Ikrek éves horoszkóp: szerelmet és szenvedélyt hoz számodra 2023, márciusban viszont akadály elé állít

Éves horoszkóp sorozatunkban jegyről-jegyre vesszük végig, kire mi vár 2023-ban karrier, szerelem és fejlődés téren. Mivel nagyon nehéz és sűrű időszakot élünk, nyilván kíváncsi vagy, megkönnyebbülést hoz-e a következő év, és ha igen, mikortól lesz könnyebb. Tarts velünk, hogy felkészülten várd 2023-at - lássunk, már vár rád, ha Ikrek vagy.

Az Ikrek számára 2023 a szerelemről szól majd
Az Ikrek számára 2023 a szerelemről szól majd
Fotó: Keszeg Ágnes

Kedves Ikrek, az évbúcsúztatón, pezsgőbontáskor legyél képes különbséget tenni szex és szerelem között. Gondolj magadra, és ne hagyd, hogy valaki, aki az ágyába akar csalogatni, veszélybe sodorjon. Ha lemaradtál az adóbevallással, ne kapkodj, inkább mentsd, ami menthető. Több cég is verseng érted, ám ha riválisod májustól elszipkázza a legjobb embereidet, a tönk szélére juthatsz. Marssal az oldaladon azonban jössz-mész, intézkedsz, kapcsolatokat keresel, de le kell szoknod arról, hogy a párodtól vagy barátaidtól várd el, hogy gondoskodjanak rólad.

Március végéig szinte minden egyes nap más fiú üzenete vár a Facebookon. Sőt, a telefonszex sincs kizárva. Munkatársad vagy egyik üzletfeled, akivel az ágyban kötsz ki, az év elején örömmel teszi rendbe a könyvelésedet. Lehet, hogy tavaszig semmiért nem kellett keményen dolgoznod. Ment minden, mint a karikacsapás: az egyetem, a barátok, a szeretők – az élet.

A tavasz nagy erőfeszítéseket követel majd

De márciustól a pénzt, a rangot és a társadalmi helyzetedet elveszítheted vállalatod gazdasági visszaesésének vagy válság következtében. Így van ez a házasságod és kapcsolataid területén is. Hivatásod márciustól nagy összeszedettséget, kiegyensúlyozottságot és állhatatosságot kíván, de félő, hogy sok ellenséget szerzel magadnak munkád közben. Akár tetszik, akár nem, kénytelen leszel megszokni az új körülményeket a munkában, de még titokban se tarts fenn kapcsolatot olyan pasival, aki ki akar penderíteni az állásodból.

Az sem kizárt, hogy elkerülhetetlenné válik az állásváltoztatás. Különféle manipulációkkal (érzelmi zsarolás, anyagi vagy szexuális kiszolgáltatottság, bűntudatébresztés) elérheted, hogy a párod függővé váljon tőled, de éppen ezek a praktikák gyakorolnak negatív hatást a másikra, s aláássák a bizalmát. Nem árt tudni, hogy sok válásért vagy megromlott kapcsolatért az anyagi kényszer a felelős. Legkevésbé a párodat és a hivatalos ügyeket szabad elhanyagolnod, és a közlekedésben is vigyáznod kell. Ha májusban külföldön vállalsz munkát, ez jogi problémákat vethet fel.

Csábításra mindig marad energiád

Igyekezz szabálytisztelő módon viselkedni és messzire elkerülni minden gyanús alakot. De ügyesen bánsz a szavakkal, így el tudod simítani a félreértéseket, megoldani a dolgokat, jó üzleteket és szerződéseket kötni. Dübörög a kereskedelem, még a hibás árut is eladhatod, mert vonzerőd ellenállhatatlan. Csak arról ne feledkezz meg, hogy uralkodó planétádnak, a Merkúrnak tolvajokhoz és csalókhoz is köze van, így gyakran ügyesen fordítod saját javadra a dolgokat anélkül, hogy ragaszkodnál az igazsághoz.

Íme minden, amit tudnod kell az Ikrek jegyről!

Dolgozol, beszélsz, ahogy jónak látod, és ez lehet félreérthető is, hogy a helyzet kimenetele számodra kedvezőbb legyen. A pasizásra sem sajnálod az időt, mert szeretsz szavakkal csábítani és válogatni a számtalan felkínált lehetőség közül. A szabad madarakat különféle módokon csábítod el, leginkább szójátékokkal. De kerüld az összeütközést azokkal az emberekkel, akiknek hatalom és pénz van a kezében, ne pereskedj, a törvényeket pedig, függetlenül attól, hogy etikusak vagy nem, be kell tartanod.

Mi vár rád még? Mutatjuk:

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói