Napi horoszkóp: Izgalmas találkozások várnak rád - december 18.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 18.
Napi horoszkóp: december 18.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Mérleg jegyében lévő Holdat vasárnap reggel a Bak-Merkúr keresztezi: emiatt az utazások és szállítások során késedelmek adódhatnak, a túlzott udvariaskodás pedig a kommunikációban okoz félreértéseket. Óvatosnak kell lenni az e-mailek és az SMS-ek küldésekor is, mert rossz helyre címezheted azokat. Ebédidőben a Hold és a Vízöntő-Szaturnusz háromszöge kiváló alkalmat teremt randevúzásra, hivatalos és üzleti találkozók lebonyolítására. Minden olyan ügy, amely érzelmi kontrollt igényel, most könnyen kezelhető. Este, amikor a Nyilas-Nap szextil fényszöget zár be a Mérleg-Holddal, minden környezetben otthon érzed magad, a párod segítőkész, de nem sokkal később a Hold és a Plútó quadrát szélsőséges érzelmeket gerjeszt. Ennek a fényszögnek legfőbb veszélye a szexuális vagy anyagi függőség.

Kos (03. 21-04. 20.) Ügyelj arra, hogy visszanyerd az uralmat érzelmeid felett, mert ha határozott igényeid egybeesnek partnered igényeivel, tartós kapcsolatnak nézhetsz elébe.

Bika (04. 21-05. 20.) Az időbeosztásod túlterhelt lehet, ha túl sokat vállaltál, és úgy érzed, minden rád nehezedik, de ahelyett, hogy feladnád munkádat, próbáld meg összeszedni magad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az üzlet talán fontosabb a párod számára, mint a randizás, de neked ma nincs szükséged nagy szavakra ahhoz, hogy megértesd vele: egy közös éjszakára vágysz.

Ez a tökéletes karácsonyi ajándék a Ráknak, a Skorpiónak és a Halaknak

Rák (06. 22-07. 22.)Ne várakoztasd meg a látogatóidat, de a párodnál és rokonaidnál hibát követhetsz el kérdezősködéseddel, és este se folytass a pasiddal macska-egér játékot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szereted ugyan a flörtöket és a kalandokat, de ha különc pasid végre kötélnek áll, s szerelmed viszonzásra talál, elmondhatod, hogy megtaláltad a nagy Őt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jóllehet a párod megpróbál adakozó hangulatba hozni, de mivel a karácsonyi bevásárlást nem lehet olcsón elintézni, tájékozódnod kell az árak felől.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai napon mindenütt fel kell tűnnöd, ahol a kiszemelt pasi megjelenik, de a családodban próbálj meg szüleid hagyományőrző nyomdokaiba lépni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma a régen kialakult kapcsolataidra kellene koncentrálnod, ám ha a szomszédodat ostromlod elszántan, a cél érdekében kedveltesd meg magad a barátaival.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lebonyolíthatsz egy erotikus találkát vagy üzletkötést, de mivel ma aranyvasárnap van, s még egyetlen ajándékot sem vásároltál, indulj délben beszerzőkörútra.

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Bak (12. 22-01. 20.) A munkád miatt még eszedbe sem jutott, de ünnep előtt állunk, a sértettség viszont nem jó tanácsadó, töprengj el inkább szeretteid karácsonyi kívánságlistáján.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha síelni hív a párod vagy egy barát, félsz attól, hogy az átlébecolt pár napot nem tudod majd behozni, de hidd el, nem csak munkából és feladatokból áll az élet.

Halak (02. 20-03. 20.) Legyen szó egy családi összejövetelről vagy váratlan találkozásról az adventi piacokon, egy felkérést mindenképpen el kell fogadnod, de a költekezés ma tabu.

Indítsd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói