Napi horoszkóp: Békés lesz az ünnep - december 24.

Elérkezett a Szenteste napja, de a csillagok nem pihennek, és ma is egy rakás izgalmas dolgot tartogatnak számodra. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között.

Napi horoszkóp: december 24
Napi horoszkóp: december 24
Fotó: IMaxTree/Glamour

Békésnek ígérkezik az ünnep, de a Bak-Hold noszogatására sok munkával jár. A Hold-Uránusz trigon, a Neptunusz szextil és a Hold együttállása a Vénusszal és a Merkúrral találékonyságot, meggyőző erőt, ambíciót, kreativitást és önzetlenséget ad. Lehet, hogy meghatott hangulatba kerülsz, önzetlenül ajándékozol, nőrokonaiddal és kedveseddel harmonikus kapcsolatot ápolsz, a szenteste pedig ritka szép lesz. Ma még az sem kizárt, hogy valakitől ajánlatot kapsz. Jó alkalom arra is, hogy érzelmeidet közöld a pároddal. Remek kommunikációs készséggel és aktív képzelőerővel rendelkezel, és nyitott vagy minden újdonságra. Szerelmi ügyekben a szokásosnál kevésbé vagy tartózkodó, hiszen tudod, hogy hiába a mélyen érző kebel, ha senkit nem hagysz ráborulni. Még kollégádnak és főnöködnek is szüksége van rá, hogy meghódítsd. Bőröd pedig a szokásosnál hamarabb magába szívja a hidratáló-bőrtápláló hatóanyagokat.

Kos (03. 21-04. 20.) Számodra az idei karácsony nem lesz gondtalan, mert gondolataidat munkahelyi problémák köthetik le, ráadásul irodai viszonyod sem éri meg az év végét.

Bika (04. 21-05. 20.) A karácsony a távkapcsolatban élő párok találkozását biztosítja, barátaid szeretetében is lubickolsz, ha viszont elutazol, a flörtölés is erőfeszítés nélkül működik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem kell bezárnod a boltot, csődöt sem kell jelentened, ha rokonaid és kedvesed megmentik cégedet, de a szex a Vénusz egyértelmű támogatásával is biztosított.

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Rák (06. 22-07. 22.) Nem lesz vidám karácsony, ha a múlttal kapcsolatos gondolatokkal gyötöröd magad, de egy eddig unalmasnak vélt pasiról megállapítod, hogy valóságos kincs.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehetetlen mindent elvégezned, akármilyen ügyes is vagy, de a karácsony nem lesz különösen izgalmas, ha nem kerülhetsz a figyelem középpontjában!

Szűz (08. 24-09. 23.) Szórakozol a gyerekkel az ajándékok kibontásával, és megtanítod neki, hogy mindent rendbe tegyen az ajándékok kicsomagolása után, de a szerelem is győzni fog.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha kényelmetlenül érzed magad a családdal, akkor az ünnepi vacsora és a bor élvezetének szenteled magad, az idei szerény ajándékok kibontását viszont élvezed.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Készülj leülni az ünnepi asztalhoz, ám ha a sok unalmas fecsegés közepette és a koccintások között SMS-t kapsz kedvesedtől, feltétlenül jelezz vissza.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bár a karácsony nem a fogyasztásról, inkább a spórolásról szól, az este mégis csodálatosabb lesz, mint gondolnád: ajándékot kapsz, amely megnyeri a tetszésedet.

Heti horoszkóp: Csodák várnak rád a napokban - december 19-25.

Bak (12. 22-01. 20.) Rendkívüli estét töltesz szeretteid és a párod társaságában, s az ő szerelme lesz a legszebb ajándék, hiszen ritkán érezted magad ennyire szexisnek, mint most.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a pasid lelépett az ünnepen, talán olyan rokonok társaságában ünnepelsz, akiket eddig figyelmen kívül hagytál, és akikkel nem lesznek közös témáitok.

Halak (02. 20-03. 20.) Szereted jókedvvel és pazar ajándékokkal elárasztani a párodat, barátaidat és rokonaidat, a szentestén pedig átélheted a spirituális szeretet kifinomult fajtáját.

Merülj el az asztrológiában!

Ez is érdekelhet

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói