Napi horoszkóp: Végre megkapod, amire vágysz - január 20.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 20.
Napi horoszkóp: január 20.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Bakban lévő Hold hajnalban a Kos-Jupiterrel zár be quadrát fényszöget: mivel a mértéktartás nem tartozik erényeid közé, valószínűleg túlzó elvárásokkal bombázod környezetedet. A Hold délelőtt együttállásba kerül a már direkt menetbe fordult Merkúrral, így a kötelességtudás, az alaposság és a kitartás kézzelfogható hasznot hozhat. Valamivel később a Nap jegyet vált: egy hónapra belép a Vízöntőbe, ahol legfőbb erősségünk az eredetiség, a humorérzék és az intuíció. Ráadásul már a szabadság illatát is érezzük. Ma fáradhatatlanul dolgozol, és ha akár a munkáddal, akár a magánéleteddel kapcsolatban kell döntéseket hoznod, az érzelmek helyét az ésszerűség veszi át. A problémás bőr ápolásában segíthet a mélytisztítás és a ránckezelés. Este a Hold és a Bika-Uránusz trigon fényszöge arra késztet, hogy új utat keress céljaid eléréséhez és kitörj a mókuskerékből. De ne ódzkodj a változástól, legyél spontánabb!

Kos (03. 2l-04. 20.) A munkahelyi szabályok, hagyományok és szokások túl merev betartása visszafoghatja lendületedet, de este már rástartolhatsz a pénzvilág izgalmasabb területére.

Bika (04. 21-05. 20.) Jellemző rád, hogy általában makacsul ragaszkodsz meggyőződéseidhez, de ma az Uránusz merészebb kincskereső kalandokra csábíthat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Senki nem kap nálad gyorsabban egy új elképzelésen, de amikor egy üzleti ötlet vagy adócsökkentő terv megvalósítására kerül sor, ma te érsz célba a legkésőbb.

Kínai asztrológia: a január alapján 2023 fantasztikus év lesz!

Rák (06. 22-07. 22.) Nem ismered az önzést, környezeted számíthat rád, de beszélj a pároddal, és próbáljatok megoldást találni minden olyan dologra, amely zavarhat téged.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Fontos számodra a munkahelyi biztonság, és ha néhány, egy ideje húzódó probléma rendezése vár rád, nincs az, amit meg ne tennél előrejutásod érdekében.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerelmi életed, kreativitásod virágba szökken: úgy érzed, végre találkoztál egy pasival, aki mindent megad, amire vágysz, anyagilag és érzelmileg egyaránt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai nap alkalmas a láb gyantázására, de ha teljesen magadra maradtál a család megélhetésének gondjaival, gondold át, milyen megoldást találhatnál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha jó kapcsolatot szeretnél ápolni azokkal, akik veled élnek, tárgyalnak és dolgoznak, kerüld a provokációt, de este ki kellene törnöd a napi rutinból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma semmit sem csinálsz anélkül, hogy abból ne származzon hasznod, de ha tanácstalan vagy pénzügyi fronton, bízz a párodban, akitől néhány jó tanácsot kaphatsz.

Mutatjuk, hogyan ismerd fel a csillagjegyeket az öltözködésükről

Bak (12. 22-01. 20.) Magabiztosságod miatt alfa nőnek ismernek, aki hisz a képességeiben, de ez nem azt jelenti, hogy arrogáns vagy, a határaidat viszont senki nem lépheti át.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Még ha az utóbbi időben sok embert ki is iktattál az életedből, nem maradsz egyedül, de lázadozni fogsz, ha kizárólag rutinfeladatokkal kell foglalkoznod.

Halak (02. 20-03. 20.) A párod vagy egyik rokonod segíthet néhány fontos célod elérésében, de ma te is bátran előállhatsz új, merész javaslatokkal, bizonyítva eredeti meglátásaidat.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói