Ezzel a karácsonyi ajándékkal bármelyik Mérleget, Vízöntőt és Ikreket elbűvölöd

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, mi a tökéletes ajándék a levegő elemű csillagjegyek, vagyis az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő számára.

Segítünk, hogy a csillagjegyüknek legmegfelelőbb ajándékot válaszd a szeretteid számára
Segítünk, hogy a csillagjegyüknek legmegfelelőbb ajándékot válaszd a szeretteid számára
Fotó: Thomas Barwick/Getty Images

Nyakunkon az ünnepek, és ilyenkor mindenkit nagyjából egyetlen kérdés foglalkoztat: vajon mit is vegyenek a szeretteiknek karácsonyra. Nehéz már ennyi év után újat kitalálni, szóval gondoltam, nézzük meg, hogy az asztrológia szerint ki, minek örülne. Viszont fontos leszögezni, hogy itt sem annyira a Napjegy számít, tehát ne aszerint válasszunk feltétlenül - Hold jegy az tuti befutó, az Aszcendens sem rossz opció, a Vénusz jegyéből is ki lehet indulni, és az illető horoszkópja csak az utolsó helyen van. (Tehát a Napjának a jegye.)

Ikrek

A kis kíváncsi. Van az a típus, aki egy nagy presztízs ajándéknak örül, mint a Bak vagy az Oroszlán, és van az, aki tíz különböző kicsinek örül. Na az Ikrek pont ilyen! Imád minél több mindenhez konyítani, szóval egy-egy napos főző workshop, egy pszichológiai könyv, meg valami tudás terjesztő előadás jegy, és kész is a szuper koktél. Persze ezekből elég egyet is választani, de az a lényeg, hogy akkor is tegyünk mellé egy csokit, egy kulcstartót vagy bögrét.

Mérleg

Protokoll tanfolyam vagy könyv ebben a témában, az ékes beszéd és a helyes viselkedés ugyanis kimondottan fontos neki. A Mérlegnek megvan az a tulajdonsága, hogy sokszor nagyon nehezen indít el valamit, mert olyan sokat mérlegel előtte, hogy nem mer belevágni. Kicsit olyan, mint a madár, amelyik olyan kalitkába van zárva, ahol amúgy nyitva áll az ajtó. Figyeljük meg a szerettünk életét, és vegyük észre, hogy mi az a téma, amiről régóta beszél, de nem meri elkezdeni.

Nagyon jó ötlet lehet, ha mi adjuk meg a kezdő lökést, és az első órára befizetjük, vagy akár el is megyünk vele, vagy csak szimplán adunk egy eszközt a témában. Például lehet ezer éve akar hastáncolni, de sose meri elkezdeni, akkor vagy befizetjük egy órára, vagy veszünk neki egy rázó kendőt, és így tovább mindenféle hobbival.

Ez a tökéletes karácsonyi ajándék a Ráknak, a Skorpiónak és a Halaknak

Vízöntő

Mindenképpen a szellemét pallérozzuk, mert attól lesz a legboldogabb. Könyvek, tudás bővítés, filozófia. Ezen kívül a technikai vívmányok is kimondottan érdeklik, szóval bármi, ami 3D nyomtató vagy AI, az jó lehet. De nyilván nem kell ilyen messzire mennünk, szimplán sétáljunk be egy elektronikai áruházba, és nézzük meg, hogy okos otthon témában mivel tudnánk kicsit kellemesebbé tenni az életterét.

Merülj el az asztrológiában:

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói