Napi horoszkóp: Érzékeny lehetsz - február 2.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: február 2.
Napi horoszkóp: február 2.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Rák Hold saját otthonában szokatlan érzékenységet okoz, s az otthoni teendők, a védett fészek, szeretteid kényeztetése és a biztonság kerülnek előtérbe. A nap első felében a Kos-Jupitertől támadott Hold szembehelyezhet a törvénnyel, de mértéktelenségre, falánkságra és pazarlásra is hajlamos lehetsz. Nem alkalmas időpont pénzt fektetni ingatlanba, lakberendezési tárgyakba vagy lakásfelújításba. Mivel a májad és az epéd érzékeny, mellőzd a zsíros falatokat, fogyassz inkább túrót. Kebleidet viszont kényeztesd mellfeszesítő krémekkel és mellizom-gyakorlatokkal. A Hold és a Halak-Vénusz barátságos fényszöge a nap közepén romantikus és művészi hajlamokat, önzetlen odaadást biztosít fontosabb kapcsolataidban. Kényeztesd a párodat szakácstudományoddal, gondoskodásoddal, romantikus gesztusokkal, hogy a kulináris élvezet mellett másfajta étvágyát is feléleszd.

Kos (03. 21-04. 20.) Ideje az álmodozásnak, egy titkos szerelmi légyottnak, de az sem kizárt, hogy rejtegeted a pénzed költekező párod elől, csak a család ajnározását ne vidd túlzásba.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne legyél balek, de valaki a baráti vagy munkatársi körödből valamivel több lehet számodra, s fontos kapcsolatot létesíthetsz barátokon és rokonokon keresztül.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nehezedre esik is a bevételeket és a kiadásokat egyensúlyba hozni, legyen egy jó stratégiád, de valaki, aki már foglalt, a munkahelyeden megkörnyékezhet.

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad

Rák (06. 22-07. 22.) Ne dőlj be kollégád trükkjeinek, a mai nap legyen a romantikáé és a szerelemé, ám ha családod külföldön él, akár egy távoli utazással is kényeztetheted magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Képtelen vagy elviselni, ha háttérbe szorulsz, de üzleti utazásod során mégse provokálj rosszindulatú ügyfeleket, akiket elijeszthet egy ilyen anyagias nő.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy kis pénzügyi bonyodalom támad üzleti barátságaidban, de ha kártalanítod barátodat vagy érzelmes ügyfeledet, később talán még együtt is vacsoráztok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vár rád valaki az irodádból, akivel munkába menet találkozol, és aki szeretettel bánik veled, de pasi helyett lehetőleg fejfájást csillapító aszpirinnel bújj ma ágyba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy kis feszültség szakmai-anyagi kapcsolatodban kézzelfogható, de a megmentő herceg sem jön hívatlanul, csak ha közlöd vele, hogy szükséged van rá.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szépítheted otthonodat, kedvességed lenyűgözi szeretteidet, de délelőtt ne kockáztass: üzleti terved megvalósításához családi támogatásra van szükséged.

Havi horoszkóp: Vajon hogy alakul a Valentin-napod?

Havi horoszkóp: Vajon hogy alakul a Valentin-napod?

Bak (12. 22-01. 20.) Bármilyen otthoni feladat vár is rád, jobban érzed magad, ha segítséget kérsz a párodtól és megvallod érzéseidet, akkor ő is nyitott lesz igényeidre és a kedvedben jár.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hajts végre pár változtatást az a munkádban, anyagiakban ma nem ér kellemetlen meglepetés, de nehéz érvényesülni, ha konfrontáció helyett biztonságra törekszel.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy csinos szépfiú tesz kecsegtető ajánlatot, kedvesed szerelmet vall, de a művészetekben, az üzletben vagy a divatszakmában is valami maradandót hozhatsz létre.

Kávé mellé asztrológia:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Az apáknak is jólesik, ha néha  megdicsérik őket” - így éli meg Király Viktor az apaságot

„Az apáknak is jólesik, ha néha megdicsérik őket” - így éli meg Király Viktor az apaságot

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)