Éves horoszkóp 2023: végre javulnak a dolgok, de azért oda kell tenni magunkat

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A 2023-as év enyhébb asztrológiai hatásokkal indul, mint amivel szembe találtuk magunkat az elmúlt időszakban. A 2023-as év a hetes számot hordozza, ami a Szaturnusz száma, így az eddigi erőfeszítéseink, kitartó munkánk elnyerheti eredményét, learathatjuk a babérokat, vagy rosszabb esetben, ha elmaradásokat, hiányokat halmoztunk fel az elmúlt években, akkor sajnos a Szaturnusz behajtja rajtunk könyörtelenül.

Az elmúlt évek lejtmenete úgy tűnik véget ér 2023-ban az asztrológia szerint
Az elmúlt évek lejtmenete úgy tűnik véget ér 2023-ban az asztrológia szerint
Fotó: Shutterstock

Az elmúlt évek után érthető a várakozás, hogy egy jobb év érkezzen, és a 2023-as év asztrológiai előrejelzése ígéretesnek tűnik. A Plútó 2008-ban, a gazdasági világválság idején lépett be a Bak jegyébe és azóta is ott tartózkodik, ellenben most, 2023-ban jegyváltásra készül. Ez az egyik legfontosabb dolog, amit tudnod kell.

A nagy finálé

Az év nagy részében a Plútó a Bak jegy utolsó fokain halad, ami egy transzcendens planéta esetén mindig sokkal erősebb hatással bír. A Plútó a Bak jegyének utolsó fokain való „táncával” még erőteljesebben érkezik majd az elmúlt időszak összegzése. Érdemes az összes tapasztalatot újra átgondolni, amit szereztünk az elmúlt időszakban, átgondolni, milyen témakörök, leckék, veszteségek merültek fel legutóbb 2008-ban, illetve az elmúlt időszakban. Érdemes átgondolni, hogy mit okultál, hogyan szemléled magad és a világot, hol húzod meg a határaidat, hogyan állsz egyáltalán a határkérdésekkel, akár lélektani értelemben, akár közösségekhez kapcsolódva.

2020-21-22-ben a Szaturnusz és az Uránusz egymásnak feszülése felhozta a megmerevedett, idejétmúlt formák, rendszerek és az újszerű elképzelések, az innováció szembenállását. A tudatunk tágítására volt szükség, a szemléletmódunk megváltoztatására. A ma élő emberiségnek egy spirituálisabb nézőpontot kell megteremtenie, mint ami a múltat jellemezte. Sokat beszélünk az elmúlt évtizedekben a Vízöntő korszakról, most elérkezett!

Mire lesz jó neked Mars kardja?

2023 a Mars éve. Tehát egy aktivitásra serkentő év áll előttünk. Az akarat és az új dolgokba való belekezdés lesz a meghatározó. A Mars a háború istene, egy vérbeli harcos, akinek a kezében ott van a kard. Kérdés, hogy ezt a kardot most pusztításra használja vagy utat vág vele a dzsungelben, magasra tartja-e, hogy kövessük járatlan utakon? Alapvetően ez a nyers erő határozza majd meg az évet, persze kérdés, hogy mi milyen tudatszinten állunk, mire tudjuk használni ezeket az energiákat. Új kezdetre például ideális lesz ez az év, de arra is csodálatos, hogy új kalandokba vágj bele! Segíthet abban is, hogy önmagadra fókuszálj, kicsit lásd magad elkülönülve a csoportoktól, amikhez tartozol. Fontos, hogy önmagadat képviseld, állj ki magadért! Persze ezt is lehet megfelelő mértékben, egészséges önérvényesítésként gyakorolni, és túlkapásokban, nagyon önzően, magadra fókuszálva. Használhatod ezt az energiát nagyon agresszíven, mások kárára, nárcisztikusan, de beleállhatsz tiszta szándékkal, a csoport és önmagad érdekében is konfliktusokba, amikkel nem ártani akarsz, hanem előre vinni valamit. A világ és a környezeted önmagától nem fogja tiszteletben tartani a te határaidat, csak akkor, ha te aktívan kijelölöd őket, erre is tanít ez az energia: képviseld önmagad, állj ki önmagadért!

Olvasd el a születésed jegyét és azt a jegyet is, amiben az aszcendensed van!

Kos (március 21. - április 20)

A Kos szülöttként időnként nagyon motivált leszel, ami csodás, de emellett mindenről meglehetősen erőteljes véleményed lesz, még a megszokottnál is jobban, és ez könnyen bajba sodorhat 2023-ban. A Mars, a téged irányító bolygó határozza meg az egész év energiáját, amit Jupiter még fel is erősít. Ez a domináns tényező persze segíthet neked abban, hogy megnyerd életed néhány igazán nehéz csatáját. Az éves horoszkópod azt jósolja, hogy bár az indulataidra hagyatkozol, az év mégis erős és jó lesz. Ez a harcosság valahogy még inkább növeli a bájodat, míg máskor kihívást jelentene számodra, hogy jobbá válj az életben, most menni fog. A bolygók támogatnak. Az év felkészültebbé tesz az előtted álló akadályokra és helyzetekre az életedben. Élvezd a kemény menetet, lesz benne bőven adrenalin, nem fogsz unatkozni!

Bika (április 21. - május 21.)

A Bika emberek profik abban, hogy koncentráltan, nyugodtan éljék az életüket. A bolygók 2023-ban azonban azt szeretnék, ha végre változtatnál - méghozzá jobbá válnál annál, mint amilyen az elmúlt években voltál. Ahhoz, hogy követni tudd az álmaidat, és mindenben a legjobbat nyújtsd, lehet, hogy bele kell avatkoznod a megszokott, nyugodt kis életedbe. Ez most nem lesz számodra megerőltető, nyugodj meg! A kényszerítő erők viszont mindenképpen jobbá tesznek téged azzal, hogy nehéz helyzetekbe hoznak, ahol a döntéseidet fel kell vállalnod. A tanulás éve vár rád, a bolygók támogatásával és figyelmességével.

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

Ikrek (május 22. - június 21.)

Nyilván nagyon jól tudod, hogy a kettősség benne van a karakteredben. Mit szólnál tehát ahhoz, ha átformálnád magad, hogy kihozd az évből a legjobbat? Az Ikrek 2023-as éves horoszkópja azt jósolja, hogy frontális helyzetek adódhatnak, ahol szándékosan félre kell tenned a kettősségedet, és türelmesen kell cselekedned a helyzet megoldása érdekében. Az év azonban vidám és virágzó lesz számodra, de ahhoz, hogy ez megtörténjen, mindent összhangba kell hoznod. Némi egészséges gyakorlás és néhány szükséges módosítás: ez minden, amire szükséged lesz ahhoz, hogy 2023 az álmaid éve legyen.

Rák (június 22. - július 22.)

Tudjuk, hogy a Rák szülöttek, amint lehetőségük adódik rá, visszamásznak a komfortzónájukba. De 2023 horoszkópja szerint idén nem ez lesz a dolguk. A bolygók fedeznek, odafigyelnek rád, ne aggódj! Itt az ideje, hogy adj a szenvedélyeidnek és terveidnek esélyt! A megfelelő lelkesedéssel és energiával még az év nem túl kedvező napjain is sikerrel jársz. Csak néhány tanácsra van szükséged (az életed bizonyos területein), és teljes hitre önmagadban, és a jó eredmények pillanatok alatt megmutatkoznak az életedben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bátor Oroszlán szülöttek számára semmi sem nehéz az életben. Bár az év néhány kihívást is az utadba állíthat, elég jól fogsz boldogulni. A 2023-as jóslat szerint az elégedettség lesz jellemző rád ebben az évben. Motivált leszel, hogy a legjobb legyél és a legjobbat kapd. Mindig lesz rá késztetésed, hogy a lehető legmegfelelőbb erőfeszítéseket tedd. A bolygók is ezt követelik meg tőled. Másrészt azonban azt is szeretnék, hogy értékelj, mielőtt mindent a saját kontódra írnál! Vegyél észre másokat is!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 22.)

Te vagy az egyik legjózanabb fejű csillagjegy. De még te sem vagy tökéletes. Ugye? A Szűz 2023-as éves horoszkópja egy apró figyelmeztető jelzést tartalmaz számodra - ne vonj le elhamarkodott következtetéseket! Ez az apró tanács megmentheti az évedet, és segít javítani mindazon, ami az elmúlt évben összekuszáltál. Egy mini hullámvasútra azért számíthatsz 2023-ban magasságokkal és mélypontokkal, de az biztos, hogy messze vagy attól, hogy gödörbe zuhanj! Ezért inkább örülj a leckének, és becsüld meg, amit csak tudsz és amid van!

Mérleg (szeptember 23. - október 23.)

Mindannyian tudjuk, hogy az egyensúly a nyugalom kulcsa. És a Mérleg 2023-as éves horoszkópja határozottan ugyanezt jelzi. Önvizsgálatra, a fejlemények megértésére és az időnek megfelelő változtatásokra azonban szükséged lenne. A bolygóátvonulások elég nagy mértékben kedveznek neked, és elégedettséget hoznak az életedbe. Még mindig ne feledd, hogy nem minden válik be nálad is, ami helyesnek tűnik. Ezért mindig kérj segítséget, ha szükséged van rá! Hamarosan, a 2023-as évben ez lesz az elégedettséged záloga, hogy nem vagy egyedül!

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Skorpió szülöttei nem sokat érintkeznek, mondhatni maguknak valók. Szeretnek egyedül lenni, és a 2023-as éves horoszkópja segít neked ebben, eredményesen haladsz előre egyedül is. Másfelől egy kis módosításra is szükséged lesz ahhoz, hogy a boldog időket bevonzd az életedbe. Ha van egy újévi fogadalmi listád, nos, akkor hajrá, valósítsd is meg! Tartsd a kormányt egyenesen, mert a bolygóátvonulások csak akkor engedik, hogy összhangban legyen az életed, ha türelmet és kitartást fogadsz el. Menni fog ez, ahogy ismerünk!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mindenképpen kedvező évnek nevezhetjük ezt az évedet. A Nyilas 2023-as éve a felfedezés és a megértés időszaka. Nemcsak a bolygók áldását kapod, hanem nagyszerű eredményeket is elérhetsz. Szóval, ne maradj alul, hiszen számodra ez egy tökéletes év lesz! Azonban ne szállj túl magasra, mert néhány fordulat is érhet, amelyek módosításokra és változtatásokra késztetnek majd, hogy tisztán lásd az előtted álló életet és annak útjait. Ezért jön egy mini figyelmeztetés: maradj távol a kockázatos dolgokról, hogy tényleg nagyszerű életed legyen!

Bak (december 22. - január 20.)

Akadályok jönnének és mennének, de a Bakok nem adják fel! És ennek a hozzáállásodnak 2020-ban, 21-ben és 22-ben is meg kellett maradnia. Erősen, az erkölcsi szinted, és az életmódod mellett kiállva 2023-ban is elég jól boldogulsz. A kiállásod, karaktered nemcsak sikert hoz neked, hanem az előző év összes meg nem valósult tervét is segít megvalósítani. De ne feledd, hogy ne fuss bele semmilyen rövidítésbe, mert az biztosan pillanatok alatt az út másik oldalára rántana. Szóval, ragaszkodj a nemességedhez és kövesd azt, amit a legjobban tudsz - légy önmagad!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Csakúgy, mint a szimbólumod, túl sokat viselsz ahhoz, hogy hangosan kimondd. De a Vízöntő 2023-as éves horoszkópja megoszt veled néhány olyan napot és eseményt, amelyekben élvezheted az énidődet, és dolgozhatsz magadon, hogy jobb dolgokat érj el az előtted álló évben. Ráadásul az év nagyszerű lesz számodra, ha folyamatosan minden erőfeszítésedet a megfelelő helyekre koncentrálod. Ne hagyj figyelmen kívül semmilyen figyelmeztetést, amely visszatart valaminek a teljesítésétől! Gondolkozz, mielőtt cselekszel! Emellett soha ne menj bele semmibe önző indítékkal, mert ez a jó évedet egy nem túl jó évvé változtathatja.

Halak (február 20. - március 20.)

Először is, legyél hálás azért, amid van! A 2023-as éves horoszkóp erre szólít fel. A bolygóátvonulások az életed minden területén lehetővé teszik, hogy boldogságot terjessz, és ugyanezt vonzd be az életedbe. Dolgozz a mottó szerint - naponta egy jócselekedet! Mivel a horoszkópod azt jósolja, hogy elég nagy az esélye annak, hogy időnként pesszimizmusba ütközöl, tartsd magad szigorúan valamihez - például egy fogadalomhoz vagy gyakorlathoz -, mivel ez plusz pontokat ad az előtted álló évhez.

Mit tartogat még 2023? Olvass róla

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője