Rák éves horoszkóp: 2023 számodra a pénzről és a gyarapodásról szól majd

Éves horoszkóp sorozatunkban jegyről-jegyre vesszük végig, kire mi vár 2023-ban karrier, szerelem és fejlődés téren. Mivel nagyon nehéz és sűrű időszakot élünk, nyilván kíváncsi vagy, megkönnyebbülést hoz-e a következő év, és ha igen, mikortól lesz könnyebb. Tarts velünk, hogy felkészülten várd 2023-at - lássunk, már vár rád, ha Rák vagy.

A Rák számára a kapcsolatok és a pénz kerül majd a középpontba
A Rák számára a kapcsolatok és a pénz kerül majd a középpontba
Fotó: Keszeg Ágnes

Kedves Rák, lehet, hogy a párod megint nehéz anyagi helyzetbe kerül, de te komolyan veszed a házassági fogadalmadat, hogy jóban-rosszban vele maradsz. Reménykedsz, hogy ki tud mászni az adósságokból, de legalábbis komoly erőfeszítések árán újra talpra áll. Te ugyan csak végső esetben válnál el, de néha fenyegetően lépsz fel partnereddel szemben. Ám ha a tanulmányai vagy egy külföldi ajánlat miatt jobb lehetőséghez jut, vállalkozásának komoly jövőt jósolnak.

Ha jelenlegi állásodban nem számíthatsz sem előléptetésre, sem fizetésemelésre, akkor az év első negyedében sűrűn váltogatod a munkahelyeidet mindaddig, míg egyik barátod cégénél el nem helyezkedsz. Sor kerülhet pályamódosításra, ám ha csak a fenyegető csőd híre az egyetlen, ami anyagias természetű párodat az év első heteiben képes kibillenteni fásultságából, nem tanúsítasz nagy ellenállást, amikor összefutsz régi szeretőddel vagy vállalkozó társaddal. Amire szükséged van, az az újdonság, céged megmentése a bukástól. Friss gondolkodású és nyitott emberekkel társulhatsz, s biztosan találkozni fogsz valakivel, aki különleges, de ez a személy nem a szerelmed lesz, hanem egy barát vagy üzleti partner. Márciustól élet- és világszemléleted komolyabbá válik, mélyen bele akarod ásni magad kedvenc témáidba. Lehet, hogy a pároddal azt mérlegelitek, áttelepüljetek-e külföldre. Pillanatnyilag igen sok város kínálkozik, ahol mindkettőtöknek jó esélyei lesznek.

A pénz nagyon fontos terület lesz számodra jövőre

Március vége és június között előtérbe kerülhetnek a közös pénzügyekkel kapcsolatos témák. Partnered vagy üzletfeled bármennyire sürget, vizsgáld meg alaposan, mielőtt belevágsz egy társulásba, hogy a szóban forgó előnyöket és hátrányokat helyesen tudd felbecsülni. Igyekezz szigorú ellenőrzés alatt tartani pénzügyeidet, mert a kellemes modor mögött májusban jéghideg számítás lapul.

Ha sikerül véget vetned egy függőségen alapuló kapcsolatnak, a nyári esküvők júniusban kihozzák partneredből, aki talán külföldön keresi a boldogulás útját, hogy végre elgondolkozzon kettőtökön. Kiderül, hogy komolyan gondolja veled, tisztességes feleséget akar csinálni belőled. Az aranylakodalomra ugyan még sokat kell várnotok, ám ha már az esküvőt tervezed, ígérd meg kollégádnak vagy egyik barátnődnek, hogy őt fogod felkérni tanúnak.

Íme minden, amit tudnod kell a Rák jegyről!

Még egyedül? Májusban egy barátságot vagy munkakapcsolatot az tesz különlegessé számodra, amit megoszthatsz, ami titkos és magánjellegű – amit csak ti ketten tudtok értékelni, és a pokolba a világ többi részével. Szóval élvezd, és próbálj megbízni ebben a személyben, aki nagyon megérdemli! És gondolj azokra a helyekre és társasági összejövetelekre, amelyeken együtt fogtok megjelenni – ez a legjobb, amit kaphatsz!

Mi vár rád még? Mutatjuk:

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói