Heti horoszkóp: Szexi izgalmak várnak rád - január 9-15.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: január 9-15.
Heti horoszkóp: január 9-15.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Most még egy szentet is elcsábítanál, már csak egy szuper munka kellene, hogy teljes legyen a sikerélmény. Ne tedd követelőzővé a párkapcsolatot! Ehelyett egyensúlyt kell találnod, tiszteletben kell tartanod kollégáid véleményét és szeretteid érzéseit. Egy minivakáció oldaná benned az anyagi zűrök miatt felgyülemlett feszültségeket.

HIRDETÉS

Bika (04. 21-05. 20.) A Vénusz és a Mars fúziója segít megszabadulnod néhány nem kielégítő pénzügyi eseménytől. A kollégák és a főnökök is kifejezik nagyrabecsülésüket irántad. De ügyelj arra, hogy ne ess illúziók áldozatává. Munkahelyeden a hét végén minden diplomáciai készségedre szükség lesz a kollégák és főnökök közötti kényes ügyek megoldásához.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Sok helyzetben derűs leszel, de próbáld meg nem vesztegetni az időt: a szerelemben élj meg minden percet anélkül, hogy a szokásos problémákra gondolnál. Utazás során gyakran keveredsz bonyolult helyzetekbe, de munka közben sem árt az óvatosság. A pénzügyekkel kapcsolatban is légy résen: hamarosan váratlan kiadások adódhatnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod vagy a barátod nem lenne ennyire számító és törtető, akkor keresve sem lehetne nála jobb partnert és szeretőt találnod. A kapcsolatod és vállalkozásod szempontjából nem jó, ha hagyod, hogy a problémák súlyosbodjanak. De más szemmel nézel egy különleges emberre, aki igazi csoda: segíthet bukdácsoló vállalkozásodat talpra állítani.

A legjobb január vár ránk hosszú évek óta a kínai asztrológia szerint

A legjobb január vár ránk hosszú évek óta a kínai asztrológia szerint

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden mindenki mindent csinál, beleértve a kellemetlen feladatokat is. De vajon te mit csinálsz éjszaka? Kapcsolatod nem túl kiegyensúlyozott, főnököd talán egy kissé túl nagy falat. Ám ha kedvesednek kísérőre van szüksége egy rangos szakmai eseményre, de elkötelezettség nélkül, reakciód akár a közbotrányokozás is lehet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egy csomó furfangot tanultál, hagyd, hogy a versenyszellem a munkádban és az üzletben is megjelenjen! De miért kell neked egy nyamvadt herceg, amikor a főnököt is megkaphatod? Kedvesed hajlandó támogatni vállalkozásodat, ha magad állsz be hozzá asszisztensnek. De csökkentsd magas elvárásaidat: ne piszkáld céged befektetőit!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hogyhogy most egyszerre olyan nagyon odavagy a házasságért? De ne redukáld le szeretetedet felszínes, anyagi dolgokra! Ehelyett vedd figyelembe a pasid belső értékeit. Képes leszel összeegyeztetni a munkahelyi feladatokat és az izgalmas kalandokat, ráadásul különféle találkozók és üzleti tárgyalások is szerepelnek a napirendedben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kerüld el, hogy birtokold vagy irányítsd a párodat, ehelyett tiszteld a másik függetlenségét és szabadságát. Ám ha egy bájgúnár állandóan ott édeleg az ajtód előtt, akkor biztosan akar valamit. De nem téged. Ennek a valaminek sokkal inkább a lakásodhoz, pénzedhez és az állásodhoz van köze, de az is lehet, hogy mindegyikhez.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Érzelmi energiával, lelkesedéssel készen állsz egy új kalandra vagy szenzációs, szexi élményre. Ám a szabadság és a függetlenség mind jó, de ne felejts el felelősséget vállalni szeretteidért. Ha szeretettel figyeled a világot, a többiek ezt viszonozzák. De sehová sem vezet, ha állandóan chatelsz a pasiddal – csak a munkád látja kárát.

Bak (12. 22-01. 20.) Sokoldalú és kommunikatív vagy, használd ezeket a tulajdonságokat új emberek megismerésére, új munka és új élmények megszerzésére. Néha neked is kell egy kis biztonság, egy csipetnyi luxus és éjszakánként változatos szex. Ám ha vállalatod az anyagi túlélésért küzd, szükséged lesz egy reklámkampányra, hogy új megbízásokat kaphass.

Mutatjuk, hogyan ismerd fel a csillagjegyeket az öltözködésükről

Mutatjuk, hogyan ismerd fel a csillagjegyeket az öltözködésükről

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Néha elönt a vágy, hogy munka után hazamenj és a biztonságban kuckózz. Ha szerelmi életed nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd, végül úgy döntesz, hogy a saját kezedbe veszed a dolgokat. Időnként megijedsz a család eltartásával járó gondoktól, de ne hanyagold el saját szükségleteidet, miközben támogatod szeretteidet.

Halak (02. 20-03. 20.) Néha úgy érzed, hogy egyedül kellene lenned egy ideig, hogy megpihenj, kikapcsolódj és a bajbajutottak megmentésével foglalkozz. Ha ráadásul még családi és anyagi fronton is tovább kell küzdened, gondolkodj pozitívan, fogadj el tanácsot kedvesedtől és rokonaidtól. Egy különleges barát újraéleszthet gyengéd, érzéki masszázzsal.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vilmos herceg megmutatta, miért lesz egy nap tökéletes király

Vilmos herceg megmutatta, miért lesz egy nap tökéletes király

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)