Napi horoszkóp: Ma ne hozz elhamarkodott döntéseket - Január 4.

2022.január.4.

A Vízöntő-Hold az éjszakai-kora hajnali órákban Merkúrral kerül együttállásba, mely konstelláció hatására szóbeli és írásbeli megnyilvánulásaink a szokásosnál szórakoztatóbbak lesznek. Ezt jó tudni minden kereskedelemben dolgozó személynek, mert a kommunikáció olyan érdekes, hogy öröm hallgatni. És ez a kifejezőkészség természetesen az intellektuálisan aktív személyekre is vonatkozik, akiknek gondolataikat papírra kell vetniük, vagy terjeszteniük kell a világhálón. A Hold a Vízöntő jegyében jár, délután a Bika-Uránusszal zár be quadrát fényszöget, robbanásveszélyes, idegborzoló helyzetet teremthet az életedben, este pedig a Szaturnusszal kerül együttállásba. Ellenőrizd szándékaidat és tetteidet, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem léped-e túl a határokat a kapcsolataidban. Ne hozz elhamarkodott döntéseket, de amikor egyediséged megőrzéséről van szó, nem ismered az engedékenységet.

Napi horoszkóp: Ma ne hozz elhamarkodott döntéseket - Január 4.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Barátnak vagy rokonnak túlzó elvárásai lehetnek, melyeknek nem tudsz megfelelni, de egy társaságban vagy közösségi tevékenységben kiéled különleges oldaladat.

Bika (04. 21-05. 20.) Győződj meg arról, hogy rokonaiddal és munkaadóiddal kapcsolatos szándékaid egyértelműek, ám ha a munkádban váratlan változásra kerül sor, maradj rugalmas.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma több lehetséges megoldás is kínálkozik azoknak az üzleti vagy tanulmányi problémáknak a tisztázására, melyek az utóbbi időben erősen nyugtalanítottak.

Rák (06. 22-07. 22.) Jobb, ha egy megromlott barátságban vagy üzleti kapcsolatban nem támasztasz magas elvárásokat, de szeretőd talán kihúzhatja cégedet az adósságcsapdából.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A párod attól fél, hogy megfosztod a szabadságától, a pasid vagy munkahelyi főnököd kiszámíthatatlan reakciója pedig nagyon bosszantó lehet számodra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fordíts figyelmet a részletekre, ám ha érdekel az internetes álláskeresés, ma nekikezdhetsz, hiszen valakinek éppen a különleges ismereteidre lehet szüksége.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Élvezed a kreativitást, a szerelemben új ingerekre van szükséged, kedvesed viszont hamar kihozhat a sodrodból, legfeszültebb témátok ma a pénz lehet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A kapcsolatteremtés ideális közege a világháló, de figyelj a meghozott döntéseidre, viszont véget vethetsz egy helyzetnek, amely sehová sem vezet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vigyázz, mert oldott hangulatoddal túllőhetsz a célon, és ha többet beszélsz, mint kellene, egyik kollégádat vagy rokonodat akaratod ellenére megsértheted.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha anyagi biztonságra vágysz, szegény pasi szóba sem jöhet nálad, de észre sem veszed, hogy mennyire nem tetszik hobó kedvesednek, hogy alig marad rá időd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Te aztán tudod, hogyan kell rokonaid türelmét próbára tenni, pedig a Vízöntő-hold arra figyelmeztet, hogy inkább az „Élni és élni hagyni” legyen a jelszavad.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha azzal a nyomasztó érzéssel ébredsz, hogy valami nincs rendben a kapcsolatodban, villámcsapásként érhet a felismerés, hogy a párod külön utakon jár.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el