Napi horoszkóp: A váratlan meglepetések napja ez - december 21.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 21.
Napi horoszkóp: december 21.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Reggel a Skorpió-Hold és a Bak-Plútó szextil fényszögének köszönhetően az adókkal és a közös pénzügyekkel kapcsolatos teendők pozitív eredménnyel zárulnak. Nem sokkal később a Hold belép a Nyilas jegyébe, ahol a Kos-Jupiterrel együttműködve lelkesedésed és aktivitásod feléled. A Nyilas Hold kiváló időszak arra, hogy készülj a vizsgáidra vagy az ünnepre, de még egy rövidebb délelőtti bevásárlást is engedélyezhetsz magadnak. A mai csillagállás társadalmi sikereket, nyertes pereket, valamint anyagi lehetőségeket hozhat. Élvezed a népszerűséget, de végezhetsz akár segítő tevékenységet is. Ha utaznod kell, a szerencse melléd szegődik, és ha most keresed a Nagy Őt, legyél nyitott és kezdeményező. Este, amikor a Nap egy hónapra belép a Bak jegyébe, elérkezik a téli napforduló ideje. Lehet, hogy egyesek strébernek tartanak, pedig csak kötelességtudó és becsvágyó vagy és a biztonságot tartod szem előtt.

Kos (03. 21-04. 20.) A sikerbe vetett hiteddel elnyered az emberek bizalmát, ám ha egy külföldi utazás gondolatával játszol, ne csak játssz az ötlettel, hanem valósítsd is meg.

Bika (04. 21-05. 20.) Pozitívabb hozzáállással biztosan megtalálod a keresett megoldást anyagi gondjaidra, ahelyett, hogy azon agyalnál, melyik rokonodat pumpolhatnád meg.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma használj fel minden közös programot kapcsolatmelegítésre, egy „lányszöktetős” vakáció pedig közelebb hoz benneteket a szerelmes hangulathoz.

Heti horoszkóp: Csodák várnak rád a napokban - december 19-25.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma csapatszellemben, másokkal együttműködve kell dolgoznod a munkahelyeden, ez az egyetlen módja annak, hogy elkerüld a vitákat munkatársaiddal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A szerelem, a nyeremény és az utazás végre elérhető közelségbe kerül, ha nagyban gondolkodsz, de a közös hobbi is lehet a kapcsolatépítés nyersanyaga.

Szűz (08. 24-09. 23.) Akár ingatlanügyről, akár üzletről van szó, egy pillanatig se kételkedj döntésedben – a bolygók a te oldaladon állnak, ma még arra sincs esélyed, hogy tévedj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Erkölcsi elképzeléseid különböznek a manapság divatos véleményektől: te ugyanis aligha lennél boldog a pároddal, ha nem házasodnátok össze.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ismerd fel az előtted álló lehetőségeket: ha többet nyújtasz, mint amiért megfizetnek, többlet-szolgáltatásaidért többet kapsz, mint amit a többletmunkád jelent.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Minél közelebb a karácsony, annál jobb lesz a hangulatod, vállalkozói esélyeid is javulnak, és ha készen állsz az igazi fogadására, akkor ő is meg is fog jelenni.

Ezzel a karácsonyi ajándékkal bármelyik Mérleget, Vízöntőt és Ikreket elbűvölöd

Bak (12. 22-01. 20.) A Jupiter ma arra kér, hogy a mai napot használd fel a háztartási és családi ügyek megoldására, de a pároddal is jól kijössz, ha betartod a játékszabályokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Találkozz olyan emberekkel, akiktől ötleteket kaphatsz vállalkozásodhoz, s tedd meg azt a lépést, amelyre gondolsz - a szerencse a te oldaladon van!

Halak (02. 20-03. 20.) A kérdés az, hogy mit akarsz letenni az asztalra: a munkádban és a pénzvilágban ügyesen kamatoztathatod gyors döntésedet, de a kis hasznot se vesd meg.

Indítsd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói