Napi horoszkóp: Csak úgy ömlik rád a szerencse! - december 12.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 12.
Napi horoszkóp: december 12.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A hét kedvező rajttal indul, a Hold a kreatív, önbizalomerősítő Oroszlán jegyében halad, a Nyilas-Nap lendületéből és a Vízöntő-Szaturnusz eredeti ötleteiből pedig a hálózatépítés, a hivatalos vagy jogi ügyek és a csapatmunka profitál. A két planéta barátságos szextil fényszögéhez a menedzseri adottságok is hozzátartoznak, de a hosszú távú vállalkozások elindítása is támogatást kap. Lehetőségünk lesz korábbi hibáink korrigálására, szakmai vagy üzleti kapcsolataink megerősítésére. A szívünkben már kezdjük felismerni, mi is a karácsony valójában. Kevesebb ajándék, kevesebb eszeveszett rohanás lenne ajánlatos számodra, mert idén megtakarításokra lehet szükség. Az Oroszlán-Hold, a Bak jegyében járó Merkúr és Vénusz befolyására büszkeséged megóv a kicsinyeskedéstől, de meg is akadályozhat abban, hogy megnyílj, és kimutasd, hogyan érzel valójában.

Kos (03. 21-04. 20.) Szerencsés nap mind a szerelemben, mind a munkában, és ha esélyt adnál egyik évfolyamtársadnak vagy barátodnak, ő több lenne számodra futó kalandnál.

Bika (04. 21-05. 20.) A gazdasági irányzatok befolyásolják elhelyezkedési esélyeidet - munkádban a hét elején üzleti érzéked és kitartásod segít feljebb kapaszkodni a ranglétrán.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy rossz helyzetből a legjobbat kell kihoznod: valaki arra kényszeríthet, hogy megváltoztasd terveidet, de tanulnod kell, hogy több pénzt kereshess.

A kínai asztrológia szerint megállíthatatlanok leszünk decemberben

Rák (06. 22-07. 22.) Kérhetsz béremelést, de alaposan számold ki bevételeidet és kiadásaidat, ha nem akarod, hogy meglepetés érjen, amikor a gazdasági hírek nem igazán megnyugtatóak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valójában a munkádért és a kapcsolatodért vállalt felelősséget nem érzed tehernek, hanem ösztönzést a fejlődésre, de a párodnak több mozgástérre van szüksége.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szakmai-családi kapcsolataid megszilárdulnak, egy kis szervezéssel nagyszerű eredményeket érhetsz el, de a munkahelyeden nem kell eltúlozni a problémákat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Utazással, üzenetekkel teli nap várható, de ragadd meg az alkalmat, hogy változtass randizási rutinodon, mert a te bajod, ha a pasid agglegény akar maradni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Újra vissza kell menni a munkába, tüsténkeded is kell a ház körül, foglalkoznod kell a családdal is, és azt is végig kell gondolnod, kit kell megajándékoznod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy üzleti terven a vártnál többet kell dolgoznod, de megbirkózol vele, s olyan kapcsolatokat építhetsz ki, amelyek szükség esetén támaszul szolgálhatnak.

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Bak (12. 22-01. 20.) Új üzlettársra bukkanhatsz, ne feledd viszont, hogy az erőfeszítések és a fáradtság ellenére a dolgok nem mindig alakulnak jól - a pénzért túlságosan sokat kell tenned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Párkapcsolatodat még a társadalmi különbség sem ingatja meg, ám ha szingli vagy, egy találkozás, amelyet eddig alábecsültél, házasságkötéshez vezethet.

Halak (02. 20-03. 20.) Tekintettel a mostani, előléptetéssel és bevételnöveléssel járó időszakra, munkahelyeden ez egy kiváló nap lehet korábbi döntéseid megváltoztatására.

Hogy csodásan induljon a napod:

Ez is érdekelhet

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói