Napi horoszkóp: Ma még az álmodozás is kreatív lesz - Szeptember 21.

2021.szeptember.21.

A mai telihold a Halakban az elvarratlan szálak lezárására hívja fel figyelmedet. Használd ki a lehetőséget, hogy eltávolítsd a kényelmetlen ′′ kavicsokat ′′ a cipődből! Most nemcsak kötelező feladatainkat teljesítjük, segítséget és vigaszt nyújthatunk az arra rászorulóknak is. De még az álmodozás is kreatív folyamat, amely segít menekülnöd a valóság kellemetlen tényei elől. A Merkúr és a Jupiter jóindulatú trigon fényszögének segítségével optimizmusunknak, lelkesedésünknek és toleráns magatartásunknak köszönhetően könnyedén szót értünk embertársainkkal. A beszéd, az írás tehetsége az ötletgazdagság és a kielégülést kívánó tudásszomj formájában is kifejeződik. Ez az időszak az utazásnak, a szerződés- és üzletkötésnek, a társasági, szakmai és üzleti összejöveteleknek, a kényes témák megvitatásának, ötleteink népszerűsítésének, a vásárlásnak és az eladásnak egyaránt kedvez.

Napi horoszkóp: Ma még az álmodozás is kreatív lesz - Szeptember 21.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Barát, munkatárs támogatásra számíthatsz, de az sem kizárt, hogy a munkád vagy hivatalos ügyed intézése során ismersz meg valakit, aki szeretne a társad lenni.

Bika (04. 21-05. 20.) Igent mondhatsz egy csábító ajánlatra, de ne legyél túlságosan rámenős feletteseddel fizetésemelés vagy előléptetés ügyében, még akkor sem, ha megérdemled.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Briliáns logikád olyan lehetőségeket is a felszínre hoz, melyekre főnökeid nem is gondoltak, ráadásul egy utazás előnyeit is felhasználhatod flörtölésre.

Rák (06. 22-07. 22.) Lakásügyben, üzleti megbeszélésen kedvező fejleményekre számíthatsz, ám ha azt hallod, hogy „adócsökkentő befektetés”, akkor valaki csapdába akar csalni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Partneredben, üzletfeledben felenged a bizalmatlanság terveid iránt, nagy buzgalommal intézed üzleti ügyeidet, és izgalmas szerelmi játék kezdődik az interneten.

Szűz (08. 24-09. 23.) Érdemes körülnézned, mennyit kóstál a tehetséged a munkaerőpiacon, és ha már van állásajánlatod, jó lenne, ha ebben az időszakban kezdenél az új munkahelyeden.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jogi ügyet ügyesen intézhetsz, külföldi munkáddal vagy vállalkozásoddal igen értékes tapasztalatokat szerezhetsz, előnyös szerződéseket köthetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha sikeres akarsz lenni, ne fogadj el vakon pénzügyi tanácsokat, anyagi gyarapodásod a tényektől függ, nem a barátaid vagy hozzátartozóid véleményétől.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A lehetőségek most ott vannak melletted – tapasztalataid, adottságaid, kapcsolatrendszered és képességeid formájában, ráadásul az „igazival” is megismerkedhetsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Igyekezz kivívni előnyösebb munkafeltételeket, nézz új állás után, és ha fizetésemelést szeretnél kérni, ez az időszak nyújtja számodra a legkedvezőbb lehetőséget.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy sikeres vállalkozás, vizsga, külföldi ajánlat vagy üzletkötés nagyot lendíthet anyagi helyzeteden, kedvesed sem sajnálja a pénzt, hogy elkényeztessen.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy a színfalak mögött manőverezel, és titkos kapcsolatokat szövögetsz, de ha válófélben vagy, a vagyonmegosztás kedvezően dőlhet el számodra.

Ez is érdekelhet

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.