Napi horoszkóp: Szenvedély van a levegőben - február 5.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp, február 5.
Napi horoszkóp, február 5.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Az egocentrikus telihold az Oroszlánban fokozza az érzelmeket és az önbizalmat, de legyél engedékeny és nagylelkű! Vérkeringésednek használ egy kis mozgás, de ne rivalizálj a pároddal és a környezeteddel: az uralkodásért folytatott küzdelem kimeríthet. Mivel a szíved és a gerinced is kíméletre szorul, óvakodj az extrém sportoktól. A Halak-Vénusz és az Ikrek-Mars quadrát fényszöge arra utal, hogy a Mars nem hajlandó meghajolni a romantikára vágyó Vénusz előtt, őt inkább a felfedezés és a logika érdekli, s emiatt előfordulhat, hogy a kapcsolatok nem működnek a legjobban. Felbukkannak alapvető különbségek, eltérő célok vagy szükségletek, amelyeket össze kell egyeztetni. Éld ki szenvedélyedet, még veszekedés után se tagadd meg a szexet a párodtól, de jobb, ha a másikon való uralkodás helyett megpróbálsz kompromisszumot kötni.

Kos (03. 21-04. 20.) Barátságra van szükséged, amit kapcsolatod kezdeti szakaszában találhatsz meg, de ha egy szenvedélyes éjszakára vágysz az exeddel, ne habozz felhívni őt.

Bika (04. 21-05. 20.) Családi, munkahelyi viták, szerelmi és pénzügyi civódások bármikor előfordulhatnak, nehézséget okozhat a béke helyreállítása, de a változás nem mindig rossz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az Ikrek- Mars és a Halak-Vénusz feszültséget kelt a szerelemben, munkahelyi kapcsolat botrány veszélyének tesz ki, de még ha nehéz is, emeld fel a hangod.

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad

Rák (06. 22-07. 22.) Ma igyekezz rendbe tenni zilált pénzügyeidet, érvényesítsd jogaidat és anyagi érdekeidet a szakmádban, fontosabb kapcsolataidban vagy üzlettársi viszonyodban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Készen állsz arra, hogy barátságodat szerelemmé változtasd, de a munkádban és üzleti ügyekben ne kívánd, hogy minden a te akaratod szerint történjék.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne hagyd, hogy kollégáid vagy a párod belelássanak a kártyáidba, de legyél képes eldönteni, mit kell tenned egy adott helyzetben: mi a jó vagy mi a rossz neked.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha úgy gondolod, hogy barátodból szerető lehet, tereld jó irányba a dolgokat, de munkahelyi viszonyod vagy távkapcsolatod valószínűleg csak üzleti jellegű.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fáradhatatlanul dolgozol, nehogy vesztesként lásson valaki, ám ha szexuális téren összhangban vagy is a pároddal, attól még lehetnek anyagi problémáitok.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha tudod, mi mindenre képes egy számítógép vagy az okostelefon, rajongani fogsz ezekért a masinákért, de óvakodj a szerelmi-családi konfliktusoktól.

Havi horoszkóp: Vajon hogy alakul a Valentin-napod?

Bak (12. 22-01. 20.) Amikor el akarsz csábítani valakit, minden rendelkezésedre álló fegyvert bevetsz, de muszáj csökkentened a felesleges kiadásokat, amíg anyagilag talpra nem állsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mellőzd kötelékfóbiádat, a telihold viszont bátorítást jelent új dolgok kipróbálására, de a határok feszegetésére is házasságodban vagy üzleti kapcsolataidban.

Halak (02. 20-03. 20 Ma a munkádra fókuszálsz, ám ha azzal ámítod magad, hogy egy szikrányi romantika is rejtőzik a pasidban, csalódás érhet, de miért civakodtok állandóan?

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói