesz kérdés, hogy ki legyen tavaszig az első az előléptetési listán. Ötletelj vállalkozó barátaiddal és főnököddel – így pénz állhat a házhoz.

Bika (04. 21-05. 20.)

Új év, új élet, újult reményekkel. Tökéletes szex és igazi alfahím – végre neked is megadatott ez az élvezet. A munkahelyi megpróbáltatások ugyan felemésztik energiádat, de a párod szorosabbra fűzi a szálakat rögtön az év elején. Ugyanakkor figyelj arra, hogy később is melegítsd fel a kapcsolatodat! Ha külföldi üdülésre nincs pénz, élvezzétek ki a téli szoba meghitt hangulatát. Senkinek ne szólj róla, de csavard fel a fűtést, főzz egy isteni forró teát, és irány az ágy. Pár nélkül? Ha mindenképpen szórakozni akarsz, tedd meg azt a szívességet, hogy békén hagyod a főnöködet és kollégáidat. Ha rövid ideje vagy együtt egyik munkatársaddal, és rájössz, hogy a vágy kialudt köztetek, beszélned kell róla, ha nem akarod, hogy a kapcsolatod véget érjen.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Szilveszter éjjelén egy pillanatra kísértésbe eshettél, hogy engedj egyik kollégád vagy cégtársad merész kérésének, és vele töltsd az éjszakát. Kiélvezed a szexet, de azután mégis felülkerekedik az értelmed. Tudod, hogy egy izgalmas éjszakát kiábrándult ébredés követhet. Érzelmileg csak 4-e után bonyolódj bele új kapcsolatba. A január később viszont nagyon érdekes lesz az erotika, az üzlet és az utazások szféráját tekintve. Olyasmit élhetsz át, amire korábban még nem is gondoltál egy szeretővel, aki képes lesz olvasni titkos gondolataidban, előre látva, hogy mit szeretnél.

Rák (június 22.-július 22.)

Az idei évzáró bulitól kezdve nem bízod a szerencsére a dolgokat, és igénybe veszed barátaid támogatását. Minél többet veszekszel a pároddal, annál inkább kívánjátok egymást, de nem vagy vevő akasztófahumorára. Pár nélkül? A legtöbb pasi azt hiszi, elég, ha elvisz egy drága étterembe, majd egy éjszakai szórakozóhelyre. Ám ez nem akkora a baj, hiszen az ágyban úgyis eljön az igazság pillanata. Mivel a Bak jegyéből több bolygó is szemben áll a jegyeddel, nem lesz sok időd arra, hogy az erotikának szenteld magad: előfordulhat, hogy egy olyan kapcsolatba bonyolódsz, amely csak az energiáid és anyagi tartalékaid felemésztésére szolgálnak. A szex az egyik barátoddal segíthet túllépni valamelyik exeden, és ha szükségesnek látszik, kíméletlen üzletasszony hírében is állhatsz.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Lehet, hogy 18-a előtt nemigen tudsz a munkádra figyelni, egészen pontosan a feletteseddel vagy egy izgalmas külföldivel töltött éjszaka óta. De januárban alig győzöl találkáról találkára járni, és a céged legvonzóbb agglegényei hevernek a lábad előtt. Persze neked csak a legjobb kell. Ami igaz, az igaz, megengedheted magadnak, hogy válogass, de olyan társra van szükséged, aki tudja, hogy nem vagy Wonderwoman, mégis annak tekint. Ha szeretnéd, hogy ez a személy elfogadjon, ahhoz neked is el kell fogadnod őt. Szeresd hibái, különcségei és furcsaságai miatt, és ne feledd, hogy senki sem tökéletes. Csak az számít, hogy mennyire illetek egymáshoz!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

A szilveszteri bulin vagy a munkahelyeden csak akad egypár dögös pasi, aki megfelel az igényeidnek. Új szexpartnered minden hájjal megkent, agyafúrt üzletember hírében áll, de kezdesz hozzászokni a féktelen szeretkezésekhez, de ne hidd, hogy a hónap második felében többet jelentesz egyik munkatársad vagy külföldi munkaadód számára egy új tapasztalatnál. Ha üzletasszonyként nem engedhetsz meg magadnak afféle fényűzést, hogy szabadságra menj, társulj a pasiddal - tőkéhez is jutnál, és a szabadidőd is több lenne. Bizonyos pillanatokban komoly nyomás alatt érzed magad, de mindig képes leszel arra, hogy megtaláld a kiutat azáltal, hogy követed a gondolataidból és a szíved mélyéről érkező sugallatokat.

Ezekkel a mágikus szokásokkal minden reggeled varázslatos lesz

Ezekkel a mágikus szokásokkal  minden reggeled varázslatos lesz

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Az újév otthon ünneplése idén sokkal inkább a te stílusod és biztonságosabb választás lehet, mivel nyugalomra, egy kis luxusra és kényelemre vágysz. De 3-a után már nem akarsz otthon kuksolni esténként, ezért újra elkezdesz randevúzni. Ha szerelemről és romantikáról van szó, a január szokatlan fejleményeket hozhat, amelyek megkérdőjelezik hagyományos nézeteidet a kapcsolatokról. De vajon mennyi az esélye annak, hogy a jelenlegi kapcsolatod átível házasságba? Az ész és a szív ritkán jön össze, de most talán már számíthatsz a szövetségükre. A szerelemben, művészi tevékenységedben és vállalkozásodban fontos döntések születhetnek - és képes leszel megtenni őket!

Skorpió (október 24.-november 22.)

Szilveszterkor ragyogni fogsz, szemérmetlennek és bujának hatsz és ezt körülötted mindenki észre fogja venni. A hónap második felében lehet, hogy gondolatban már szakítottál a pároddal, de akkor miért foglalkozol azzal a színjátékkal, hogy úgy teszel, mintha ragaszkodnál az együttéléshez? Az egyik fő oka annak, hogy véget akarsz vetni jelenlegi kapcsolatodnak, hogy sokkal többet vártál tőle, mint amennyit kapsz. Ha nem akarod vesztegetni az idődet, akkor ez a megfelelő időpont arra, hogy kiszállj a régóta megromlott viszonyból, ami nem lesz könnyű, mégis meg kell tenned. De vajon lehet-e vagy érdemes-e ellenállnod egy zseniális, ám féktelen fenegyereknek, aki nemcsak téged, hanem az adóügyedet is leápolja?

Nyilas (november 23.-december 21.)

Gondoltad volna, hogy már az év elején találkozhatsz életed szerelmével? Az összes eddigi tapasztalatod segített fejlődni, fontos leckéket megtanulni, és ráébredni, hogy ki vagy, és mire van szükséged a boldogsághoz. Ebben a hónapban ugyan elfoglalt leszel a pénzkereséssel, de ne úgy beszélj a házasságról, mintha az üzlet volna. Élvezed a bolygók támogatását, de a horoszkópod pénzügyi területén lévő retrográd Merkúr 18-ig nem számít túl szerencsésnek új vállalkozás beindítására vagy állásváltoztatásra. Párkapcsolatodban olykor erőszakosnak, harciasnak érzed magad, de vigyázz, nehogy eluralkodjon rajtad a vágy, hogy mindig te kerülj fölénybe.

Nyisd asztrológiával az évet:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp: Ezekre a csillagjegyekre pénzeső vár a héten - június 17. - június 23.

Heti horoszkóp: Ezekre a csillagjegyekre pénzeső vár a héten - június 17. - június 23.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Te tudod, mi a ránctalan bőr titka? - Most eláruljuk! (x)

Te tudod, mi a ránctalan bőr titka? - Most eláruljuk! (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)