Június a Föld-Ló hónapja: élvezd az élet-adta lehetőségeket, de hallgass a belső hangodra!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Megérkezett a Föld-Ló hónapja, ami teljesen kinyitja előtted a világot! Lehetőségek tárháza kecsegtet minden jóval, neked már csak annyi a dolgod, hogy megtanulj élni velük. Lény nyitott, optimista, mosolyogj sokat és hidd el, hogy valami csodálatos fog történni veled!

A kínai asztrológia szerint a június az új lehetőségek hónapja
A kínai asztrológia szerint a június az új lehetőségek hónapja
Fotó: AleksandarNakic/Getty Images

A kínai asztrológia élménydús és izgalmas hónapot ígér. Beköszöntött a nyár, és vele együtt a szabadság érzése. Végre kimehetsz a szabadba a barátaiddal, és új kapcsolatokat is kialakíthatsz. A június esélyt ad számodra, hogy megmutasd mi rejlik benned, úgyhogy engedd magad ragyogni! Arra azonban figyelj, hogy ne szaladjon el veled a ló, és hagyj időt arra is, hogy időnként lecsendesedj, megpihenj. Fontos továbbá, hogy figyelj a belső hangodra; mindig jó tanácsadó, ezért érdemes bízni benne.

Tigris

Akik ebben az évben születtek: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Pozitív hozzáállású, energikus, inspiráló és meggyőző vagy júniusban. Lelkesedésed mindenkit felülmúl. Lépj ki a színpadra a homályból, mutasd meg magad, mert ezúttal kimagaslóan teljesíthetsz! Nagy hatással vagy a körülötted lévők életére, a környezetedre, inspiráló és követendő példa vagy mások számára, és bárkit magad mellé tudsz állítani. Képes vagy mások életének megváltoztatására, csak akarnod kell! Elegáns, csinos, misztikus, varázslatos vagy - mutasd meg magad!

Nyúl

Akik ebben az évben születtek: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Júniusban olyan dolgokat vehetsz a szívedre, amik nem rád vonatkoznak… Olyan helyzetekben találhatod magad, amikor úgy érzed, mások miatt kell szégyenkezned. Ezek vonatkozhatnak a párkapcsolatra, vagy éppen a múlttal kapcsolatos dolgokra. Bár ezekről nem tehetsz, mégis kisebbségi érzésed lehet, szégyenkezhetsz... Ezek a dolgok válaszutakat hozhatnak: ha kiállsz valami mellett, egy másik érintett dolog leépülhet. Ezt az energiát azért kaptad, hogy kiállj magadért. Határold el magad azoktól a dolgoktól, amik nem téged minősítenek. Csak magadnak kell megfelelned!

Sárkány

Akik ebben az évben születtek: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Érezheted azt, hogy valahogy nehezebben vágsz bele dolgokba, mintha nem lenne elég önbizalmad ahhoz, hogy elkezdd. Kényelmesebb lehetsz a megszokottnál és hatalmas erőfeszítésnek tűnik megmozdulni, belevágni az ötleted megvalósításába. Ezer meg ezer dolgot fel tudsz sorolni kifogásnak, hogy miért nem tudod elkezdeni, végül pedig addig húzod-halasztod, míg egy külső körülmény hatására kell majd belevágnod egy olyan dologba, amelyről azt gondolod, hogy neked nem sikerülhet… Tudnod kell, hogy ha belevágsz, minden erőforrás adott hozzá. Vedd kezedbe az irányítást, és terveidet nagy valószínűséggel sikerre viszed. Ha eddig halogattál valamit, most kezdj bele a megvalósításba - te magad is meg fogsz lepődni az eredményen!

Kínai asztrológia: júniusban ránk talál a szerencse és a szerelem

Kínai asztrológia: júniusban ránk talál a szerencse és a szerelem

Kígyó

Akik ebben az évben születtek: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

Lelkes vagy, elegáns, energikus és nagyon pozitív ebben a hónapban. Inspiráló és meggyőző, mondanivalódnak nagy súlya van. Előtérbe kerülnek spirituális képességeid, szívesen lépsz ki a nyilvánosság elé, bontakozol ki, tanácsot adsz, utat mutatsz. Adj hangot a benned lévő bölcsességnek, tapasztalatnak, és segíts a körülötted lévőknek is megtalálni saját útjukat. Nagy hatással vagy ezúttal az emberekre; most rád szegeződnek a tekintetek.

Akik ebben az évben születtek: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Júniusban az élet élvezetéé a főszerep. Pezsegsz, vidámkodsz, mindent kipróbálsz és hajlamos leszel átesni a ló túloldalára. Végül pedig rájössz, hogy az egész nem ért semmit, nem tett boldoggá, sőt, tulajdonképpen nem is ezt kerested. Hajlamos lehetsz túlhajszolni az élet élvezetét, és a végén a csalódás okozta kiégés indíthat el az önismeret felé. Figyelj azért és hallgass az intuíciódra; ő fog súgni neked, hogy mikor kell megállnod. Ugyanakkor találkozhatsz valakivel, aki segít megélni az élet dolgait. Nagyon szenvedélyes kapcsolat kerekedhet belőle, és ha jól csinálod, vele képes leszel ledönteni a tabukat, a gátakat, sérelmeket, traumáidat. Mindenképpen figyelj a belső hangodra és dönts helyesen!

Kecske

Akik ebben az évben születtek: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

Lelkes vagy, szenvedélyes, energikus, hatni tudsz a környezetedre. Emellé párosul a spiritualitásod, ötleteid, bölcsességed. Jön egy sugallat a semmiből és ezúttal a tetterő is ott lesz benned: megálmodod és létrehozod. Júniusban nincs számodra lehetetlen: egyszerűen érzed a megoldást, hogy mikor mit kell tenned! A legjobb, legbölcsebb gondolatok találnak meg júniusban, és olyan dolgokat leszel képes megteremteni, amik mérföldkövet jelenthetnek majd az életedben. Figyelj hát, hogy mikor jön az ötlet, és ha elérkezett, valósítsd meg! Erős kisugárzásoddal nagy befolyásod lesz a környezetedre, hatni tudsz másokra és lelkesíteni tudod majd a körülötted lévőket. Lehetőséged lesz megmutatni magad, lépj hát ki a fénybe!

Majom

Akik ebben az évben születtek: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

Próbáld meg a legtöbbet kihozni ebből a hónapból. Ismerkedj, nyílj meg, menj társaságba, élvezd az életet! Mielőtt viszont túlhúznád a dolgokat, hallgass a belső hangodra. A többi jeggyel ellentétben neked könnyebb lesz megtartanod a határokat, és megfelelő időben jó döntést hozni. Használd ezt az erőt, és segíts barátaidon is, ha elszaladna velük a ló…Figyelj arra, hogy ne légy túl konok és tudj változtatni a saját szabályaidon. Változékony hangulat és érzékenység jellemezhet júniusban, ezért fontos, hogy saját magadra is elegendő erőt fordíts.

Kakas

Akik ebben az évben születtek: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

Ez a hónap kicsit megváltoztatja "halmazállapotodat." Kevésbé lehetsz kitartó, határozott, konok, szabálykövető. Engedd el kicsit a gyeplőt, a sok munkát, és szórakozz, ismerkedj, menj társaságba, élvezd az életet! Éld meg ebben a hónapban az élet napos oldalát! Engedd, hogy intuíciód utat mutasson, és kövesd a sugallatokat, ugyanakkor fontos, hogy a középúton marad.

Kutya

Akik ebben az évben születtek: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Eleganciád és pozitív hozzáállásod inspiráló a környezeted számára, bárkit magad mellé tudsz állítani. Lelkesedésed nagy hatással van az emberekre és ki tudsz lépni a homályból a nyilvánosság elé. Ha fontos tárgyalásra készülsz, időzítsd júniusra, mert ebben a hónapban bárkit bármiről meg tudsz győzni. Képes vagy erősen hatni az emberekre, az életükre, a felfogásukra, döntéseikre. Júniusban előtérbe kerül a spiritualitásod, és minden ami misztikus. Ha vallásos vagy, akkor pedig ezen a területen fogsz sokat fejlődni.

Éves kínai asztrológia: nézd meg, mit hoz neked a Nyúl éve az állatjegyed alapján

Éves kínai asztrológia: nézd meg, mit hoz neked a Nyúl éve az állatjegyed alapján

Disznó

Akik ebben az évben születtek: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

Számodra egyensúlyt hoz a június. Nyugodt vagy, stabil, komótos, ragaszkodó, a biztonságod előtérbe kerül. Kényelmesen és bölcsen elfogadod a körülményeket magad körül. Döntéshelyzetben érzelmeid most túlságosan befolyásolhatnak, ezért hallgass a belső hangodra, hogy jó döntést tudj hozni. Ha változtatni szeretnél, azt ne most lépd meg, mert még nincs itt az ideje. Hajlamos lehetsz megrekedni, ezért 2-3-naponta vizsgáld felül: vajon arra haladsz-e, amerre szeretnél?

Patkány

Akik ebben az évben születtek: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Júniusban igen feszült vagy. Érzelmi hullámvasúton ülsz egész hónapban, és minden nagyon megérint. Felpörgött, intenzív érzelmi töltöttség jellemez, és most a legmélyebb önmagadba tudsz rálátni a legmagasabb pontról. Az eltemetett, fájdalmas élményeid ezúttal a felszínre törhetnek, de lehetőséged lesz megérteni őket, hiszen utólag visszanézve szembesülsz magaddal, így begyógyulnak a régi sebek. Végre képes vagy elengedni terheidet, hogy ne kelljen tovább cipelned őket. Minden, amit a párod mond vagy tesz, jó vagy rossz irányból megérint, és rávilágíthat rejtett motivációidra. Ha jön egy ilyen erős érzelmi kilengés, tudatosítsd magadban, hogy nem is olyan nagy dolog, nem tart sokáig és számolj el 10-ig! Fontos, hogy ne hozz hirtelen döntéseket, hanem inkább kérj időt, és várd meg, amíg lecsillapodsz. Egyébként pedig meditálj vagy figyeld a légzésed minden nap 2 percig; az segít kiegyensúlyozottabbá válni.

Bivaly

Akik ebben az évben születtek: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Júniusban igény merülhet fel benned a spirituális tanulmányokra, aminek következményeképpen találkozhatsz a guruddal, aki felsegít téged a fejlődésed következő lépcsőfokára. Hogyha van valamilyen betegséged, ebben a hónapban spirituális oldalról érkezhet rá segítség: valamilyen módszer, megoldás vagy gyógymód formájában. Vizualizáld a jót, a gyógyulást, kérj spirituális segítséget (meditálj, imádkozz); az megoldhatja a problémád. Előfordulhat, hogy hátráltatva érzed magad, mintha megátkoztak volna, és rossz energiákat érezhetsz magad körül. Ha így lenne tudd, hogy ez egy következménye lehet annak, amit valamikor te kívántál másnak. Júniusban az összes mágikus csintalanság visszatérhet hozzád. Figyelj tehát mostantól arra, hogy mikor, kinek és mit kívánsz, mert előbb-utóbb visszakaphatod.

Érdekes az asztrológia? Ideje jobban elmélyülni a témában:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Koppenhága utcáiról a globális divattérképre: mit tud a dán divat?

glamour plusz ikon Koppenhága utcáiról a globális divattérképre: mit tud a dán divat?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)