Mérleg éves horoszkóp: 2023 szexuális izgalmakat ígér neked

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Éves horoszkóp sorozatunkban jegyről-jegyre vesszük végig, kire mi vár 2023-ban karrier, szerelem és fejlődés téren. Mivel nagyon nehéz és sűrű időszakot élünk, nyilván kíváncsi vagy, megkönnyebbülést hoz-e a következő év, és ha igen, mikortól lesz könnyebb. Tarts velünk, hogy felkészülten várd 2023-at – lássuk, mi vár rád, ha Mérleg vagy.

A Mérlegek 2023-ban egy pillanatig sem fognak unatkozni a hálószobában
A Mérlegek 2023-ban egy pillanatig sem fognak unatkozni, ha szexről van szó
Fotó: Keszeg Ágnes

Kedves Mérleg, amikor átbillensz az új évbe, aktívabb szexuális életre vágysz, mert kevesled, amiben részed van. Az év a szexuális szférát tekintve talán nagy kijózanodással kezdődik, de ahogy telnek a napok, megszaporodnak a szórakozási lehetőségek egy új partner társaságában, aki testileg és szellemileg is nagyon szexi és provokatív. Az Uránusz felajánlja, hogy kísérletezz a virtuális szexszel. Ne mondj nemet a párodnak, de fogadd el, hogy a Bak-időszakban a partnered a neked esetleg nem kedvező pillanatban végrehajtott szeretkezés közben nem szikrázik a mohóságtól.

Május közepéig úgy érzed, az egész életed abból áll, hogy egyik kapcsolatból a másikba esel. Soha nem voltál az a fajta nő, aki szeret egyedül élni. Szereted, ha van párod, mert attól értékesnek érzed magad. A Szaturnusz a Vízöntő jegyében Bálint-nap táján arra késztet, hogy az ágyban mindig a megszokott dolgokat javasold partnerednek. Nem lesz szórakoztató mindig ugyanabban az időben és mindig ugyanúgy szeretkezni. Ha szeretnéd megakadályozni, hogy a szenvedély kialudjon köztetek, vegyél néhány szexjátékot.

Az év első felében van, aki házassági ajánlatot tesz neked, míg mások csupán egy nem túl szoros viszony erejéig érdeklődnek irántad. Lehetnek riválisaid, akik megpróbálják kivetni hálójukat a partneredre, de csalódniuk kell. Március végéig rövid távú, szórakoztató, úti kalandra számíthatsz, hosszú távon azonban adódhatnak problémák abból, hogy a pasi nem hajlandó feladni függetlenségét. Lesznek nagyon hasznos tiszteletdíjas munkáid, melyek jól jövedelmeznek.

Családoddal, gyermekeddel, munkáddal vagy lakásoddal kapcsolatban azonban növekszik a felelősség; egyeseknek a megfelelő ingatlan vagy állás megtalálása okozza a legfőbb problémát. Családi vállalkozásodnak az év elején nagy szelet jut az üzleti tortából. De mivel szeretsz halogatni, időnként szükséged van egy kis noszogatásra és anyagi ösztönzésre, hogy feladataidat határidőre elvégezd. Céljaidat inkább ravaszkodással és manipulációval éred el, mintsem „könyökmunkával”. Mivel a szerencsét és bőséget jelző Jupiter május közepétől horoszkópodnak a szexet és a társad vagyoni helyzetét uraló Bikában halad, ráadásul a Plútó is március végétől június első harmadáig horoszkópod szerelmi szektorában vendégeskedik, megtalálod a szexuális kielégülés receptjét, és olyan társ mellett köthetsz ki, akitől hasznot remélhetsz akár az üzleti életben akár a munkádban.

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Ám az önállóság érzése miatt fontos, hogy saját pénzzel rendelkezz. Pénzügyi függőség esetén ugyanis eltűnik az önbecsülés. Pénzügyi témák és kérdések hatással vannak kapcsolataidra, s ez időnként bonyodalmakat okoz. Mindig is szerettél volna szexi jelmezbe bújni és szerepjátékokat kipróbálni? Gyerünk! Amennyiben szeretnél egy otthonról irányított vállalkozást beindítani, a csillagok ezt is lehetővé teszik számodra. Alkalmazottként viszont a bizonytalanság márciustól nem elégít ki, csak a teljes biztonság, a szociális juttatások pedig azért fontosak számodra, mert munkád ellenértékeként szeretnél kapni valami meghatározott különtérítést, például megfelelő egészségügyi ellátást.

Mi vár rád még? Mutatjuk:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Egész eddigi életedben helytelenül pisiltél, és még csak nem is tudtál róla

Egész eddigi életedben helytelenül pisiltél, és még csak nem is tudtál róla

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)