Napi horoszkóp: Az Oroszlánnak ma különösen jó napja lesz - Június 13.

2022.június.13.

A nap legfontosabb eseményére délután kerül sor: a Merkúr július 5-ig újra saját birodalmában, az Ikrek jegyében halad, ahol jól érzi magát. Az Ikrekben a Merkúr legfőbb erőssége a logikus gondolkodás és az a képesség, hogy képes elemezni a legújabb trendeket, amire éppen a mostani bizonytalan gazdasági helyzetben van a legnagyobb szükség. Jellemzője még a kiváló intellektuális és improvizációs készség, a szellemi és fizikai mozgékonyság. Mivel a Nyilas jegyében haladó Hold már közelít a holnapi Teliholdhoz, lelkesedésünk és optimizmusunk újjáéled, és visszatérő életkedvünket csak fokozza a Hold barátságos fényszöge a Kos-Jupiterrel. Ha vizsgáznod vagy utaznod kell, a szerencse melléd szegődik, és ha most keresed a Nagy Őt, legyél nyitott és kezdeményező. Mindkettőtök számára fontosak lesznek az új élmények, az élet maradéktalan élvezete. Ma élvezd a népszerűséget, de akár jótékonysági tevékenységet is folytathatsz.

Napi horoszkóp: Az Oroszlánnak ma különösen jó napja lesz - Június 13.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A hétfő egy kicsit a hét fekete báránya, de nem neked: képes vagy világosan kifejezni, amit gondolsz és a sikerbe vetett hiteddel elnyered az emberek bizalmát.

Bika (04. 21-05. 20.) Egyes üzletasszonyok most annak köszönhetik sikereiket, hogy tudatosan vagy öntudatlanul üzletkötési lelkesedéssé alakítják át szexuális energiájukat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma használj fel minden közös programot kapcsolatmelegítésre, egy „lányszöktetős” előszezoni vakáció közelebb hoz benneteket a szerelmes hangulathoz.

Rák (06. 22-07. 22.) A tudás a szakmai siker fontos feltétele, de ahhoz, hogy kiemelkedő eredményt érj el, éveken át kell tanulnod, ám egy hosszabb tárgyaláshoz túl fáradt vagy.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sport, utazás, hódítás, szeretkezés a forró napon, a szabadban – a mai nap legjobb lehetőségei, de akár a közös hobbi is lehet a kapcsolatépítés nyersanyaga.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha bármi iránt lelkesedést szeretnél ébreszteni környezetedben, mélyedj el a témában; szállíts munkaadóidnak jó híreket és vigyél egy kis napsugarat az otthonodba!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Erkölcsi elképzeléseid különböznek a manapság divatos véleményektől: te ugyanis aligha lennél boldog a pároddal, ha nem házasodnátok össze.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ismerd fel az előtted álló lehetőségeket: ha többet nyújtasz, mint amiért megfizetnek, többlet-szolgáltatásaidért többet kapsz, mint amit a többletmunkád jelent.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Minden merész kockázatvállalás késő őszig javítja vállalkozói esélyeidet, és ha lelkileg készen állsz az igazi fogadására, akkor az meg is fog jelenni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a pincében van a hangulatod, a méteres teendők listája helyett vegyél mindent egy kicsit könnyebben - a pároddal is kijössz, ha betartod a játékszabályokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Találkozz olyan emberekkel, akiktől ösztönzést, ötleteket kaphatsz saját munkádhoz vagy vállalkozásodhoz, ma keresd a sikerorientált emberek társaságát!

Halak (02. 20-03. 20.) Vállalkozóként forgalomnövekedésre számíthatsz, de gondolkodj, mielőtt cselekszel, és ha valakinek, szüksége van a tanácsodra, ne okozz neki csalódást.

Ez is érdekelhet

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját