Karma: erre figyeljen oda a Kos, a Nyilas és az Oroszlán, ha boldog akar lenni

Sorozatunkban Ocskó Barbara asztrológus vezet be a téma rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Legújabb cikkében arról ír, milyen karmikus feladat vár a Kosra, a Nyilasra és az Oroszlánra.

Karma: erre figyeljen oda a Kos, a Nyilas és az Oroszlán, ha boldog  akar lenni
Fotó: IMaxTree/Glamour

Egy korábbi cikkemben már pedzegettem a témát, de a karmával kapcsolatos kérdéskört nem lehet elégszer hangsúlyozni. Akkor a születési dátumból számoltuk ki, milyen karmával érkeztünk, most pedig a csillagjegyek alapján segítek tájékozódni. A karmától általában félünk, és az a rossz hírem van, hogy amitől félünk, azon annyit agyalunk, hogy sajnos sokszor be is vonzzuk. Életünk során több típusú karmával találkozhatunk, és ezeknek az időben való felismerése sokkal jobban segít minket az utunkon maradni.

Milyen típusai vannak a karmának?

Az első az előző életünkből magunkkal hozott feladatok, a második az a bizonyos rejtett karma, amikor életünk során később nyilvánul meg számunkra valami, és a harmadik, a szerzett karma, amikor a döntéseink és cselekedeteink által teremtünk magunknak új feladatot.

A karma azok az események, amelyeket erre az életre vállaltunk, kihívások, döntéshelyzetek és megpróbáltatások sorozata, de bármilyen nehezek is, a fejlődésünket szolgálják. A karma változásra késztet, azt, hogy te jóra használod, és ezáltal személyiséged fejlődik, azt mindenki maga dönti el. Vizsgáljuk a Nap csillagjegyét, és a Holdcsomópontokat is!

Kos karmikus élethelyzetei

A Kos jegyűek egész életükben harcolnak, ugyanis nagyon hevesen reagálnak mindenre, és hamar elveszítik türelmüket, ezáltal csupa olyan életesemény történik velük, ahol fékezniük kell magukat, és ez segít legjobban az egyéniség felnőtté válásában.

Innen tudod, hogy a jelenlegi párod a lelki társad-e

Az ösztönös reakció helyett a tudatos válasz a megoldás. Mérlegelniük kell kapcsolataikat, és törekedni a harmóniára, nem pedig mindig minden helyzetben másokkal versenyezni. A Kos karmikus feladatként a világért való önfeláldozást és a tettek megvalósítását kapta, meg kell tanulnia a mértékletességet alkalmaznia, türelemmel és kíméletességgel közeledni mások felé. Tanulandó feladata továbbá a tudatos megtervezés, valamint a gondolkodás és cselekvés összehangolása.

Az Oroszlán karmikus élethelyzetei

Az Oroszlán jegy ragyogni jött, aki szívesen helyezi magát előtérbe, hogy mindenki lássa a sikereit. Megtanulandó feladata eljutni a személyes kreativitás legmagasabb csúcsaira. A lehető legteljesebb módon kell felépítenie a személyiségét, de sokszor olyan helyzetekben találja magát, ahol iriggyé és féltékennyé, zsarnokká válik, és ettől nem tud mások példaképe lenni. Élete során vezető szerepet kell betöltenie, és ha ehhez nem elég bölcs és kreatív, akkor visszataszító magatartásával rossz vezető válik belőle. Tanulandó feladata a magabiztosság és tekintély felfedezése, a tudatos megtervezett cselekedetek véghezvitele. Tanulnia kell a belátást másokkal szemben, ne értékelje túl magát, és ne legyen nárcisztikus.

A Nyilas karmikus élethelyzetei

A Nyilas jegy kíváncsi, optimista és jövőorientált. Mindenben bőségre és nagyvonalúságra törekszik, de az élet sokszor akadályoztatja. Folyamatosan célokat és tapasztalatokat keres. Sokszor a hitében van megpróbáltatva, a tökéletes világot keresi, és az élet sokszor szembesíti a valósággal, hogy ez a világ nem is olyan tökéletes. Fontos karmikus feladata, hogy legyőzze a fékezhetetlenségét, tanuljon meg felelősséget vállalni, képes legyen a szintézisre. Kerülnie kell az állandó kísértést, hogy behódoljon az ösztönszint csapdáinak, a tudást és a tapasztalatszerzést kell kifejlesztenie életútján, guruvá kell válnia. Tapintatosan kell viselkednie, három mély levegőt venni, mielőtt szókimondó énje érvényesülne.

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Merülj el az asztrológiában szakértőnk segítségével:

Ez is érdekelhet

6 dolog, ami nem számít egy férfinak, ha szerelmes

6 dolog, ami nem számít egy férfinak, ha szerelmes

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Csilliárdos divat- és beauty-birodalom: A Kardashian-nővérek vállalkozásai (x)

Csilliárdos divat- és beauty-birodalom: A Kardashian-nővérek vállalkozásai (x)

PR

Társkeresési pánik: a stressz nem csak a férfiakat ijesztheti el (x)

Társkeresési pánik: a stressz nem csak a férfiakat ijesztheti el (x)

PR

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)