Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma abban segít eligazodni, hogyan indíthatjuk a lehető legjobban a 2023-as évet a csillagjegyünk szerint.

Mutatjuk, hogyan indítsd 2023-at a csillagjegyed szerint, hogy a lehető legfantasztikusabb éved legyen
Mutatjuk, hogyan indítsd 2023-at a csillagjegyed szerint, hogy a lehető legfantasztikusabb éved legyen
Fotó: Gettyimages.com

Sokszor írom, hogy ne a Nap jegyét, azaz ne a horoszkópotokat nézzétek, hanem inkább a többi személyiségjelölőt, mint Hold és Aszcendens vagy minimum a hármat együtt – na most nem ez a helyzet! Ezúttal kizárólag a horoszkóp számít, szóval amelyik csillagjegyre esik a születésnapod dátuma, azt olvasd el. Ugyanis ez a jegy az egofejlődésünk iránya, a Hold és az Asc múlt jelölők, szóval az előre számunk a napjegyünkben van. Lássuk is, hogyan érdemes indítanunk a 2023-as évet!

Kos

Ha eddig nem sportoltunk, mindenképpen kezdjük el. Éljük meg a versenyzést annyiszor, ahányszor csak lehet. Álljunk ki magunkért és másokért minden szituációban. Legyünk pörgősek és aktívak a mindennapokban. Indítsunk el könnyen dolgokat.

Bika

Tanuljuk meg élvezni az életet. Együnk, igyunk jókat, szexeljünk nagyokat, legyünk sokat csoportban, kezdjünk el művészkedni, vagy hozzunk létre bármit a fizikai síkon. Ha a pénzteremtéssel kezdünk el időt tölteni, az is jó irány.

Ikrek

Iratkozzunk be egy suliba vagy kezdjünk el mi tanítani, vigyük a tudást jobbra, balra, kereskedjünk, kommunikáljunk. Legyünk lazák és alkalmazkodóak, éljünk a mának.

Csillagjegyek, akik nem tűrik, hogy korlátozzák őket

Csillagjegyek, akik nem tűrik, hogy korlátozzák őket

Rák

Gondoskodjunk valakiről, vagy valamiről. Főzzünk sokat, tegyük kuckóssá az otthonunkat, kutassunk a múltban és foglalkozzunk minél többet a gyerekeinkkel.

Oroszlán

Mutassuk meg a világnak, hogy milyen kiválóak is vagyunk. Legyünk kreatívak, álljunk színpadra, vagy kezdjünk el embereket vezetni. Nem baj, ha nem mi leszünk a következő Picasso, de kezdjünk el festeni, ha régóta szeretnénk. Iratkozzunk be egy énektanárhoz, vagy szimplán írjuk ki a gondolatainkat magunkból.

Szűz

Foglalkozzunk az egészségünkkel, dolgozzunk precízen sokat, elégedjünk meg a gólpasszal, ne akarjunk Ronaldók lenni. Álljunk bele a szolgálatba és javítsuk ki a hibákat körülöttünk, de nagyon kedvesen. Vegyük észre, hogy gyógyítói képességünk van egy témában, használjuk.

Mérleg

Mutassuk meg szépérzékünket másoknak is. Iratkozzunk egy művészeti tanfolyamra, vagy egy illem kurzusra. Kezdjünk el meditálni és hozzuk egyensúlyba az érzelmeinket és az eszünket. A párkapcsolattal kapcsolatban minden előrelépés isteni a számunkra.

Skorpió

Ássunk a személyiségünk mélyére. Kezdjünk el önfejlesztő könyveket olvasni, vagy pszichológushoz járni. Indítsuk el a spirituális vonalat az életünkben és gondolkozzunk el mennyire önazonos a szexuális életünk.

Nyilas

Utazzunk el valahova, kezdjünk el tanulni vagy tanítani, legyünk kicsit lazábbak és spontánabbak. Lelkesítsünk másokat, adjunk elő, szóval nyilvánuljunk meg, hiszen ezért jöttünk a Földre.

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbb szeretők az ágyban

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbb szeretők az ágyban

Bak

Fektessük le a nagy művünk első kockáját. Nem baj, ha ebben az évben még nem tudjuk felépíteni, de legalább kezdjük el tervezgetni. Dolgozzunk sokat, álmodjunk nagyot, és fektessünk időt energiát abba, hogy képezzük magunkat, hiszen így fogunk tudni előre lépni.

Vízöntő

Képezzük magunkat szellemileg, gyártsunk teóriákat, lázadjunk minden ellen, foglalkozzunk csoportokkal. Vegyünk legalább három könyvet idén és olvassuk is el őket.

Halak

Nézzünk meg egy romantikus filmet, segítsünk másokon, legyünk önfeláldozóak, merjük megélni az érzelmeinket és akár öntsük őket bele egy művészeti ágba. Mindegy, hogy festünk éneklünk vagy korongozunk, csak mutassuk ki az érzelmeinket. Csinálhatunk valami giccsesen romantikusat is.

Mi vár rád még?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője