Ma sok vitára és bosszúságra számíthatsz - Egymondatos horoszkóp - október 9. péntek

2020.október.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A rossz hírű és veszélyes Mars-Plútó quadrát a hét második felében hatalmi harcokat, kiszolgáltatottságot, fizikai és szexuális zaklatást, balesetet, tömegszerencsétlenségeket válthat ki. Őrizd meg az önuralmadat, ne türelmetlenkedj, de ha megteheted, kerüld a tömeget.

Ne tűrd el a molesztálást és a fenyegetést, s ne lepődj meg, ha olyan emberek tűnnek fel a színen, akik hatalmukkal visszaélve meghiúsítják terveidet. Kerüld ebben az időszakban az erőszakos és hatalmaskodó viselkedést és az olyan embereket, akik fizikailag bántalmazhatnak. Ha kell, állj be önvédelemre! De ne hagyd magad megfélemlíteni, haragodat inkább arra használd, hogy tisztázd a helyzetedet konfliktusokkal terhes kapcsolataidban.

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha ki vagy szolgáltatva a hatalomnak, ne hagyd magad megfélemlíteni, vedd fel a harcot keménykezű főnököddel, gátlástalan üzletfeleddel, aki visszaél pozíciójával.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazás közben baleset érhet, ellenfeled a háttérből összeugraszthat a pároddal, de ha egy nálad erősebb ellenfél komolyan akar bántalmazni, állj be önvédelemre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A barátok, kollégák vagy üzletfelek kihasználhatnak, és ha valaki zsarolni próbál, visszautasíthatod anélkül, hogy a másik haragjától zavartatni kellene magad.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyed és a párkapcsolatod is erőszakkal terhelt, és ha a pasid úgy érzi, hogy a karrieredben a fejére nőttél, ezt megpróbálhatja erőszakosan kompenzálni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel ma veszélyek leselkednek rád, közlekedj figyelmesen, ne szállj be a céges hatalmi játszmákba, sem a kiszámított, sötét pszichológiai hadműveletekbe.

Szűz (08. 24-09. 23.) Sportolás közben baleset érhet, az üzleti világ meglehetősen veszélyes terep számodra, szexuális zaklatásnak is ki lehetsz téve, ezért be kell állnod önvédelemre.

Három csillagjegy páros, akik könnyen legjobb barátok lehetnek

Három csillagjegy páros, akik könnyen legjobb barátok lehetnek

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma legyél fokozottan óvatos, mert háztartási baleset, családi, házassági összecsapás vagy anyagi kár fenyeget, de igyekezz kitörni veszélyes helyzetedből.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Olyan kemény összetűzésed lehet egyik munkatársaddal, hogy akár hosszabb időre is összeveszhetsz vele - ne legyél agresszív, így talán még elkerülhető a baj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A szex és az anyagiak vitára adnak okot, ám ha nem kapod meg azt, ami pedig jogosan jár neked, könnyen elveszíted a fejed, zsarnokivá és követelőzővé válhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nehezen birkózol meg családi konfliktusaiddal, kerüld az irányításmániát és a "kemény kiállást", de az erőidet se fecséreld el hatalmi harcokban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Balesetveszélyes időszak következik, nem lesz könnyű megbirkóznod a vádaskodás tengerével, ráadásul még a parkolóházban is támadás érhet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha barátod a főnököt játssza közös vállalkozásotokban, ne dönts megfélemlítés hatására, de rendezd úgy, hogy rosszakaróidnak ma sokba kerüljön a győzelem.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője