Kínai horoszkóp 2023: kabalapóló a GANNI-tól a Nyúl évére

A kínai holdújén nem az év elején, hanem január 22-én indul, de már most elkezdhetsz felkészülni rá. A 2023 a Nyúl éve lesz, ami sokkal finomabbnak igérkezik, mint amilyen az idei évünk volt. A menő dán divatmárka kedves kabalapólókat készített, amikkel meglepheted magad, így is garantálva, hogy ez most tényleg a te éved legyen!

Kabalapóló 2023-ra a GANNI-tól
Kabalapóló 2023-ra a GANNI-tól
Fotó: GLAMOUR

A GANNI holdújévre készült kapszulakollekcióját a Nyúl éve ihlette, amiről megosztunk pár érdekességet. A pólók bájosak, játékosak, tehát tényleg jó hangulatba hoznak majd minden nap, amikor viseled.

A kínai újév

A Vízinyúl 2023-as holdújéve, amely január 22-én, a téli napfordulót követő első újholddal kezdődik, és 2024. február 9-én ér véget, amikor átmegyünk a Sárkány évébe, kedvezőbb, vagy legalábbis kevésbé lehengerlő, mint a Tigris éve volt, amely most ér véget. A kínai asztrológiában a Nyúl a türelmet és a szerencsét szimbolizálja, ami azt jelentené, hogy a Nyúl éve 2023 elhozza azt, ami 2022-ben hiányzott: a békét és a sikert! A Nyúl hatása mérsékelni fogja a túl impulzív hatásokat, lehoz bennünket a felhőkből. Ha kétszer is meggondolod, mielőtt cselekszel, sikerül majd minden tervedet megvalósítanod.

A Ganni kabalapólója szerencsés 2023-at hoz majd neked
Fotó: GLAMOUR

A 2023-as kínai horoszkóp szerint a Nyúl éve minden csillagjegy számára jó időszak lesz, és a legtöbbünk számára ez egy rendkívül szerencsés év! Minden csillagjegy sikeres lesz a szerelemben, és a legtöbbjüknek sikerül a karrierjüket tekintve is magasabb szintre lépniük. A Nyúl éve 2023 kevesebb haragot és több pihenést hoz! És még több jó hír: ebben az évben a pénz sokkal könnyebben fog jönni, mint korábban!

Csapj le egy bájos kabalapólóra az ökotudatos dán márka, a GANNI kapszulakollekciójából!

Érdekel, mi vár rád 2023-ban?

Ez is érdekelhet

Pete Davidson teljesen kopasz lett, és meglepően jól áll neki

Pete Davidson teljesen kopasz lett, és meglepően jól áll neki

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói