Éves kínai asztrológia: Olvasd el, mit ígér a Nyúl éve hónapokra bontva

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Tigris után jóval harmonikusabb és játékosabb energiákat ígér majd a nemrég elkezdődött Nyúl éve, ami kapcsolataink, fejlődésünk és karrierünk szempontjából is fontos változásokat hoz. Segítünk, hogy minden információd meglegyen ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőle.

Hozzon sok boldogságot a Nyúl éve!
Hozzon sok boldogságot a Nyúl éve!
Fotó: Gettyimages.com

A Víz-Nyúl évében bármennyire is szeretnénk, nem látunk majd előre, egy fátyol rejti el előlünk a jövőt. Kicsit olyan lesz majd, mint amikor a ködben tapogatózunk: lassan, óvatosan kell lépkednünk és nyitott várakozással fogadni azt, ami érkezik, mert nem lesz kiszámítható a jövő. Fogadjuk hát el, hogy bármi jön is, az az épülésünket fogja szolgálni, és értünk érkezik, nem ellenünk. Előfordulhat, hogy félni fogunk az előttünk álló feladattól, de tudnunk kell, hogy a Nyúl célratörő és igazi túlélő. Tehát nagy baj nem történhet, ha óvatosak vagyunk. Ugyanakkor dilemma esetén nehezen fogunk dönteni, ezért tanuljunk meg hallgatni az intuíciónkra, az fog kisegíteni bennünket a mindennapokban.

Nagy békülések történhetnek ebben az évben olyanok között is, ahol már évek óta nem beszélnek egymással. Érdemes most megbolygatni ezeket a szálakat, mert a Nyúl nagy erőssége a kompromisszumkészség, a nyitottság, komoly rugalmassággal rendelkezik és nagyon diplomatikus. Ha úgy viselkedünk, mint ő, évünk sikeres és örömteli lesz. Tudnunk kell, hogy bármibe is kezdünk, az lassan, de biztosan növekedni fog. Viszont nagy hangsúlyt kell fektetnünk a jó alapok letételére, mert ezúttal a gyenge alapozásnál úszhat el a dolog. A stabil alapot, biztonságot gondoskodással, öleléssel is tudjuk erősíteni egymásban, gondoskodjunk tehát egymásról, ölelkezzünk minél többször!

Mit hoz a Nyúl éve?

2023 a növekedés, a kapcsolatépítések, kompromisszum, tárgyalások, béke, békülések, rugalmasság, ugyanakkor a nagy meglepetések éve lesz. Diplomatikusak leszünk, és nem szívesen konfrontálódunk, így nagy összetűzések nem várhatóak az évben, inkább a kiegyezésre hajlunk majd. Nagyon aktívak leszünk fizikailag és mentálisan is, folyton lefoglaljuk majd magunkat valamivel. Menjünk sportolni, utazzunk, legyünk mozgásban, akár költözhetünk is, az energiák támogatni fogják!

Kicsit álmodozók, változékonyak leszünk, hangulatunk ingadozó lesz, körbelengi életünket a rejtély, titokzatosság. Érzéseinkre, sugallatainkra kell hallgatnunk, ők lesznek a legjobb tanácsadóink. Ebben az évben az egyik nagy feladatunk az lesz, hogy belső nyughatatlanságunk mellett megtaláljuk a belső, stabil pontot. Éppen ezért időről-időre vonuljunk vissza belső világunkba, és időzzünk benne. Szívesen megyünk társaságba, ahol kicsit tartózkodók lehetünk, de ne hagyjuk ki a baráti meghívásokat, mert jól fogjuk magunkat érezni. Ezúttal jobban fogunk vonzódni a kreatív alkalmakhoz, kiállításokhoz, bátran meglephetjük tehát egymást valamilyen művészi jellegű tevékenységgel.

Divatban jött a kínai asztrológia! A New Balance kollekciót szánt a Nyúl évének

Divatban jött a kínai asztrológia! A New Balance kollekciót szánt a Nyúl évének

Mi vár ránk a karrierünkben?

Nagyon kreatívak leszünk, rengeteg dolog jár majd a fejünkben, egyszerre ezer dologgal fogunk foglalkozni, folyton új ötleteken agyalunk majd. Az újdonság fog minket „életben tartani”, igazi újítók, multitalentumok lehetünk! Nehezünkre esik majd egy dologra koncentrálni és döntéseink mellett kitartani, erre legyünk tudatosak tervezéskor. Gondolataink folyamatosan csaponganak majd, ezért fontos lesz, hogy inkább rövid távon tervezzünk és kis projektekben gondolkodjunk. Ha pedig mégis nagyobb projektekbe vágjuk fejszénket, akkor osszuk részfeladatokra a nagy feladatot, és legyen lehetőségünk arra, hogy egy kicsit ezzel, egy kicsit azzal is foglalkozhassunk.

A csapatmunkák sikeresek lesznek, az ötletelések nagyon kreatívak és inspirálók, tartsunk tehát minél többször ötletelő találkozókat. Szükségünk lesz arra, hogy kiálljunk egymás mellett. Ha ezt sikerül megvalósítanunk, a kitűzött céljainkat mindenképpen el fogjuk tudni érni úgy, hogy közben konfrontálódnunk sem kell. Okosan és csendben tudjuk majd irányítani a szálakat a háttérből.

Ha mégis ellenállásba ütköznénk, várjunk picit, hagyjuk elcsendesedni a dolgokat, majd érdemes újra nekifutnunk a célunknak. Arra kell figyelnünk, hogy sikerünk egyetlen akadálya túlzott makacsságunk lehet. Legyünk tehát nyitottak a javaslatokra és törekedjünk kompromisszumra. Magabiztosak leszünk és pontosan tudni fogjuk, hogy hová szeretnénk eljutni, szívesen leszünk a középpontban és törekedni fogunk arra, hogy kivívjuk mások elismerését.

A kapcsolataink is harmonikusak lesznek

Érzelmesek leszünk és intuitívak, nagyon könnyen egymásra hangolódunk. Ragaszkodók leszünk, a veszekedéseket elkerüljük, gyengéd odafigyeléssel közeledünk majd egymáshoz. Érzékenyek leszünk egymás gesztusaira is, szavak nélkül is érteni fogjuk egymást, de gondolatainkat nem minden esetben mondjuk el a másiknak. Nem is kell mindig mindent kimondani, elég csak megölelni a másikat, készíteni neki egy finom reggelit vagy meglepni valami kedvessel.

Néha szükségünk lesz fejben félrevonulni, egyedül maradni, ezért hagyjuk egymást néha „szabadon”, levegőhöz jutni. Kicsit távolságtartón, megközelíthetetlenül viselkedhetünk, erre figyeljünk ha éppen társkeresésben vagyunk. Mutassuk meg nyitott, érdeklődő, sebezhető, ugyanakkor rugalmas oldalunkat is. Ebben az évben nagyon könnyű lesz az ismerkedés, a semmiről is nagyon sokat fogunk tudni beszélni, egymás mellett nem fogunk unatkozni.

Lehetőség lehetőségek hátán

Rejtélyes megérzéseink lesznek, figyeljünk hát rájuk, mert ezúttal jó mankóink lesznek, ha tanácstalanok vagyunk. Lesznek segítőink, melyek emberek vagy szerencsés helyzetek formájában bukkannak fel. Ha bajba kerülünk ebben az évben, minél korábban, minél több embernek mondjuk el a bánatunkat, annál hamarabb érkezik a segítség. Ha problémába ütközünk, a rugalmas hozzáállás, a kedves, visszafogott, érzékeny viselkedés, a szabályok betartása, a kompromisszumkészség és a kreativitás húz majd ki bennünket a bajból.

Jól jönne a szerencse 2023-ban? Inspirálja a ruhatáradat a kínai asztrológia Nyúl éve!

Jól jönne a szerencse 2023-ban? Inspirálja a ruhatáradat a kínai asztrológia Nyúl éve!

Mi a helyzet a nehézségekkel?

Türelmetlenek leszünk kivárni tetteink eredményét, ezért tudatosítsuk magunkban, hogy meglesz az eredmény, ha képesek leszünk türelemmel várni. Arra figyeljünk, hogy túl erős véleménnyel találkozva se írjuk felül gondolatainkat, véleményünket, hallgassunk az intuíciónkra, és ne hagyjuk magunkat mások által negatívan befolyásolni. Nem kell mindenkinek megfelelnünk, tartsunk ki a döntésünk mellett! Céljaink eléréséért maradjunk a helyes úton és véletlenül se essünk abba a hibába, hogy manipuláljuk a körülöttünk lévőket! Kicsit pletykásabbak lehetünk, figyeljünk oda, kinek mit mondunk, mert később problémáink adódhatnak belőle.

És akkor nézzük egészen pontosan, melyik hónap mit ígér a Nyúl évében:

Január

A január a mozgalmasság, az ezer felé gondolkodás hónapja, de sokkal inkább a tervezésé, mint a cselekvésé. Icipici stabilitás érkezik, amit érdemes megtámogatnunk meditációval, légzésfigyeléssel, jógával. Ha még egyiket sem csinálod, fontos tudnod, hogy érdemes akkor kezdeni, amikor energetikailag is támogatott, illetve ha egyszer megtanultuk, megtapasztaltuk, azt már senki sem veheti el tőlünk.

Február

Ebben a hónapban fejlődés, tanulás, továbbképzés vár ránk azon a területen, ami érdekel bennünket. Lehetőségünk lesz kiteljesedni azon a területen, ami érdekel. Fontos, hogy ez a terület olyan legyen, ahol szükség van a kreativitásra, mert ez lesz az egyik nagy erősségünk. Válaszutak is érkezhetnek, válasszunk hát bölcsen, az intuíciónkra hallgatva!

Kínai asztrológia: a január alapján 2023 fantasztikus év lesz!

Kínai asztrológia: a január alapján 2023 fantasztikus év lesz!

Március

Ezt a hónapot gyakorlatilag ajándékba kapjuk! Nagy megpróbáltatások nem érkeznek, még rugalmasabbak és alkalmazkodóbbak leszünk, nagy békülések, békítések időszaka ez a hónap. Most érdemes megbolygatni a haragos szálakat és kompromisszumkészen, kedvesen közeledni egymás felé. Arra az egyre figyeljünk, hogy nem kell mindenkinek megfelelnünk, ezért ne hagyjuk magunkat lebeszélni terveinkről, hallgassunk intuíciónkra!

Április

Fejlődés, előrehaladás vár ránk ebben a hónapban. Ezúttal felkerülhet arra a bizonyos i-re a pont, ne késlekedjünk hát, haladjunk bátran utunkon! Választási lehetőségek elé kerülhetünk, választásunk előtt hallgassunk intuíciódra és használjuk képzelőerőnket! Előfordulhat ugyanis, hogy a tetteink következményeként attól, akivel eddig utunkon haladtunk, el kell majd válnunk. Ha ez megtörténne, fontos hogy hideg fejjel gondoljuk végig a történteket, és döntsünk józanul, higgadtan. Amennyiben nem sikerül hideg fejjel gondolkodnunk, könnyen pereskedésekbe fulladhat a dolog.

Május

A május egy amolyan „nagyobb a füstje, mint a lángja” hónap lesz: hirtelen sok minden érdekelhet bennünket. Fellángolunk, majd két szempillantás múlva már arra sem emlékszünk, mi is hozott minket lázba. Ha azonban a kíváncsiság hajt bennünket, ki kell próbálnunk, így el tudjuk dönteni, hogy egyáltalán érdekel-e minket vagy sem az adott dolog (a későbbiekre nézve). Viszont semmiképp se köteleződjünk el hosszú távon, mert a nagy sebbel-lobbal érkezett érdeklődésünk gyorsan tovaszáll.

Sokkal jobb lesz! Ezt mondja a kínai asztrológia a 2023-as Nyúl évéről

Sokkal jobb lesz! Ezt mondja a kínai asztrológia a 2023-as Nyúl évéről

Június

Ebben a hónapban olyan helyzetekben találhatjuk magunkat, ami szégyennel tölthet el minket. Most lehetőségünk lesz megtanulnunk, hogy el kell tudnunk határolni magunkat a családi hátterünktől, a múltunktól és minden olyantól, ami nem ránk vonatkozik, ami nem minket minősít, ezért nem is nekünk kell szégyenkeznünk miatta. Amennyiben ezt nem tudjuk megérteni és feldolgozni, válaszutak elé kerülhetünk.

Július

Párkapcsolatunkban előfordulhatnak olyan történések, melyekre nem látunk rá és nem is értünk igazán. Ha így lenne, tudnunk kell, hogy itt az ideje párkapcsolati könyvek olvasásának, a családállításnak, ezek által jobb rálátásunk lesz a témára, könnyebben megértjük a másikat és elfogadjuk a helyzetet. Továbbtanulás, képzések elkezdésének időszaka ez.

Augusztus

Ebben a hónapban oda kell figyelnünk a szabályokra, a határainkra. Tartsuk be őket és tanuljunk meg nemet mondani, ha szükségét érezzük. Nemet mondani kedvesen is lehet, őszintén, együttérzéssel, asszertíven. Gyakoroljuk az asszertív kommunikációt! Ha cselekedeteinket a becsületesség és tisztesség elvei alapján végezzük, az augusztus harmonikus lesz. Ha bajba kerülünk, minél korábban, minél több helyről kérünk segítséget, annál hamarabb megoldódik a probléma.

A legjobb január vár ránk hosszú évek óta a kínai asztrológia szerint

A legjobb január vár ránk hosszú évek óta a kínai asztrológia szerint

Szeptember

Szeptemberben szükségünk lesz olyan tapasztalatokra, melyek a közfelfogással szembe mennek. Egyszerűen ki kell próbálnunk bizonyos új dolgokat ebben a hónapban, de nem akarunk bántani senkit, csak azt szeretnénk, ha a környezetünk engedné, hogy azt tegyük, amit szeretnénk. A saját fejünk után fogunk menni, nem hagyunk beleszólást az életünkbe. Jobb is, ha hagynak bennünket, ellenkező esetben hazugságokhoz folyamodhatunk, amiből aztán semmi jó nem sülhet ki.

Október

Ebben a hónapban nagy hatással leszünk a környezetünkre. Olyannyira, hogy képesek leszünk egymás életét is megváltoztatni. Beszédeinket, üzleti egyeztetéseinket, konzultációinkat tehát erre a hónapra tartogassuk, hiszen kommunikációnk inspiráló és meggyőző lesz. Ugyanakkor lobbanékonyak, hirtelenek, meggondolatlanok is lehetünk, erre legyünk fokozottan tudatosak.

November

Számos választási lehetőség elé kerülünk ebben a hónapban, és szinte mindegy, hogy melyiket választjuk, fejlődni fogunk a segítségével. Növekedünk, tovább fejlődünk, bármivel is foglalkozunk. Ha már egy ideje kacérkodunk a gondolattal, hogy elkezdünk egy tanfolyamot, itt a legfőbb ideje megtennünk.

December

Olyan ideákat vetíthetünk magunk elé, melyek a valóságban nem léteznek, és erős vágyat érezhetünk arra, hogy ezeket meg is valósítsuk. Ha ezek a vágyak beteljesületlenek maradnak, problémákat okozhatnak szexuális területen és előfordulhat, hogy emiatt nem tudjuk megélni az intimitást. Főleg azokban a kapcsolatokban fordulhat ez elő, ahol minden más rendben van, kivéve az intimitást és ez okoz gondot a kapcsolatban. Tudatossággal ezt a teremtő energiát egy másik életterületre tudjuk koncentrálni. Ha ez sikerül, most teremteni tudunk vele. Kezdhetünk új vállalkozást, bármilyen újdonságot képesek leszünk kitalálni, megteremteni a jövőnket. Decemberben az is előfordulhat hogy találkozunk valakivel, akivel azonnal egy hullámhosszon leszünk, és aki óriási hatással lesz az életünkre. Legyünk hálásak érte, ő azért jött, hogy megfelelő mederbe terelje utunkat.

Érdekes az asztrológia? Ideje jobban elmélyülni a témában:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Szomorú hír érkezett Katalin hercegnéről

Szomorú hír érkezett Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)