Napi horoszkóp: Kiszámíthatatlanul indul az augusztus - augusztus 1. vasárnap

2021.augusztus.1.

Az Oroszlán-Merkúr ma a hátráló és ellenkező Vízöntő- Szaturnusszal vitatkozik, aki gátolja, kritizálja, lefékezi és korlátozza. A Merkúr viszont erős helyzetbe kerül a Nap közelében, ezért nem hagyja magát leblokkolni és elhallgattatni, és nemet mond arra, ami utópisztikus, megvalósíthatatlan, nem logikus, és aminek nincs értelme.

Napi horoszkóp: Kiszámíthatatlanul indul az augusztus - augusztus 1. vasárnap
Fotó: Profimedia/GLAMOUR

A Nap és a Merkúr felébreszti ugyan vállalkozó szellemünket, de a Szaturnusz munkahelyi és rokoni vitákat, sikertelen tárgyalásokat, utazásokat, lelombozó értesüléseket és kommunikációs nehézségeket okoz. Annak érdekében, hogy elkerülhesd a frusztrációt, ajánlott tartózkodni a felelősségteljes döntések meghozatalától vagy a fontos tárgyalások lefolytatásától, mivel az eredmény kiszámíthatatlan lesz.

Kos (03. 21-04. 20.) Intuitívabb vagy a szokásosnál, ez lehetővé teszi, hogy kitaláld partnered kívánságait, de a véleménynyilvánítás szabadságával mondj el mindent, amit gondolsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Lakás- és állásügyben ne lépj, legyél óvatos az ígéreteiddel, tartsd a lábad a földön, kedves Bika, és ha randizol, ne tegyél úgy, mintha legyőzhetetlen lennél

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha kreatívabb akarsz lenni, hinned kell az ötleteid vagy találmányaid értékében, így többet mersz majd kockáztatni, s talán időnként egy-egy szabályt is megszegsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Pénzügyek vagy társulás miatt nehéz a helyzeted, ezért elemezned kell az üzletmenetet, amíg nem találod meg a gyenge pontot, a leggyengébb láncszemet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nehezen érteted meg magad a környezeteddel, anyagi és munkahelyi gondok miatt több teher hárul rád, s nagyon könnyű mindenben kételkedni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyi gondok, gyerek, szerető miatt szorult helyzetbe kerülhetsz, de ha látod, hogy amit átélsz, legföljebb lehangoló, hamar visszatér bizakodó hangulatod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy barátságból szerelem alakulhat ki, de kétértelmű üzenetet vagy ajánlatot kapsz, ráadásul nem attól, akitől vártad – talán egy újabb bonyodalom kezdete?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Alaposan mérlegeld a pro és kontra érveket minden szakmai és pénzügyi ajánlatnál, ami pedig a befektetési terveidet illeti, szállj le a földre, legyél józanabb.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egyszerűen nem vagy hajlandó semmi olyasmiről beszélni, ami kellemetlen lehet: ne kerüld a kínos témákat, beszéld meg partnereddel vagy rokonoddal.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzleti vagy hivatásbeli ügyeidben akadályok mutatkozhatnak, és ha most készülsz nagy összegű kölcsönt felvenni, nézd át alaposan a szerződés minden pontját.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hagyd, hogy partnered kezdeményezzen, de ha valaki kritizálja a projektjeidet, jó hallgatni mások tanácsaira, de a saját fejeddel kell gondolkodnod.

Halak (02. 20-03. 20.) Próbálj meg belebújni a párod vagy barátaid cipőjébe, ha észreveszed, hogy különböző elképzeléseitek vannak, de ugyanakkor legyél nyitott az új lehetőségekre.

Ez is érdekelhet

Recept: így készítheted el a Pumpkin Spice Latte fűszerkeverékét

Recept: így készítheted el a Pumpkin Spice Latte fűszerkeverékét

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla