Ma mindenképpen kerüld a stresszet - Egymondatos horoszkóp - március 6. péntek

2020.március.6.

A Hold délelőtt elhagyja a Rák jegyét és belép az Oroszlánba. Mivel az Oroszlán-Hold a nap második felében barátságtalan fényszöget zár be a Vénusszal és az Uránusszal, megjelenéseddel ugyan feltűnést kelthetsz, de ne akarj túlöltözni és túlragyogni másokat! Ha grandiózus elvárásokat támasztasz magaddal, a pároddal és másokkal szemben, ez természetesen csalódásokra predesztinálhat. De ma attól is óvakodnod kell, hogy gátlástalan csábítóvá válj, aki hódításaival és sikereivel próbálja megerősíteni önbecsülését. Nem árt, viszont, ha kíméled a szívedet és nagy ívben elkerülöd az olyan helyzeteket, amelyek stresszt és izgalmat okozhatnak.

Kos (03. 21-04. 20.) Talán attól félsz, hogy költekezésed vagy pénzügyi elképzeléseid nem nyerik el a párod tetszését, a nap második felében mindenesetre tartózkodj a pazarlástól.

Bika (04. 21-05. 20.) Előfordulhat, hogy valami olyat teszel, amiről szentül hiszed, hogy kedvére lesz szeretteidnek, aztán döbbenten tapasztalod, hogy épp ellenkező hatást értél el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A hosszú magányosság után szívesen fogadod valakinek a közeledését, de legyél körültekintő, mert a vonzó külső mögött cinizmus vagy anyagi számítás lakozhat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egyik barátnőd vagy a kedvesed olyan programot akar szervezni, amelyekhez nincs kedved, vagy túl sok pénzbe kerül, hagyd, hadd menjen, így jobban jársz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bár a munkában őrült hajrá és változás várható, bírnod kell a strapát; a stressz-szinted alacsonyabb lesz, ha felkészülten kerülsz szembe a problémákkal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Félő, hogy nem állsz ki önmagadért olyan helyzetekben, amikor viszont azt kellene tenned: elég volt az önfeláldozásból, találd meg elvesztett büszkeségedet!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma felébred benned a vágy a szórakozásra, bulizásra a barátokkal, ám ha valaki felszabadítja kéjvágyadat, de csak egyéjszakás kalandot akar, ne menj bele!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkában, pasifronton változás, nehezen állod meg, hogy ne követelőzz, de ha jól akarod érezni magad, akarnod kell, hogy mások is jól érezzék magukat.

Márciusban rengeteg munka jön, de anyagilag kecsegtető lehetőségekkel - Itt a nagy márciusi horoszkóp

Márciusban rengeteg munka jön, de anyagilag kecsegtető lehetőségekkel - Itt a nagy márciusi horoszkóp

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai nap alkalmas dekoltázsod ráncainak eltüntetésére, de nehéz olyan valaki társaságában ragyognod, aki kizárólag saját nagyszerűségét hajlandó ünnepelni.

Bak (12. 22-01. 20.) Iktass be a mai programba egy kellemes hátmasszázst, de ne üzletelj a pasiddal, aki ugyan első osztályú szerető, ez nyilvánvaló, de csak a pénzedet akarja lenyúlni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a pasid ezt az estét neked ígérte, de a családja fontosabb számára, mint te, akkor fogadd el, hogy a párodnak, de még szeretteidnek is más igényei vannak.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne mondj le művészi ambícióidról, és ne bólints rá mindenre a békesség érdekében, de annak sincs értelme, hogy napi tíz sóvárgó SMS-t küldj a párodnak.

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke