A legjobb január vár ránk hosszú évek óta a kínai asztrológia szerint

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mostantól rendszeresen követheted a GLAMOUR oldalán azt is, mire számíthatsz a kínai horoszkóp szerint. Megérkezett a január, a Víz-Bivaly hónapja, amiben kiegyensúlyozottabbak leszünk mint eddig. Olvasd el, milyen lehetőségeid adódnak decemberben!

Fantasztikus évindító hónap vár ránk a kínai asztrológia szerint
Fantasztikus évindító hónap vár ránk a kínai asztrológia szerint
Fotó: Getty Images/hobo_018

Mit hoz 2023 január a kínai asztrológia szerint? A Víz – Bivaly hava álmodozást, mozgalmasságot, segítőkészséget és elfogadást ígér nekünk!

A január a víz elem utolsó, vizet kivezető hónapja a kínai asztrológiában. Illetve ez a hónap a 2022-es év záró hónapja is. Csónakunkba a Tigris mellé a Bivaly ül. Ez a hónap kicsit nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz.Fontos lesz az összegzés, a rálátás, majd a megértés és elengedés ebben a hónapban. Gondoljunk vissza a 2022-es évre, merengjünk el benne, összegezzünk, majd engedjük el azokat a dolgokat, gondolatokat, melyek már nem szolgálják a továbbfejlődésünket. Ugyanakkor vigyük tovább belőle azt amit tanultunk és amitől többek leszünk. Változékony hangulatunkkal nehezen találjuk az irányt, kreativitásunk, elfogadó magatartásunk és a jó csapatmunka segíthet a helyes út megtalálásában. Folyton azon gondolkodunk majd, hogy merre menjünk és ott mit csináljunk. Ezt a mentális aktivitást használjuk arra, hogy a sok gondolatot végigfuttassuk elménkben és végül csak abba vágjunk bele, amit a legjobbnak találunk.

Csivitelés, jövés-menés

Álmodozók, lágyak és kifinomultak leszünk. El leszünk varázsolva, a fejünkben éljük majd az életünket. Erre nagyon oda kell figyelnünk, mert annyira benne tudunk majd lenni a gondolatainkban, hogy könnyen elfelejtkezünk a külvilágról és ez bizonyos helyzetekben veszélyes is lehet. Személyiségünk igen aktív lesz. A mozgalmasság lesz a mindenünk, nem szívesen ülünk otthon ebben a hónapban, folyton azon fogunk gondolkodni, hogy mit csináljunk? Mozogjunk hát, utazzunk, változtassunk azokon az életterületeken, ahol az igény már megszületett.

Rengeteg dolog jár a fejünkben. Lesz egy belső nyughatatlanságunk szellemi értelemben, kutakodni fogunk. Nyugtalanságunk mellett azonban meg kell találnunk azt a bizonyos belső stabil pontot. Szükségünk lesz tehát arra, hogy belső világunkba időről-időre visszavonuljunk. A ránk váró kérdésekre és feladatokra bölcs válaszaink és megoldásaink lesznek. Folyamatosan beszélünk majd, be nem áll a szánk. Mégis, jó lenne, ha lkicsit gyakorolnánk azért a csendet is, hagynánk másokat is szóhoz jutni.

Ez aztán csapatmunka lesz!

Bölcs gondolataink lesznek és ezer felé figyelünk majd egyszerre. Fontos lesz az újdonság ebben a hónapban, jól megy majd az ötletelés, inspirálni fogjuk egymást a munkában, mentális életünk élénk és folyamatos mozgásban lesz. Nagyon sok dologgal leszünk képesek egyszerre foglalkozni. Szétszórt zseniként hatunk majd.

Folyton tervezünk és kreatívkodunk, de csak fejben. Használnunk kell képzelőerőnket és intuíciónkat is a tervezéshez, fontos hogy legyen egy kis időnk fókuszálni erre! Persze nem minden új ötletet fogunk megvalósítani, de amit igen, ahhoz szükség lesz a jó csapatra, azon belül pedig a segítőkészségünkre. Együtt fogjuk tudni racionalizálni absztrakt és szétágazó gondolatainkat. Gondoljunk csak bele: mi lehetünk a jövő megújítói!

Fontos lesz rövid projektekben gondolkodni, vagy egy nagy projektet több kisebb projektre bontani, mert kitartásunk nem lesz túl nagy. Ezúttal a versenyhelyzet és a velejáró nyomás nem tesz jót nekünk. Nehezen konfrontálódunk és nehezen hozunk meg fontos döntéseket. Utóbbit főleg azért, mert szükségünk lesz valakire, aki bíztat bennünket az elindulásra, aki ki tudja hozni belőlünk a maximumot.

Jól tesszük ha kilépünk komfortzónánkból, úgy nagyobb eséllyel megvalósíthatjuk álmainkat. Hallgassunk érzéseinkre, akkor leszünk a legsikeresebbek. Ha van rá lehetőségünk, a munkánk azon részében teljesedjünk ki januárban, ami járkálással, mozgással, utazással jár. A sok segítségnyújtás mellett pedig ne felejtsünk el a saját dolgainkkal is foglalkozni, és néha egyedül maradni önmagunkkal.

Ezzel a havi nettó fizetéssel már te is boldog lennél - derül ki egy friss felmérésből

Ezzel a havi nettó fizetéssel már te is boldog lennél - derül ki egy friss felmérésből

Te meg én egyek vagyunk

Érzékenyek, odaadók leszünk és rejtélyes megérzéseink lesznek. Tiszta szívvel tudunk majd odafigyelni egymásra. Ha megbízunk kapcsolatunkban, a maximális szabadságot fogjuk biztosítani egymásnak. Könnyen és önzetlenül alkalmazkodunk majd a másikhoz. Nagyon gyengédek leszünk és szinte képzeletbeli lesz a párkapcsolatunk. Könnyen egymásra hangolódunk majd, a veszekedéseket kerülni fogjuk. Ragaszkodunk egymáshoz, és egymás pillantásából is értünk. Szükség is lesz rá, mert gondolatainkat ezúttal nehezebben mondjuk el a másiknak.

A külvilág számára kicsit távolságtartók, megközelíthetetlenek leszünk, nem feltétlenül fogjuk tudni mi jár a másik fejében. Viszont azonnal átlátunk majd azon, hogyha nem őszintén közelít felénk. Nyitottak és érdeklődők leszünk, ugyanakkor néha szívesen vonulunk el a külvilág zajától a fejünkbe, ahol kicsit egyedül lehetünk és elmerülhetünk gondolatainkban. Szükségünk lesz rá, erre szakítsunk időt. Vonzódni fogunk a spirituális dolgokhoz.

Családcentrikusak leszünk, hűségesek és szívesen gondoskodunk szeretteinkről, hiszen fontos lesz hogy érezzük és éreztessük, szükségünk van egymásra. Könnyebben elfogadjuk ezúttal egymás nehezebb pillanatait, gondolatait.Fontos, hogy legyenek közös célok, elvek és programok szeretteinkkel, párunkkal. Ettől fogjuk azt érezni, hogy együtt erősebbek vagyunk és stabilabban álljuk a sarat.

Az élet több mint aminek látszik

Ha bajban leszünk, rejtélyes megérzéseink segítenek majd kikerülni belőle. Vonzódni fogunk mindenhez ami spirituális, elmélyült, intuitív. Ha megértjük a másik gyengeségeit, tévedéseit és elfogadjuk azokat, olyan csapatot alkothatunk, ahol az emberek mindig számíthatnak a másikra és együtt bármit meg tudnak valósítani. Törekedjünk tehát az elfogadásra és egymás támogatására a bajban. A jószívűség lesz az egyik erősségünk, tudunk majd számítani egymásra, egymás segítségére. Nyissuk hát ki a szívünket a világra és segítsünk egymásnak!

A szétesés esélyes?

Döntéseinkben határozatlanok, következetlenek lehetünk, figyeljük meg hát, hogy mit súg a szívünk és ne hagyjuk figyelmen kívül! Mivel egyszerre ezer dolgot fogunk csinálni, ez átmehet kicsit kapkodásba. Tervezzük meg dolgainkat és úgy szervezzük, hogy kicsit mindennel legyen időnk foglalkozni. Ellenkező esetben túl temperamentumosak lehetünk és ez könnyen háborgásba csaphat át.

Rutinszerűen működni könnyű, de nem mindig jó tanácsadó, próbáljuk hát elhagyni bizonyos esetekben azt a bizonyos komfortzónát, szuper dolgok sülhetnek ki belőle! Mivel azt gondolhatjuk, hogy a másiktól függenek dolgaink, előfordulhat, hogy nehezen fogjuk tudni érzéseinket, gondolatainkat megfogalmazni, ez pedig túlérzékenységbe, komorságba csaphat át. Előzzük ezt meg: merjük elmondani gondolatainkat, érzéseinket egymásnak, mert ez a hónap elfogadást és segítőkészséget ígér. Figyeljünk arra, hogy döntéseinkben, tetteinkben ne legyünk túl hajlíthatatlanok, titkolózók és ne halogassuk a dolgokat, annak ritkán van jó vége. Januárban fordítsunk kiemelt figyelmet a fertőzéses megbetegedésekre! Elfogadással és aktivitással teli januárt kívánok Mindenkinek!

Szeretettel: CSILL coach & kínai asztrológus

Olvass 2023-ról, ami a kínai asztrológiában a Nyúl éve!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

7 kapcsolattípus, ami tökéletesen működik, és bátran építhetsz rá

7 kapcsolattípus, ami tökéletesen működik, és bátran építhetsz rá

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Idén visszatérünk a 90-es évekbe - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

Idén visszatérünk a 90-es évekbe - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

PR

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

PR

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

PR

Fenntartható, minimalista és játékos kerámiák Borbély Boritól (x)

Fenntartható, minimalista és játékos kerámiák Borbély Boritól (x)