A Bika ne féltékenykedjen és a Rákra rátalálhat a szerelem - Napi horoszkóp: Június 22.

2021.június.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpióban lévő növekvő Hold, a Rák-Vénusz, valamint a Bak-Plútó jóindulatú fényszögeitől ösztönözve reggel semmi kifogásod az érzelmekkel együtt járó szex ellen. A nap első felében beruházási adó- és hitelügyekkel, kamatokkal foglalkozhatsz, de ne csodálkozz azon, ha lelki szemeid előtt megjelenik a párod, aki leszedné rólad az utolsó alsóneműt is. A nap második felében, amikor a Hold már a Nyilas jegyében jár és négyzetet alkot a Halak-Jupiterrel, e zavaros fényszög hatására az emberek változékonyak, mértéktelenek, megbízhatatlanok, sőt, érzelmileg is ingataggá válhatnak. Éjszaka a Merkúr már újra előre halad, és újra működni kezd, amíg július 11-ig saját felségterületén van.

A Bika ne féltékenykedjen és a Rákra rátalálhat a szerelem - Napi horoszkóp: Június 22.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A jó szex nem jelenti azt, hogy mindig tűzijáték lobban fel, partnered óhajairól azonban ne feledkezz meg, viszont szó sem lehet semmiféle illegális ügyletről.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazz el a pároddal kettesben, de ne lógj a nyakán, ne féltékenykedj, és igencsak helytelen hangot adnod a pasid pénzével kapcsolatos túlzó követeléseknek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor jelentkezel egy jól fizető állásra, fel kell hívnod magadra a figyelmet, nem engedheted meg magadnak, hogy egyszerűen csak egy legyél a sok közül.

Rák (06. 22-07. 22.) A szerelem betör az életedbe: amit partnered iránt érzel, az korántsem csupán testi vágy, sokkal mélyebbre hatol, de ne akard megtervezni párod és szeretteit életét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy együtt akarsz élni a kedveseddel jómódban; egy futó kaland áthidalhatja a köztetek lévő szakadékot, de csak a testetek érintkezik, a lelketek nem.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tudod, hogy szponzoraid csak akkor vesznek komolyan, ha megbízhatónak látnak, de este ne éld bele magad, hogy a pasiddal hamarosan összeköltöztök.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel ma jó érzéked van az értékekhez, és azt is tudod, hogyan vesd be vonzerődet, mindenki veled akar üzletelni – örülsz, hogy egy kis plusz pénzre teszel szert.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nyaralás alkalmával párod szexuálisan odaadóbb, mint máskor, jó érzéked van mások pénzének felhajtásához, de ne vegyél meg mindent, ami megtetszik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha befektetéseid áttekinthetetlenek, dolgozz ki új stratégiát, szeretődet vagy üzlettársadat ne szégyelld bemutatni a családodnak, vagy a pasi nem elég előkelő?

Bak (12. 22-01. 20.) Ha korábban kigúnyoltad párod érzelmességét, ma te is megváltozol, de este rokonaid kényszeredetten mosolyognak és megkérdezik, mikor veszed férjül a pasidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai megbízás épp megfelelő lesz, és meghozza számodra az önmegvalósítás és a javuló anyagi helyzet örömét, melyre pár napon át szüntelenül vágytál.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap kiváló az utazásra, partneredben új, vonzó tulajdonságokat fedezel fel, ám ha a főnöködnél próbálkozol az esti órákban, ő biztosan kikosaraz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője