Napi horoszkóp: Ne dőlj be az illúzióknak - augusztus 21.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bika döntés előtt áll, az Oroszlánra nehéz tárgyalások várnak, a Vízöntő nem tudja, miben higgyen. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 21.
Napi horoszkóp: augusztus 21.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Szűz jegyében lévő Merkúr ma szembenállásba kerül a Halak-Neptunusszal: álmodozó vagy, megbízhatatlan és könnyen befolyásolható, ráadásul a valóságérzeted sem működik. Ugyanakkor gazdag képzelőerővel rendelkezel, ami művészi tevékenységedben kapóra jöhet, de a félreértések és csalódások elkerülése miatt arra kell törekedned, hogy a tényeket megkülönböztesd az illúzióktól. A mai napon az álláskeresést és az utazást is felejtsd el, mert a koncentráció és a realitásérzék a hiánycikkek listáján szerepel, és ez figyelmetlenségben, hamis reményekben nyilvánulhat meg. Kommunikációs zavarok, intrikák, veszteségek, várhatók, és ha még a járgányod is lerobban, ne lepődj meg, ha még az iparos is átver. Szétszórtságod miatt kizsebelhetnek. Legyél őszinte, hiteles, nehogy elveszítsd néhány számodra fontos ember bizalmát! Lopás, csalás, megtévesztés veszélye sem kizárt. Ma jótékonykodhatsz, de ne hidd, hogy másoktól ellenszolgáltatás nélkül lehet szívességet kérni.

Kos (03. 21-04. 20.) Eleged van rokonaidból, a hazugságokból és a munkahelyi intrikákból, ám ha egy „túl szép ahhoz, hogy igaz legyen” típusú ajánlatot kapsz, kérj gondolkodási időt.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a pároddal patthelyzetben vagy, akkor döntsd el, hogy folytatod-e meglévő kapcsolatodat, amely nem úgy működik, ahogy kellene, vagy végleg feladod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rokonnal, főnökkel ne akadékoskodj, ne ülj fel a rémhíreknek, s ha egyik rokonod vagy főnököd nem figyel oda rád, az azért van, túl gyakran ködösítesz.

Rák (06. 22-07. 22.) Külföldi utazás, szerződéskötés meghiúsulhat, s mivel ma az sem igaz, amit kérdeznek, járj a dolgok végére, de te is igyekezz ellenállni a mellébeszélés kísértésének.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az üzleti szférában nehéz tárgyalásokra kerülhet sor, átvertnek és kihasználtnak érezheted magad, amikor sokkal kevesebbet kapsz, mint a jogos részesedésed.

Szűz (08. 24-09. 23.) Házasságodban, szakmai kapcsolataidban megjelenhet a hazugság és a félrevezetés, ráadásul az is kiderülhet, hogy a herceged foglalt, alkoholista vagy egy link alak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy egy bugyuta és alattomos munkahelyi intrikának leszel szenvedő alanya, ezért ne oszd meg terveidet még azokkal sem, akikben eddig bíztál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A cégben sok kreativitásra van szükség, de támogatód ezt nem akarja megérteni, ráadásul a pasidat is hiába ülteted fehér lóra, ettől még nem lesz királyfi.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kerüld a kényes témákat és az állásváltoztatást, ám ha a lakásod rendetlen, ne lepődj meg, ha a párod, aki egyben a főnököd, nem akar együtt élni veled.

Bak (12. 22-01. 20.) Jó lenne, ha mindent megkérdőjeleznél, így elkerülheted, hogy átverjenek – ma ne ülj autóba, üzlet- vagy szerződéskötésnél pedig ragaszkodj a tényekhez!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lassan már azt sem tudod, hogy kiben vagy miben higgyél, de ne próbálj ágyba bújni vagy kapcsolatba kerülni valakivel, aki nem tudja eltartani magát.

Halak (02. 20-03. 20.) A párod rosszkedvű, és eltart egy ideig, amíg elfelejt és megbocsát valamit, ami régebben történt, de a kéretlen „jó tanácsokat„ sem érdemes elfogadnod.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói