Kínai asztrológia: többségünkre mesés december vár - Vajon rád is?

Mostantól rendszeresen követheted a GLAMOUR oldalán azt is, mire számíthatsz a kínai horoszkóp szerint. Megérkezett a december, a Víz-Patkány hónapja, amiben sok újat tanulunk. Olvasd el, milyen lehetőségeid adódnak decemberben!

Mi vár rád a kínai asztrológia szerint decemberben?
Mi vár rád a kínai asztrológia szerint decemberben?
Fotó: Pexels/Glamour

Mi történik decemberben a kínai asztrológia szerint? A Nyúl a tökéletes összhangot keresi, a Sárkány érzelmes, a Ló túlreagálja a dolgokat, a Kecskét félreértik, a Kakas kiáll magáért, a Bivaly pedig lelassul.

Tigris

Akik ebben az évben születtek: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Ez a hónap rád nem lesz különösen hatással, de forrásban és támogatásban gazdag hónapod lesz. Bármibe is kezdesz, a hónap energiája támogatni fogja, de a fontos döntéseket ne most hozd meg. Járj el barátaiddal, tervezzetek együtt töltött időt. Szüleidet is látogasd meg, jót fog tenni, fel fog tölteni! Az ajándékvásárlásnál légy tudatos, ne halmozd őket, csak a legfontosabbakat vásárold meg.

Nyúl

Akik ebben az évben születtek: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Decemberben lehet egy tendenciád arra, hogy olyan ideákat vetíts magad elé, melyek a valóságban nem léteznek. Találkozhatsz valakivel, akit mintha már ezer éve ismernél, és akivel azonnal egy hullámhosszon vagy. Ha ez megtörténne, tudd, hogy ez a valaki azért jött, hogy segítsen neked továbbhaladni utadon. Hatalmas szeretetet érezhetsz iránta, valamint erős vágyat érezhetsz a tökéletes összhang megélésére, ez azonban földi keretek között nem megvalósítható. A beteljesületlen vágy hatással lehet az intimitásra is, előfordulhat, hogy nem tudod jól megélni. Ha a kapcsolatod egyébként jó, csak a szexualitást nem érzed kerek egésznek, annyira vágyhatsz az együttlétre – azt gondolva, hogy az a boldogságod kulcsa –, hogy az különböző intimitásbeli problémákat is okozhat. Decemberben figyelj oda arra, hogy esetleges túlzott vágyaid, érzelmi instabilitásod hűtlenséghez vezethetnek, ezért fontos, hogy kordában tartsd őket és maradj hűséges. Ezt az erős energiát fordítsd át inkább egy másik életterületen való teremtésbe: találj ki valami újat és abba vesd ezt az erőt, ha ez sikerül, csodásat tudsz alkotni, létrehozni.

Csillagjegyek, akik nem tűrik, hogy korlátozzák őket

Sárkány

Akik ebben az évben születtek: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Nagyon érzelmes leszel, empatikus, szívesen beszélgetsz elvont, spirituális dolgokról. Keress olyan társaságokat, amelyek e téma köré szerveződnek, elmélyült és bölcs tudást szerezhetsz e területen. Nyugodtan mondd el te is, ami foglalkoztat, hiszen nagyon szívesen beszélsz sok mindenről szinte egyfolytában. Arra figyelj azonban, hogy másokat is hagyj szóhoz jutni. Ha döntened kell, bölcs intuíciódra hallgass! Sokat jársz-kelsz decemberben, utazhatsz is, ha szeretnél, vagy költözhetsz is, ha tervben van – mindkettőben támogatást kapsz. Még akár munkahelyet is változtathatsz, ha már gondolkodsz rajta egy ideje. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor ez a hónap nagyon támogatja az érdeklődéseddel kapcsolatos kutatásokat. Ha már töröd a fejed egy ideje cégalapításon, most az is létrejöhet!

Kígyó

Akik ebben az évben születtek: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

Ez a hónap rád nem lesz különösebb hatással, de kicsit ellentmondásban leszel, egyszer így gondolod, egyszer pedig úgy. Kitartásod kicsit alábbhagy, kitartást igénylő tevékenységekbe ne most kezdj bele, kicsit lassulj le, fordulj önmagad felé, pihenj, lazíts, figyeld a légzésed, meditálj! Ugyanakkor keresd fel barátaidat és üljetek be valahova, beszélgessetek, bulizzatok, arra is szükséged lesz. Ők egy pici energiát tudnak neked adni a mindennapokhoz.

Akik ebben az évben születtek: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Decemberben feszült energiák, hatalmas érzelmi kilengések érkezhetnek számodra. Egy nagyon erőteljes időszak elé nézel, amikor minden a megszokottnál jobban megérint, még akkor is, ha nem történik semmi. Emiatt igen intenzív lehet a párkapcsolatod decemberben: minden amit a másik mond vagy tesz, az nagyon megérinthet érzelmileg. Fontos tudnod azonban, hogy ezek az érzelmi kilengések nem tartósak, csak nagyon rövid ideig tartanak. Ha túlreagálod a dolgokat, tudd, hogy hamarosan vége lesz, ezért ne hozz hirtelen döntéseket! Utólag pedig nézz vissza, gondold át, hogy miért is akadtál ki ennyire, fogadd el, majd lépj tovább! Ezúttal a szőnyeg alá besöpört dolgok a felszínre kerülhetnek és most lehetőséged lesz rálátni és megoldani őket. A legmagasabb pontról fogsz tudni betekinteni a legmélyebben eltemetett sérelmeidbe. Ha képes vagy szembenézni velük és elfogadni, megérteni a történteket, olyan köveket tehetsz le, melyeket már régóta magaddal cipelsz. Ha sikerül, a december egy igazi megtisztulást hozhat számodra. Gyógyszer fentiekre a meditáció, az elcsendesedés, a légzésfigyelés, mert ezáltal megnyugszol és kiegyensúlyozottá válsz.

Kecske

Akik ebben az évben születtek: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

Decemberben megnő az empátiád és nagyon jól tudod érzelmileg támogatni a környezetedet. Együttérzel másokkal, figyelsz a hozzád közel állókra, hallgasd meg, akinek mondanivalója van, mert nagyon jó hatással tudsz lenni rá, segíteni tudsz neki érzelmileg feldolgozni a problémáját. Figyelj a teendőidre, tevékenységedre, hogy ne értsenek félre. A félreértések adódhatnak információhiányból, pontatlanságból, hibákból, vagy valótlan állításokból. Előfordulhat, hogy egy számodra fontos személy elárul, visszaél az érzelmeiddel és emiatt csalódhatsz, mert tőle vártad volna a legkevésbé, hogy hátba támad. Érzelmileg ez nagyon megérinthet és eléggé elszomoríthat. Ha ez előfordulna, gondolj vissza a múltra, hogy mikor tettél te ilyet vagy hasonlót valakivel a múltban, mert tudnod kell, hogy ez a mostani eset egy régebbi visszajárója.

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

Majom

Akik ebben az évben születtek: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

Érzelmes és elmélyült leszel, ami tőled nem annyira megszokott. Érdeklődésed könnyen a spiritualitás, az asztrológia, az intuíció felé fordulhat. Kutass, olvasgass ebben a témában, nagyon sok jó könyv elérhető! Szívesen beszélgetsz is most ebben a témában, úgyhogy keress olyan társakat, akiket ugyanúgy érdekel ez a téma, sokat tanulhatsz az ilyen beszélgetésekből. Figyelj arra, hogy ne csak te beszélj, hagyj másokat is szóhoz jutni. Rengeteg mozgás, akár utazás is szóba jöhet, járj, mozogj, sportolj, ennek most nagyon itt van az ideje!

Kakas

Akik ebben az évben születtek: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

Decemberben tudatosulhat benned az, hogy egy ideje már sodródsz és most hirtelen eleged lesz belőle. Ne sodródj tovább, ne menj bele olyan dolgokba, melyeket nem szeretnél, melyekkel nem értesz egyet csak azért, hogy a másiknak kedvezz vele. Ez lehet szexuális értelemben vett vagy különböző élvezeti cikkekkel kapcsolatos sodródás is. A december tanulsága: állj ki magadért, ne sodródj tovább! Csak te tudsz ezen változtatni, csak te tudsz kiállni magadért. Ha úgy érzed egyedül kevés vagy hozzá, kérj segítséget! Ha nem teszed, továbbgyűrűzhet ez az állás és megbetegedéseket hozhat, főleg az intimitás területén. Elképzelhető, hogy a magadért való kiállás válaszutak elé állít, és ha az egyik dolog mellett döntesz, a másik dolog leépül, de ez nem törvényszerű, az üzenet csak annyi decemberre, hogy állj ki magadért.

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

Kutya

Akik ebben az évben születtek: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Ennek a hónapnak az energiája rád kevésbé lesz hatással, ugyanakkor feszült energiákat tartogat. Változásokat hoz és elmos mindent, aminek már nincs helye az életedben. Ha jól használod ezt az energiát, rengeteget tanulhatsz abból, amit mutat. Találkozz családtagjaiddal, barátaiddal, töltsetek el egy kis időt, például menjetek el együtt ajándékot vásárolni, az fel fog tölteni. Annak ellenére, hogy általában kiegyensúlyozott vagy, ez a hónap kicsit felráz, kimozdít. Fogadd el ezeket az energiákat, használd őket, ugyanakkor figyelj egy kicsit befelé is!

Disznó

Akik ebben az évben születtek: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

Érzelemteli, spirituális leszel és folyamatosan erről beszélsz majd mindig és mindenkivel. Hogyha már régóta érdekel az asztrológia, vágj bele azzal kapcsolatos tanulmányokba, nagyon sokat tanulhatsz belőle magadról és a környezetedről is, egy igazi spirituális utazásba repíthet, ami nagyon jót tesz majd neked. Utazz, mozogj, jöjjetek össze a barátokkal, beszélgessetek, menjetek el sportolni. Ha teheted, a munkádon belül válassz most olyan lehetőséget, ami mozgással, járkálással jár. Döntéseidre vigyázz: légy tudatos és hallgass a megérzésekre, intuíciódra.

Patkány

Akik ebben az évben születtek: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Ez a hónap a tiéd lesz, megkapod ajándékba. A dolgok úgy fognak történni körülötted, hogy ne kelljen tenned különösebb erőfeszítéseket. A baráti találkozók jól működnek decemberben, menj, mozdulj ki, csacsogj, járj-kelj, utazz! A túl pörgős napok között tervezz be előre olyanokat is, ahol a pihenésen, kikapcsolódáson van a hangsúly. A meditációra, légzésfigyelésre most kiemelten szükséged lehet, ha még nem kezdted el, itt a legjobb idő rá. Arra figyelj, hogy ne halmozd túl a dolgokat, ajándékokból is csak azt vásárold meg, amire tényleg szükség van. Próbálj meg egyszerre csak egy dologra koncentrálni!

Bivaly

Akik ebben az évben születtek: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Végrehajtó erőd mellé ezúttal egy jó adag kreativitás és spiritualitás is érkezik, így ha terveid vannak a jövőre nézve, most érdemes végiggondolni a célokat, mert olyan kreatív ötletek juthatnak eszedbe, amik máskor nemigen. Ugyanakkor intuíciódra is figyelj, mert jó tanácsokat tartogat számodra. Decemberben ragaszkodó leszel, nem szívesen változtatsz majd… kicsit lustábbnak érezheted magad, kicsit lelassulsz. Erre csak olyan szempontból figyelj oda, hogyha a sikeredről van szó, bizony ezúttal egyedül a lustaságod lehet a gátja. Ne vedd garantáltnak a dolgokat, tartsd fenn motivációdat és lépj, kockáztass is akár, tedd meg a szükséges lépéseket. Ha sikerül összekapni magad, emberfeletti teljesítményekre leszel képes. Határozd el magad és következetesen tartsd be amit elhatároztál a ragyogó siker érdekében! Tedd meg magadért, azért mert tiszteled és szereted magad annyira, hogy nem adod fel. Járj-kelj, mozogj, akár utazz is! Ebben a hónapban érkezhet egy párkapcsolat még akkor is, ha már kapcsolatban vagy!

Szeretettel: CSILL coach & kínai asztrológus

Mit üzen még a kínai asztrológia?

Ez is érdekelhet

3 egyértelmű jel, hogy nem illetek össze a másikkal

3 egyértelmű jel, hogy nem illetek össze a másikkal

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)