Napi horoszkóp: Most megkaparinthatod a pénzt és hatalmat - Május 3.

2022.május.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét első felében a Jupiter és a Plútó, valamint a Mars és az Uránusz barátságos fényszöge kedvez a szakmai és üzleti együttműködésnek, a társadalmi és politikai változásoknak, a cégeladásnak és felvásárlásnak. Nem árt viszont ellenőrizni motivációid tisztaságát, mielőtt bármilyen nagyobb tranzakcióba belevágnál. Vállalkozásodban, szexuális életedben pozitív változások következhetnek be. A Jupiter-Plútó kapcsolat megadja számodra a lehetőséget, hogy hatalomra, pénzre, szponzorokra, társadalmi vagy politikai befolyásra tegyél szert, csak gátlástalan érvényesülési vágyadat fékezd meg egy kicsit. A Plútó a társadalmat és a gazdaságot, így mindnyájunkat érintő változást sürget, amely lehet politikai, spirituális vagy kulturális jellegű. Szövetségekből profitálhatsz, de az együttműködést és a közös érdekeket előnyben kell részesítened becsvágyó egyéni terveiddel szemben. Most érdemes olyan körökben forogni, ahol a pénz és a hatalom van.

Napi horoszkóp: Most megkaparinthatod a pénzt és hatalmat - Május 3.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha pozíciós, pénzügyi hatalomról, előléptetésről vagy társulásról van szó, talán átléped az etikus magatartás határát, de szakmai és üzleti diadalt ünnepelhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Sikeres üzlettársi kapcsolat, házassági ajánlat, anyagi gyarapodás, bőkezű mecénás – mostanában nem az a lényeg, hogy mit ismersz, hanem, hogy kit ismersz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a párodnak fogsz dolgozni és vele is üzletelsz, saját bőrödön tapasztalod, hogy egy elfoglalt férfival ágyba kerülni veszélyes, de nagy örömforrás is.

Rák (06. 22-07. 22.) Ez az időszak kedvez a hatóságokkal és egy kíméleten pasival való kapcsolattartásra, sőt még kedvesed titkát is felfedezheted, aki egyáltalán nem fog tetszeni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkában, anyagiakban, örökségi vagy üzleti ügyben változást remélsz, ami be is következik, de akár egy jól fizető területre is bedolgozhatod magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Családodban, párkapcsolatodban a társad miatt történek a kedvező változások, persze a te tehetséged is közrejátszik, de a siker leginkább a párodnak köszönhető.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Érdemes lenne munkahelyet változtatni, lakás- és ingatlanügyeket intézni, de van valaki, akinek szüksége van a támogatásodra, maradj tehát közel hozzá.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Remek pénzügyi döntést hozhatsz, világra jöhet a kis trónörökös, nyerhetsz a lottón, nagyon sok tennivalód van, de soha ne tedd félre a szerelmet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A költözés kockázattal, plusz kiadással jár, de bevételeid növekednek, családodtól is támogatásra számíthatsz, ráadásul az ingatlanpiacon is szerencsével járhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai nap kedvez a szerződéskötéseknek, együttműködéseknek, hatalmad és befolyásod növekedésének, de az sem kizárt, hogy jó helyen leszel jó időben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma vigyázz az értékeidre, de nyomást gyakorolhatsz valakire, akitől az állásod és a jövedelmed függ, szerencsére működik a "hatodik érzéked,"ha pénzről van szó.

Halak (02. 20-03. 20.)Merj hinni a bibliai mondásban, amely szerint a hit hegyeket mozgat, de az sem kizárt, hogy baráti kapcsolatnak, előnyös szövetségnek köszönheted új pozíciódat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője